WueRZet
WueRZet
  11 липня 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kuba92762
kuba92762
  22 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w ogóle, które dadzą mi pracę:D

To bardziej ze znakiem ?:D
Earth
Earth
  22 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: .A już myślałam, że tylko mnie on straszył. Jak polecałam go znajomym, że jest taki straszny, to wszyscy byli zaskoczeni, na pewno tylko udawali twardzieli ! Teraz to wiem.

No zaczęła mi wyobraźnia pracować (jak trzeba by pracowała to szwankuje!). Wiadomo, akademik dużo ludzi się przewija, kto wie ile osób tu umarło, bosz. :ninja: Szybko ręce umyłam i nawet nie wytarłam dokładnie tylko zium do łóżka, :rotfl:
Oj, bo jak się go ogląda to jest spoko nawet, gorzej jak się zostaje samemu, noc, ciemno i głupi mózg który szepcze "a pamiętasz ten fragment filmu jak..(straszny moment). " :D
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  22 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ha, nie Jesteś Bogiem, a Jestem Bogiem:D Film-Limitless, to to co koleś brał tabletkę i dzięki temu potrafił wykorzystać 100% możliwości swojego mózgu:D oglądałaś?:D

Ahahahaha:rotfl:.
Kojarzę tytuł, mam go gdzieś na dysku, ale nie widziałam ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja Koontza czytałem tylko 'Recenzję', miałem w planie potem 'Intensywność', potem Złe miejsce( Psyche mi poleciła:D), ale w księgarni była brudna, a moja biblioteka ma być idealna:P I jeszcze mam w planie 'Anioła stróża', ale nie było akurat wtedy:P

Nie ma ksiązki, która by mi się nie podobała Koontza. Jedną z pierwszych był "Mąż', polecam zatem ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nawet zdania w tym temacie nie napiszę, a co dopiero licencjat, chociaż to są właśnie inżynierskie:D

Napisanie pracy to pikuś przecież ;D. Potem jak się ładnie zagada, to promotor i tak da Ci zestaw pytan jakie będą na egzaminie właściwym, potem Ty za to mu dajesz flachę łiski, i wszyscy są zadowoleni ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: No praca pewna, ale męczę się i mnie to nudzi więc chyba nie będę mieć wyjścia. Wolałbym na jakieś humanistyczne, ale które dadzą mi taką kasę, w ogóle, które dadzą mi pracę:D

To sie przemęcz do końca no ! I idź na drugi kierunek zaocznie :ziober2:. Ducha może wyzioniesz, ale jestem pewna, że dasz radę !;D.
Nie wiem. Prosto po liceum startowałam na polonistykę, chciałam wybrać podkierunek dziennikarstwo, poległam na egzaminie ustnym, bo dwie wredne baby zaczęły mnie pytać o poezje barokową. O której oczywiście nic nie wiedziałam, więc dupa. Na nic było to, że pisemny zdałam idealnie ;D. Pracę po polonistyce zawsze można znaleźć, chociażby zostać copywrajterem na wstępie, jak sie załapiesz to zawsze jakiś grosz na początku jest. No ale ładnie to brzmi, ciężko mi powiedziec, jak jest w rzeczywistości. Chociaż mam kumpla po dziennikarstwie i ma swoją audycję w radiu Afera, chyba to jakies lokalne radio, mniejsza z tym. W każdym razie sie spełnia :).
:ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  22 жовтня 2012
Earth
Earth: No zaczęła mi wyobraźnia pracować (jak trzeba by pracowała to szwankuje!). Wiadomo, akademik dużo ludzi się przewija, kto wie ile osób tu umarło, bosz. Szybko ręce umyłam i nawet nie wytarłam dokładnie tylko zium do łóżka, Oj, bo jak się go ogląda to jest spoko nawet, gorzej jak się zostaje samemu, noc, ciemno i głupi mózg który szepcze "a pamiętasz ten fragment filmu jak..(straszny moment). " :D

Z pogrubionego :rotfl:.
Na początku mnie przerażały sceny w piwnicy, jak jeszcze nie było wiadomo o co tak naprawdę chodzi. Im dalej tym było lepiej. Druga seria nie wygląda na taką straszą, jednak pomysł mi się bardziej podoba.
kuba92762
kuba92762
  22 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Kojarzę tytuł, mam go gdzieś na dysku, ale nie widziałam ;D.

Mnie tam się podobał:D
Książka na podstawie, której powstał film to 'Dawka geniuszu" Fajnie koleś tam giełdę rozkminił:D
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie ma ksiązki, która by mi się nie podobała Koontza. Jedną z pierwszych był "Mąż', polecam zatem ;D.

O tej nawet nie słyszałem. Obejrzę odcinek Dextera i zobaczę o co w niej chodzi:mrgreen:
MaqdaIena
MaqdaIena: Napisanie pracy to pikuś przecież ;D. Potem jak się ładnie zagada, to promotor i tak da Ci zestaw pytan jakie będą na egzaminie właściwym, potem Ty za to mu dajesz flachę łiski, i wszyscy są zadowoleni ;D.

