WueRZet
WueRZet
  11 липня 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Earth
Earth
  20 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Obejrzyj całą serię i opowiedz jakie wrażenia. ;o. Ja jestem zakochana w The Vampire Diaries. Wiadomo Dejmon( tak ten z ava) odgrywa w mojej miłości dużą rolę, jednak uważam, ze warto oglądać. Ksiażek nie polecam, czytałam, zacielam się na drugiej części, bo jest tak nudna, że o kuźwa.

Powiem, powiem. Próbuję oglądać online, ale na iitv taka jakość, że nie rozpoznaję twarzy. :rotfl:
Chyba zacznę to kiedyś oglądać, bo najpewniejszym tematem wśród damskiego towarzystwa są właśnie pamiętniki, wiadomo, że na pewno ktoś to ogląda ;D

MaqdaIena
MaqdaIena: Nie widziałam. Kurdę, strasznie dużo seriali obecnie oglądam. Mogę sie nie wyrobić z kolejnym, zwłaszcza że za chwilę czasu nie będę miała na spanie pewnie. Póki co chyba nie chcę niczego oglądać nowego, chociaż od dawna tak mówię, a stale coś dochodzi . O czym to ?

To jak się kiedyś zdecydujesz to obczaj. :D
To o gościu który jest specjalistą od rozpoznawania kłamstw, w ogóle emocji i pomaga policji w różnych sprawach. Fajne bo to na podstawie realnych badań robione, pokazane są realne zdjęcia i porównania mimiki i sama sporo się nauczyłam oglądając sam serial. :D Głupstwa jak pocieranie dłoni czy ułożenie ust mogą dużo mówić czy ktoś kłamie, udaje czy mówi prawdę. :D
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  20 жовтня 2012
Psyche30
Psyche30: Takie życie, zawsze się znajdzie jakiś wyjatek

Musisz się zmusić, i obejrzeć trochę więcej, a mnie zrozumiesz ;D.
Wierzę w to !

Psyche30
Psyche30: Jak dobrze pamiętam chodziło mu o to ze pochodzi z domu w którym były takie spartańskie warunki, więc w jego mniemaniu zadnych księżniczek a kobiety wojowniczki Żgłaszamy się nje?

Jestem idealna więc !
Jak mieszkalam na wsi to wody w domu nie było, kibel na zewnątrz. No ale prąd był, więc kurdę mogłabym odpaść, chociaż mam większe szanse niż inne :rotfl:.
Pewnie ! ;D.

Psyche30
Psyche30: Dobrze się czyta, łatwo i przyjemnie ;D

Tak, mi się bardzo podobała. Na pewno lepiej napisana niż TVD, która po prostu jest nudna i sie ciągnie jak flaki z olejem.
:ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 жовтня 2012
Earth
Earth: Powiem, powiem. Próbuję oglądać online, ale na iitv taka jakość, że nie rozpoznaję twarzy. Chyba zacznę to kiedyś oglądać, bo najpewniejszym tematem wśród damskiego towarzystwa są właśnie pamiętniki, wiadomo, że na pewno ktoś to ogląda ;D

Łe, ja pamiętam, że jakość tam byla okej. Ale skoro coś się zmieniło to sobie ściągnij, ja korzystam z www.isohunt.com, fajna strona bardzo.
Wśrod moich znajomych chyba nikt. Hm.

Earth
Earth: To jak się kiedyś zdecydujesz to obczaj. :D To o gościu który jest specjalistą od rozpoznawania kłamstw, w ogóle emocji i pomaga policji w różnych sprawach. Fajne bo to na podstawie realnych badań robione, pokazane są realne zdjęcia i porównania mimiki i sama sporo się nauczyłam oglądając sam serial. :D Głupstwa jak pocieranie dłoni czy ułożenie ust mogą dużo mówić czy ktoś kłamie, udaje czy mówi prawdę. :D

Brzmi całkiem okej. Kojarzy mi się z Mentalistą trochę. Kolejny serial o czytaniu w ludziach :).
Skoro można się czegoś nauczyć to możliwe, że się skuszę, ale po Nowym Roku, jak obecnie serie wszystkiego się skonczą.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  20 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Musisz się zmusić, i obejrzeć trochę więcej, a mnie zrozumiesz ;D. Wierzę w to !

Ech, czego się nie robi z miłosci :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Jestem idealna więc ! Jak mieszkalam na wsi to wody w domu nie było, kibel na zewnątrz. No ale prąd był, więc kurdę mogłabym odpaść, chociaż mam większe szanse niż inne . Pewnie ! ;D.

Ja miałam babcię z takimi warunkami , czasem u niej byłam po kilka dni więc tez się nadaję ! :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Tak, mi się bardzo podobała. Na pewno lepiej napisana niż TVD, która po prostu jest nudna i sie ciągnie jak flaki z olejem.

