lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 368 z 822
Jak Rex napisał, motyw ten sam reszta inna ;D.
Nowa Nikita już nie jest taka fajna, Majkel też nie, mimo iż tamten do przystojniaków nie należał ;D.
Jesu, jak ja kochałam starą wersję, nawet ostatnio na jutubie obejrzałam ostatnią scenę i się poryczałam
.
MaqdaIena: Po obejrzeniu pierwszego odcinka sezonu drugiego można się spodziewać, że nawet będzie lepszy.
Niet, zombiaków brak. Po prostu całkiem inna historia, w podobnym klimacie, i tymi samymi twarzami, chociaż nadal brak wielu z pierwszego .
No to możesz się zrazić, no ale nie zapeszam.
Przez przypadek obejrzałam zamiast pierwszego to ostatni pierwszej serii, ale obejrzałam też prawidłowy pierwszy i już "zamówiłam" przesyłkę. Teraz jestem ciekawa właśnie co się działo pomiędzy pierwszym a ostatnim odcinkiem, także mam już serial :D Już ogarniam klimat, a z tymi zombiakami to miał być taki "żart", bo zombiaki jak i wampiry ostatnio są EWRIŁER. :3
Psyche30: ostatnią scenę mam w ulubionych na youtube kobieto, i pare utworów z serialu, a Michaela uwielbiałam , zyskiwał przy dalszym ogladaniu serialu ;D
To ja wszystko podbijam ;D.
Na iitv masz niemal wszystko ;D. Ja to już nawet nie ściągam seriali, szkoda mi miejsca na dysku, co chcę oglądam tam ;D.
Earth: Przez przypadek obejrzałam zamiast pierwszego to ostatni pierwszej serii, ale obejrzałam też prawidłowy pierwszy i już "zamówiłam" przesyłkę. Teraz jestem ciekawa właśnie co się działo pomiędzy pierwszym a ostatnim odcinkiem, także mam już serial :D Już ogarniam klimat, a z tymi zombiakami to miał być taki "żart", bo zombiaki jak i wampiry ostatnio są EWRIŁER. :3
No nieeee, w sumie jakoś super nie pamiętam ostatniego odcinka, ale śmiem twierdzić, że zepsułas sobie oglądanie ! Chociaż skoro wzbudziło ciekawość, to może i dobrze.
Co do zombiaków to jakoś mi nie przeszkadzają, The Walking Dead jest fajne, druga seria ( a moze trzecia) już się zaczeła, warto obejrzeć jak się ma czasu chwilę.
A co do wampirów, Dejmon ah
. I też leci kolejny sezon TVD.------------
Hunted - kolejny odcinek za mną, będę oglądać. Nie zakochałam się w tym serialu, ale fajny, fajny, dość.

Eh, starzeję się. Wyslałam faceta i resztę moich chłopaków na wyprawę dorszową, i nie chciało mi się z nikim dzisiaj umawiać
.
.