Jak ja mam jakieś wały korbowe rozkładać na czynniki pierwsze i testy o nich robić :wtf::D
MaqdaIena
MaqdaIena: To sie przemęcz do końca no ! I idź na drugi kierunek zaocznie . Ducha może wyzioniesz, ale jestem pewna, że dasz radę !;D. Nie wiem. Prosto po liceum startowałam na polonistykę, chciałam wybrać podkierunek dziennikarstwo, poległam na egzaminie ustnym, bo dwie wredne baby zaczęły mnie pytać o poezje barokową. O której oczywiście nic nie wiedziałam, więc dupa. Na nic było to, że pisemny zdałam idealnie ;D. Pracę po polonistyce zawsze można znaleźć, chociażby zostać copywrajterem na wstępie, jak sie załapiesz to zawsze jakiś grosz na początku jest. No ale ładnie to brzmi, ciężko mi powiedziec, jak jest w rzeczywistości. Chociaż mam kumpla po dziennikarstwie i ma swoją audycję w radiu Afera, chyba to jakies lokalne radio, mniejsza z tym. W każdym razie sie spełnia :).

Ja w ogóle poezji nie lubiłem. W gimnazjum z polskiego byłem dobry, ale w liceum miałem na pieńku z babką po tym jak powiedziałem jej, że jest żałosna i potem nawet jak klasówki dobrze pisałem to stawiała mi dwóje i odpuściłem sobie naukę:D. Pomyślę, obgadam to jeszcze z kuzynką i coś wybiorę jakoś niedługo:D
Earth
Earth
  22 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Z pogrubionego . Na początku mnie przerażały sceny w piwnicy, jak jeszcze nie było wiadomo o co tak naprawdę chodzi. Im dalej tym było lepiej. Druga seria nie wygląda na taką straszą, jednak pomysł mi się bardziej podoba.

No naprawdę, bardzo śmieszne ! :ninja:
No to obczaję i się podzielę porównaniem. Pewnie druga seria wychodzi typowo raz na tydzień? :)
MaqdaIena
MaqdaIena
  22 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie tam się podobał:D Książka na podstawie, której powstał film to 'Dawka geniuszu" Fajnie koleś tam giełdę rozkminił:D

Kuba, zaczynasz rzucać takimi tytułami, że aż mi glupio że ich nie kojarzę ;D. Ale jak pisałam wczesniej - zombiaki i wampiry !;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: O tej nawet nie słyszałem. Obejrzę odcinek Dextera i zobaczę o co w niej chodzi

Dexter ! Zapomniałam o nim :wtf:. Jutro obejrzę, dzisiaj nie mam mocy już ;D.
Co do ksiązki to obczaj, ja ją wspominam świetnie, jest napisana trochę w innym stylu niż on pisze ;D. Szpeknęłam na regał co by jeszcze Koontza Ci polecić - regał daleko, i widzę jeden tytuł 'Inwazja' - gruba ksiązka, dobra również ;D. Innych nie polecę, bo nie mam pamięci do tytułów ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak ja mam jakieś wały korbowe rozkładać na czynniki pierwsze i testy o nich robić :D

O wałach korbowych wiem tyle, że są też w autach, i że w Outlanderze jak się spieprzy czujnik polożenia tego wału, to kosztuje taki po znajomości 890 zł :rotfl:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja w ogóle poezji nie lubiłem. W gimnazjum z polskiego byłem dobry, ale w liceum miałem na pieńku z babką po tym jak powiedziałem jej, że jest żałosna i potem nawet jak klasówki dobrze pisałem to stawiała mi dwóje i odpuściłem sobie naukę:D. Pomyślę, obgadam to jeszcze z kuzynką i coś wybiorę jakoś niedługo:D

No ja własnie również nie, dlatego poległam na jakimś gownie mało ważnym :).
Hm, jak miałeś w średniej szkole kiepskie oceny z polskiego to chyba dupa zbita co ? A nie ! Jesu, stale zapominam, o tej nowej maturze.
Ja się mogę pochwalić, że maturę z polskiego zdalam na 5, i mialam przepisaną ocenę na ustny, którego nie musiałam zdawać ;D.
Kuzynka ? Rozumiem, że jest Twoim autorytetem ? ;D.
Pochwal się decyzją :).

Earth
Earth: No naprawdę, bardzo śmieszne ! No to obczaję i się podzielę porównaniem. Pewnie druga seria wychodzi typowo raz na tydzień? :)

Zabawne, przyznaję.
No, raz na tydzień, nawet nie wiem czy dzisiaj nie wyszedł drugi odcinek. Ale jak pisałam nie mam weny na seriale dziś.
kuba92762
kuba92762
  22 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Kuba, zaczynasz rzucać takimi tytułami, że aż mi glupio że ich nie kojarzę ;D. Ale jak pisałam wczesniej - zombiaki i wampiry !;D.

