lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 371 z 822
na Comedy Central - premiera Jeden gniewny Charlie 
a o 22.55 - Lincz Charliego - POLECAM

a o 22.55 - Lincz Charliego - POLECAM

...Ignorance is bliss...
taa Emmie mu pocisneła o śmierci Ryana Dunna
- myslałeś że to mogłeś być Ty , a my myśleliśmy dlaczego to nie byłes Ty
a widziałeś Lincz Roseanne ? - jak Gilbert pocisnął
http://www.youtube.com/watch?v=3vb1Pnl3MwE
...Ignorance is bliss...
HAHA :DDD
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Sportowe zawsze dobre, tutaj ze szczypiorniaka pań :

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Konto usunięte: Ja bardziej wolę ksiażki prawnicze, ale z seriali, które oglądałem (ogółem, nie tylko prawnicze) ten jest jednym z moich ulubionych:D
Ja to jednak wolę zombiaki i wampiry
.Konto usunięte: Moja mama to oglądała, ja byłem dzieciakiem jak w tv leciała Ally. Wiem jedynie, że słynęła z tego, że była masakrycznie chuda i obrazki z nią powstawały:D
A nawet nie wiem ile miałam ja lat kiedy to lecialo ;D. Pewnie kilkanaście, bo na pewno nie miałam jeszcze wtedy kompa w domu ;D.
Co studiujesz ? :).
Ja już nawet nie pamiętam jak to jest się uczyć
.Pobawiłam się w detektywa i wiem, która to ona ;D. Mieszkają oboje niedaleko mnie
.Oł, to jeszcze 11 mi zostało
. Każda pewnie kosztuje z 30 zł, eh, szkoda, że ksiązki nie należą do tanich przyjemności. Niby te kilkadziesiąt złotych to nie jest mega dużo, ale jeżeli bym chciała kupować wszystko na co mam ochotę, to zbiera się konkretna suma ;D.To mi tyłek zimą przymarzał do klapy od sedesu przez 12 lat, nie Tobie
.