WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  20 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Suits!!!!!!!!!!

Nie chce mi się sprawdzać o czym to. Opowiedz ;D

RexMundi
RexMundi: tvn 7 - 0.05

Ale, że Kamień ? Znam na pamięć.

RexMundi
RexMundi: spoko ale do świntuszenia zdejmiesz

Włączamy muzę w głośnikach normalnie tak ?

Konto usunięte
Konto usunięte: A w innym klimacie to Dexter obowiązkowa pozycja, ale pewnie widziałaś:)

No proszę Cię. Dextera kocham niemal szczerze ;D.
:ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  20 października 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale, że Kamień ? Znam na pamięć.

o jezuu kamień był 2 tyg temu
co tydzień daja kolejna część - dziś i jutro o 20.00 Wiezień Azkabanu - jedna z najlpesych części 9 oczywiście zebana dubbingiem )
MaqdaIena
MaqdaIena: Włączamy muzę w głośnikach normalnie tak ?

dobra myśl
by nas nie słyszali za ścianą
...Ignorance is bliss...
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  20 października 2012
a tak jaką stronkę polecacie do seriali online w necie?
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
WueRZet
WueRZet
  20 października 2012
kinomaniak.tv ?
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 października 2012
RexMundi
RexMundi: o jezuu kamień był 2 tyg temu co tydzień daja kolejna część - dziś i jutro o 20.00 Wiezień Azkabanu - jedna z najlpesych części 9 oczywiście zebana dubbingiem )

Nienawidzę dubbingu !

RexMundi
RexMundi: dobra myśl by nas nie słyszali za ścianą

Spokojnie, nie mam sąsiadów blisko, mieszkam w domu.

Wiertlo92
Wiertlo92: a tak jaką stronkę polecacie do seriali online w necie?

www.iitv.pl . Najlepsza z jaką miałam doczynienia :).
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  20 października 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Spokojnie, nie mam sąsiadów blisko, mieszkam w domu.

super
będziemy mogli odegrac sex scenkę w strojach z Kill Bill lub Świętych - ( jakiś numerek wisząc pod sufitem :lol: )
...Ignorance is bliss...
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 października 2012
RexMundi
RexMundi: super będziemy mogli odegrac sex scenkę w strojach z Kill Bill lub Świętych - ( jakiś numerek wisząc pod sufitem )

:rotfl:.
Sufit mam wysoko, jakieś 2,75 m. Nie masz chyba lęku wysokości ?
Earth
Earth
  20 października 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: No nieeee, w sumie jakoś super nie pamiętam ostatniego odcinka, ale śmiem twierdzić, że zepsułas sobie oglądanie ! Chociaż skoro wzbudziło ciekawość, to może i dobrze. Co do zombiaków to jakoś mi nie przeszkadzają, The Walking Dead jest fajne, druga seria ( a moze trzecia) już się zaczeła, warto obejrzeć jak się ma czasu chwilę. A co do wampirów, Dejmon ah . I też leci kolejny sezon TVD.

Myślę, że aż tak bardzo mi to nie zepsuło oglądania, poza tym, że wiem co się stanie z głównymi bohaterami pierwszego odcinka na końcu :x
Zabierałam się długo do TWD ale komputer mi umarł i nie miałam jak, zapomniałam o tym teraz w ogóle. :ninja:
Dejmon to zgaduje ten z avatara Twojego ;D Całkiem dobry :D

Lie to me widziałaś?
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 października 2012
Earth
Earth: Myślę, że aż tak bardzo mi to nie zepsuło oglądania, poza tym, że wiem co się stanie z głównymi bohaterami pierwszego odcinka na końcu :x Zabierałam się długo do TWD ale komputer mi umarł i nie miałam jak, zapomniałam o tym teraz w ogóle. Dejmon to zgaduje ten z avatara Twojego ;D Całkiem dobry :D Lie to me widziałaś?

Obejrzyj całą serię i opowiedz jakie wrażenia.
;o. Ja jestem zakochana w The Vampire Diaries. Wiadomo Dejmon( tak ten z ava) odgrywa w mojej miłości dużą rolę, jednak uważam, ze warto oglądać. Ksiażek nie polecam, czytałam, zacielam się na drugiej części, bo jest tak nudna, że o kuźwa.
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 października 2012
Earth
Earth: Lie to me widziałaś?