Poza tym uważam ze Bill w książce jakoś na mnie bardziej wpływał niż w serialu :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  20 жовтня 2012
Psyche30
Psyche30: Ech, czego się nie robi z miłosci

Z milości do mnie rozumiem, że obejrzysz :rotfl:.

Psyche30
Psyche30: Ja miałam babcię z takimi warunkami , czasem u niej byłam po kilka dni więc tez się nadaję !

Dupa tam ! Ja tak mieszkałam 12 lat, nadaję się lepiej :rotfl:.

Psyche30
Psyche30: Poza tym uważam ze Bill w książce jakoś na mnie bardziej wpływał niż w serialu :D

Bill w serialu wkurza mocno. Nie było momentu gdzie by mi się podobał, no nie było. Ale może to wina aktora :).
Earth
Earth
  20 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Łe, ja pamiętam, że jakość tam byla okej. Ale skoro coś się zmieniło to sobie ściągnij, ja korzystam z www.isohunt.com, fajna strona bardzo. Wśrod moich znajomych chyba nikt. Hm.

Może tylko jeden odcinek był taki. :) A p2p mi niestety nie działa, akademik blokuje. Nawet czat fotkowy mi tu nie chodzi. :D Jest jeszcze http://www.exsite.pl/ też polecam, choć po tej czystce z acta dużo jest nieaktywnych. ;)
U mnie na studiach dziewczyny się tym podniecają, nawet nie mam jak się wtrącić, więc idę do chłopaków. :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Brzmi całkiem okej. Kojarzy mi się z Mentalistą trochę. Kolejny serial o czytaniu w ludziach :). Skoro można się czegoś nauczyć to możliwe, że się skuszę, ale po Nowym Roku, jak obecnie serie wszystkiego się skonczą.

Si, podobny typ serialu jak Mentalista, którego zresztą też miałam obejrzeć i jakoś odkładam.. Spoko :)
Psyche30
Psyche30
  20 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Z milości do mnie rozumiem, że obejrzysz .

Chciałabym zaprzeczyć zeby popsuć Ci humor ale niestety nie mogę :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Dupa tam ! Ja tak mieszkałam 12 lat, nadaję się lepiej .

:fakju: się tu będzie licytowac mi no :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Bill w serialu wkurza mocno. Nie było momentu gdzie by mi się podobał, no nie było. Ale może to wina aktora :).

Właśnie, jest problem z Billem.Bo najpierw czytałam książki i był swietny dla mnie.A potem serial i jego postać rozczarowała totalnie, a aktor do dupy, w ogóle nie pasował.
kuba92762
kuba92762
  21 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie chce mi się sprawdzać o czym to. Opowiedz ;D

Mike Ross (Patrick J. Adams) jest leniwym, lecz błyskotliwym, wyrzuconym z uniwersytetu chłopakiem, cechującym się pamięcią fotograficzną, która pomogła mu zdać egzaminy adwokackie, nie uczęszczając do szkoły prawniczej. Harvey Specter (Gabriel Macht), jeden z najlepszych prawników na Manhattanie, zatrudnia Rossa na stanowisku jego nowego współpracownika. Jednakże musi on udawać, że ukończył studia prawnicze na Uniwersytecie Harvarda, ponieważ tego oczekuje od pracowników polityka firmy - sam pilot zachęci.
Chyba najlepszy prawniczy jaki oglądałem, a interesuję się tym:mrgreen:
MaqdaIena
MaqdaIena: No proszę Cię. Dextera kocham niemal szczerze ;D.

Czekanie na kolejne odcinki denerwuje:D
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  21 жовтня 2012
9 miesięcy po sparingowym meczu Polski z reprezentacją Włoch w małej miejscowości obok Wrocławia - Bogdaszowicach dwanaście kobiet urodziło czarne dzieci. Tajemnicą poliszynela jest, że sprawcą tych anomalii jest Balotelli który widziany był przed meczem w największym klubie w okolicy. Czy Wieliczka - obóz Włochów na Euro2012 przebije Bogdaszowice? Więcej w poniedziałkowym Fakcie.
Psyche30
Psyche30
  21 жовтня 2012
"witaj mam do Ciebie wielka prośbę mam wrażenie ze mój facet kręci tutaj z laskami i mnie zdradza jestem bi wiec wiem ze jesteś śliczna i na pewno mu się spodobasz jego nick to www.marcccinek1984.fotka.pl spróbuj go jakoś zagadać skusić na spotkanie nawet do zdrady bardzo Cie o to proszę, P.S śliczniutka jesteś :)"

Magda, mogę ją wysłac do Ciebie ? :rotfl:
Gość z linka już mnie podrywał wiele razy :lol: zastanawiam się czy to jakiś przekręt czy ta babka tak na serio chce gościa sprawdzić :rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 жовтня 2012
Earth
Earth: Si, podobny typ serialu jak Mentalista, którego zresztą też miałam obejrzeć i jakoś odkładam.. Spoko :)

Mentalista jest świetny.
Załączę chyba dzisiaj Lie to me, w nocy wszystko obejrzałam co miałam, więc parę odcinków obejrzę.

