lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 369 z 822
Nie chce mi się sprawdzać o czym to. Opowiedz ;D
Ale, że Kamień ? Znam na pamięć.
Włączamy muzę w głośnikach normalnie tak ?
No proszę Cię. Dextera kocham niemal szczerze ;D.

a tak jaką stronkę polecacie do seriali online w necie?
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
RexMundi: o jezuu kamień był 2 tyg temu
co tydzień daja kolejna część - dziś i jutro o 20.00 Wiezień Azkabanu - jedna z najlpesych części 9 oczywiście zebana dubbingiem )
Nienawidzę dubbingu !
Spokojnie, nie mam sąsiadów blisko, mieszkam w domu.
www.iitv.pl . Najlepsza z jaką miałam doczynienia :).

MaqdaIena: No nieeee, w sumie jakoś super nie pamiętam ostatniego odcinka, ale śmiem twierdzić, że zepsułas sobie oglądanie ! Chociaż skoro wzbudziło ciekawość, to może i dobrze.
Co do zombiaków to jakoś mi nie przeszkadzają, The Walking Dead jest fajne, druga seria ( a moze trzecia) już się zaczeła, warto obejrzeć jak się ma czasu chwilę.
A co do wampirów, Dejmon ah . I też leci kolejny sezon TVD.
Myślę, że aż tak bardzo mi to nie zepsuło oglądania, poza tym, że wiem co się stanie z głównymi bohaterami pierwszego odcinka na końcu :x
Zabierałam się długo do TWD ale komputer mi umarł i nie miałam jak, zapomniałam o tym teraz w ogóle.

Dejmon to zgaduje ten z avatara Twojego ;D Całkiem dobry :D
Lie to me widziałaś?
Earth: Myślę, że aż tak bardzo mi to nie zepsuło oglądania, poza tym, że wiem co się stanie z głównymi bohaterami pierwszego odcinka na końcu :x
Zabierałam się długo do TWD ale komputer mi umarł i nie miałam jak, zapomniałam o tym teraz w ogóle.
Dejmon to zgaduje ten z avatara Twojego ;D Całkiem dobry :D
Lie to me widziałaś?
Obejrzyj całą serię i opowiedz jakie wrażenia.
;o. Ja jestem zakochana w The Vampire Diaries. Wiadomo Dejmon( tak ten z ava) odgrywa w mojej miłości dużą rolę, jednak uważam, ze warto oglądać. Ksiażek nie polecam, czytałam, zacielam się na drugiej części, bo jest tak nudna, że o kuźwa.

Ja znó za cholerę nie jestem przekonana do Pamiętników Wampirów, luknęłam pare razy bo moja córka za tym szalała, i taki ywdał mi się ten serial, idealny dla nastolatków :)
Za to czysta krew , och
Za to czysta krew , och

Psyche30: Ja znó za cholerę nie jestem przekonana do Pamiętników Wampirów, luknęłam pare razy bo moja córka za tym szalała, i taki ywdał mi się ten serial, idealny dla nastolatków :)
Za to czysta krew , och
A to masz rację, TVD jest idealne dla nastolatek ;D. No ale kurdę Dejmon
;D.A True Blood również kocham ! ;D. Widziałaś reklamę jakiś perfum dla facetów, Armani czy coś ? Eric tam jest
. Jedyny blondyn jaki mi się podoba ;D.
W tym wypadku się różnimy, dla mnie wszyscy Ci aktorzy z tego serialu za bardzo chłopięcy a za mało męscy ;D
Przynajmniej Ci których tam luknęłam ;D
MaqdaIena: A True Blood również kocham ! ;D. Widziałaś reklamę jakiś perfum dla facetów, Armani czy coś ? Eric tam jest . Jedyny blondyn jaki mi się podoba ;D.
Eric jest mniam
Poza tym raz czytałam gdzieś jego wypowiedz , było tam coś w stylu ze jego ukochana kobieta to będzie ta która wyjedzie z nim na jakiś czas do Szwecji i przeżyje tam z nim bez narzekania w warunkach iście polowych, bez prądu, ciepłej wody itd :DPoza tym w tym wypadku książka mi się cholernie podobała a przeczytałam wszystkie części :)
Psyche30: W tym wypadku się różnimy, dla mnie wszyscy Ci aktorzy z tego serialu za bardzo chłopięcy a za mało męscy ;D
Przynajmniej Ci których tam luknęłam ;D
No w sumie Dejmon nie jest męski, w takim stylu jak np. Statham ;D. Ale to jak on wyglada, jakie robi miny sprawia, że kolana mi miękną
.Psyche30: Eric jest mniam Poza tym raz czytałam gdzieś jego wypowiedz , było tam coś w stylu ze jego ukochana kobieta to będzie ta która wyjedzie z nim na jakiś czas do Szwecji i przeżyje tam z nim bez narzekania w warunkach iście polowych, bez prądu, ciepłej wody itd :D
Poza tym w tym wypadku książka mi się cholernie podobała a przeczytałam wszystkie części :)
Mogę jechać ! Jak będzie chociaż strumyk, to dam radę !;D
Czytalam jedną część, gdzieś ze środka, zresztą tą książkę dostałam od Fotki.pl ;D. Resztę kiedyś kupię :).

Takie życie, zawsze się znajdzie jakiś wyjatek

Jak dobrze pamiętam chodziło mu o to ze pochodzi z domu w którym były takie spartańskie warunki, więc w jego mniemaniu zadnych księżniczek a kobiety wojowniczki

Żgłaszamy się nje?

MaqdaIena: Czytalam jedną część, gdzieś ze środka, zresztą tą książkę dostałam od Fotki.pl ;D. Resztę kiedyś kupię :).
Dobrze się czyta, łatwo i przyjemnie ;D