Nie widziałam.
Kurdę, strasznie dużo seriali obecnie oglądam. Mogę sie nie wyrobić z kolejnym, zwłaszcza że za chwilę czasu nie będę miała na spanie pewnie. Póki co chyba nie chcę niczego oglądać nowego, chociaż od dawna tak mówię, a stale coś dochodzi :rotfl:.
O czym to ?
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  20 października 2012
Ja znó za cholerę nie jestem przekonana do Pamiętników Wampirów, luknęłam pare razy bo moja córka za tym szalała, i taki ywdał mi się ten serial, idealny dla nastolatków :)
Za to czysta krew , och :zakochany:
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 października 2012
Psyche30
Psyche30: Ja znó za cholerę nie jestem przekonana do Pamiętników Wampirów, luknęłam pare razy bo moja córka za tym szalała, i taki ywdał mi się ten serial, idealny dla nastolatków :) Za to czysta krew , och

A to masz rację, TVD jest idealne dla nastolatek ;D. No ale kurdę Dejmon :zakochany: ;D.

A True Blood również kocham ! ;D. Widziałaś reklamę jakiś perfum dla facetów, Armani czy coś ? Eric tam jest :w00t:. Jedyny blondyn jaki mi się podoba ;D.
Psyche30
Psyche30
  20 października 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: A to masz rację, TVD jest idealne dla nastolatek ;D. No ale kurdę Dejmon ;D.

W tym wypadku się różnimy, dla mnie wszyscy Ci aktorzy z tego serialu za bardzo chłopięcy a za mało męscy ;D
Przynajmniej Ci których tam luknęłam ;D

MaqdaIena
MaqdaIena: A True Blood również kocham ! ;D. Widziałaś reklamę jakiś perfum dla facetów, Armani czy coś ? Eric tam jest . Jedyny blondyn jaki mi się podoba ;D.

Eric jest mniam :ziober2: Poza tym raz czytałam gdzieś jego wypowiedz , było tam coś w stylu ze jego ukochana kobieta to będzie ta która wyjedzie z nim na jakiś czas do Szwecji i przeżyje tam z nim bez narzekania w warunkach iście polowych, bez prądu, ciepłej wody itd :D
Poza tym w tym wypadku książka mi się cholernie podobała a przeczytałam wszystkie części :)
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 października 2012
Psyche30
Psyche30: W tym wypadku się różnimy, dla mnie wszyscy Ci aktorzy z tego serialu za bardzo chłopięcy a za mało męscy ;D Przynajmniej Ci których tam luknęłam ;D

No w sumie Dejmon nie jest męski, w takim stylu jak np. Statham ;D. Ale to jak on wyglada, jakie robi miny sprawia, że kolana mi miękną :rotfl:.

Psyche30
Psyche30: Eric jest mniam Poza tym raz czytałam gdzieś jego wypowiedz , było tam coś w stylu ze jego ukochana kobieta to będzie ta która wyjedzie z nim na jakiś czas do Szwecji i przeżyje tam z nim bez narzekania w warunkach iście polowych, bez prądu, ciepłej wody itd :D Poza tym w tym wypadku książka mi się cholernie podobała a przeczytałam wszystkie części :)

Mogę jechać ! Jak będzie chociaż strumyk, to dam radę !;D
Czytalam jedną część, gdzieś ze środka, zresztą tą książkę dostałam od Fotki.pl ;D. Resztę kiedyś kupię :).
Psyche30
Psyche30
  20 października 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale to jak on wyglada, jakie robi miny sprawia, że kolana mi miękną .

Takie życie, zawsze się znajdzie jakiś wyjatek :ziober2:

MaqdaIena
MaqdaIena: Mogę jechać ! Jak będzie chociaż strumyk, to dam radę !;D

Jak dobrze pamiętam chodziło mu o to ze pochodzi z domu w którym były takie spartańskie warunki, więc w jego mniemaniu zadnych księżniczek a kobiety wojowniczki :lol:
Żgłaszamy się nje? :lol:

MaqdaIena
MaqdaIena: Czytalam jedną część, gdzieś ze środka, zresztą tą książkę dostałam od Fotki.pl ;D. Resztę kiedyś kupię :).

Dobrze się czyta, łatwo i przyjemnie ;D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.