Konto usunięte
Konto usunięte: Mike Ross (Patrick J. Adams) jest leniwym, lecz błyskotliwym, wyrzuconym z uniwersytetu chłopakiem, cechującym się pamięcią fotograficzną, która pomogła mu zdać egzaminy adwokackie, nie uczęszczając do szkoły prawniczej. Harvey Specter (Gabriel Macht), jeden z najlepszych prawników na Manhattanie, zatrudnia Rossa na stanowisku jego nowego współpracownika. Jednakże musi on udawać, że ukończył studia prawnicze na Uniwersytecie Harvarda, ponieważ tego oczekuje od pracowników polityka firmy - sam pilot zachęci. Chyba najlepszy prawniczy jaki oglądałem, a interesuję się tym

Hm, brzmi ciekawie. De facto nie jestem fanką prawniczych seriali, ale postaram się zobaczyć chociaż jeden odcinek, może mnie wkręci ;D.
Chociaż Ally McBeal ( nie pamiętam jak sie pisze) oglądałam milion lat temu, jak mnie wkurzał ten rysunkowy dzieciak :ninja:;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Czekanie na kolejne odcinki denerwuje:D

Ja oglądam sporo seriali obecnie, więc oczekiwanie codziennie jakiś inny mi umila ;D.

Psyche30
Psyche30: "witaj mam do Ciebie wielka prośbę mam wrażenie ze mój facet kręci tutaj z laskami i mnie zdradza jestem bi wiec wiem ze jesteś śliczna i na pewno mu się spodobasz jego nick to www.marcccinek1984.fotka.pl spróbuj go jakoś zagadać skusić na spotkanie nawet do zdrady bardzo Cie o to proszę, P.S śliczniutka jesteś :)" Magda, mogę ją wysłac do Ciebie ? Gość z linka już mnie podrywał wiele razy zastanawiam się czy to jakiś przekręt czy ta babka tak na serio chce gościa sprawdzić

Weź jej daj do zrozumienia, że jest poryta :mrgreen:.
Bosz, jakie to żałosne.

I nie podsyłaj jej do mnie, bo co będę miała niby zrobić ? Nie mam ochoty bawić sie w detektywa od zdrad internetowych :ziober2:.

Psyche30
Psyche30: Chciałabym zaprzeczyć zeby popsuć Ci humor ale niestety nie mogę

Oho:rotfl:.

Psyche30
Psyche30: się tu będzie licytowac mi no

Lubię się licytować, kiedy wiem, że jestem na wygranej pozycji :mrgreen:.

Psyche30
Psyche30: Właśnie, jest problem z Billem.Bo najpierw czytałam książki i był swietny dla mnie.A potem serial i jego postać rozczarowała totalnie, a aktor do dupy, w ogóle nie pasował.

No własnie.
Ile jest książek ?
MaqdaIena
MaqdaIena
  21 жовтня 2012
'Fanatyczny doping niesie głośno się !
To Kibole z Kotła co wspierają zawsze Cię !...'' :nutki:.

O kurdę, ale mi się to podoba :w00t:.
kuba92762
kuba92762
  21 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Hm, brzmi ciekawie. De facto nie jestem fanką prawniczych seriali, ale postaram się zobaczyć chociaż jeden odcinek, może mnie wkręci ;D.

Ja bardziej wolę ksiażki prawnicze, ale z seriali, które oglądałem (ogółem, nie tylko prawnicze) ten jest jednym z moich ulubionych:D
MaqdaIena
MaqdaIena: Chociaż Ally McBeal ( nie pamiętam jak sie pisze) oglądałam milion lat temu, jak mnie wkurzał ten rysunkowy dzieciak ;D.

Moja mama to oglądała, ja byłem dzieciakiem jak w tv leciała Ally. Wiem jedynie, że słynęła z tego, że była masakrycznie chuda i obrazki z nią powstawały:D
MaqdaIena
MaqdaIena: Ja oglądam sporo seriali obecnie, więc oczekiwanie codziennie jakiś inny mi umila ;D.

Ja przez te zryte studia mam coraz mniej czasu i na seriale i na książki niestety;/
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  21 жовтня 2012
We wtorek u Kuby Wojewódzkiego m.in jego imiennik Kuba Błaszczykowski, który zapowiada się "wita najsłynniejszy kanar w RP, będziemy sprawdzać bilety" :rotfl:
Ma dystans do całej otoczki a to dobrze, chętnie obejrzę ten odcinek.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Psyche30
Psyche30
  21 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Weź jej daj do zrozumienia, że jest poryta .

Nawet nie zamierzam odpisywać, litości :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: kiedy wiem, że jestem na wygranej pozycji .

Fantastka :ziober2:

MaqdaIena
MaqdaIena: Ile jest książek ?

12 :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.