Ja pewnie połowy Twoich też bym nie kojarzył, ale tą Dawkę polecam:D
MaqdaIena
MaqdaIena: Co do ksiązki to obczaj, ja ją wspominam świetnie, jest napisana trochę w innym stylu niż on pisze ;D. Szpeknęłam na regał co by jeszcze Koontza Ci polecić - regał daleko, i widzę jeden tytuł 'Inwazja' - gruba ksiązka, dobra również ;D. Innych nie polecę, bo nie mam pamięci do tytułów ;D.

Z tego co pamiętam to Inwazja z opisu chyba mi się nie spodobała, ale wejdę na lubimyczytać.pl i posprawdzam jak ona stoi:D
MaqdaIena
MaqdaIena: O wałach korbowych wiem tyle, że są też w autach, i że w Outlanderze jak się spieprzy czujnik polożenia tego wału, to kosztuje taki po znajomości 890 zł .

To bądźmy szczerzy, wiesz więcej ode mnie:lol2:
MaqdaIena
MaqdaIena: No ja własnie również nie, dlatego poległam na jakimś gownie mało ważnym :). Hm, jak miałeś w średniej szkole kiepskie oceny z polskiego to chyba dupa zbita co ? A nie ! Jesu, stale zapominam, o tej nowej maturze. Ja się mogę pochwalić, że maturę z polskiego zdalam na 5, i mialam przepisaną ocenę na ustny, którego nie musiałam zdawać ;D.

No z polskiego miałem słabe bo nie lubiłem się z nauczycielką( i wychowawczynią w jednym) bo podobno w czasach liceum bujała się w moim starszym a on jej ciągle kosze dawał :crylol:
MaqdaIena
MaqdaIena: Kuzynka ? Rozumiem, że jest Twoim autorytetem ? ;D

Nie, ale w rodzinie pewnie tylko ona stoi po mojej stronie;)
kuba92762
kuba92762
  22 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Dexter ! Zapomniałam o nim . Jutro obejrzę, dzisiaj nie mam mocy już ;D

Dobry jest ten Ray Speltzer:D
MaqdaIena
MaqdaIena
  22 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja pewnie połowy Twoich też bym nie kojarzył, ale tą Dawkę polecam:D

Tak, już wyszło że nasze gusta się z leksza różnią ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Z tego co pamiętam to Inwazja z opisu chyba mi się nie spodobała, ale wejdę na lubimyczytać.pl i posprawdzam jak ona stoi:D

Inwazji ufoli, dziwnych stworów z głębi ziemi nie lubisz też tak ?;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: To bądźmy szczerzy, wiesz więcej ode mnie

Akurat pamiętam mocno też przypadek, musiałam poruszyć niebo i ziemię by znaleźć ten czujnik poza serwisem samochodowym :rotfl:.

Konto usunięte
Konto usunięte: No z polskiego miałem słabe bo nie lubiłem się z nauczycielką( i wychowawczynią w jednym) bo podobno w czasach liceum bujała się w moim starszym a on jej ciągle kosze dawał

:rotfl:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, ale w rodzinie pewnie tylko ona stoi po mojej stronie;)

:).
Zawsze możesz ojcu wypomnieć nauczycielkę od polskiego ;D.
MaqdaIena
MaqdaIena
  22 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobry jest ten Ray Speltzer:D

Tak. Motyw z nim bardzo mi się podoba. Ta maska z rogami i te jego labirynty, nawet to podniecające jest:rotfl:.
kuba92762
kuba92762
  22 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Inwazji ufoli, dziwnych stworów z głębi ziemi nie lubisz też tak ?;D.

No to już wolę chyba zombiaki w książkach :D
MaqdaIena
MaqdaIena: Akurat pamiętam mocno też przypadek, musiałam poruszyć niebo i ziemię by znaleźć ten czujnik poza serwisem samochodowym

To chyba Ty powinnaś być na tych studiach a nie ja:P
MaqdaIena
MaqdaIena: Zawsze możesz ojcu wypomnieć nauczycielkę od polskiego ;D.

Powie to co zawsze: "Wąski, trzeba mieć jaja" jakby to miało mi pomóc w tym przypadku:P
MaqdaIena
MaqdaIena: Tak. Motyw z nim bardzo mi się podoba. Ta maska z rogami i te jego labirynty, nawet to podniecające jest.

Dobry w tym odcinku będzie labirynt, ale to raczej epizodzik, zresztą zobaczysz:D
kuba92762
kuba92762
  22 жовтня 2012
Ale będzie jazda w 5 odcinku :rock:
W ogóle podoba mi się to, że ktoś z żywych wie, że jest mordercą, ale mam nadzieję, że nie będzie za dużo dramatu obyczajowego:D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  22 жовтня 2012
Kino Polska - Wielki Szu 261d
...Ignorance is bliss...
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  22 жовтня 2012
Muszę przyznać, że macie gust :D
Czytając jak się jaracie Dexterem, wczoraj wieczorem z nudów obczaiłem pierwszy odcinek 1 sezonu to tak mnie wciągnęło, że dziś skończyłem na szóstym odcinku :mrgreen:
Pierwszy raz słyszałem o tym serialu to tak mnie to wciągnęło i pomysleć, że nakręcili 7 sezonów :ziober2:
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.