WueRZet
WueRZet
  11 July 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kuba92762
kuba92762
  22 October 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: Muszę przyznać, że macie gust :D Czytając jak się jaracie Dexterem, wczoraj wieczorem z nudów obczaiłem pierwszy odcinek 1 sezonu to tak mnie wciągnęło, że dziś skończyłem na szóstym odcinku

1 sezon mnie tak bardzo nie zachwycił:D
Drugi obejrzysz w dzień, tak jak ja:mrgeen:
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  23 October 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w planie potem 'Intensywność', potem Złe miejsce( Psyche mi poleciła:D)

Jeszcze nie przeczytał? no no :mrgreen:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  23 October 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No to już wolę chyba zombiaki w książkach :D

Apropo zombiaków, The Walking Dead oglądasz ? Bardzo fajny serial ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: To chyba Ty powinnaś być na tych studiach a nie ja:P

Ja już swoje w życiu na wykładach się nasiedziałam :ziober2:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Powie to co zawsze: "Wąski, trzeba mieć jaja" jakby to miało mi pomóc w tym przypadku:P

Eh ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Dobry w tym odcinku będzie labirynt, ale to raczej epizodzik, zresztą zobaczysz:D

Podobało mi się ;D.

Wiertlo92
Wiertlo92: Czytając jak się jaracie Dexterem, wczoraj wieczorem z nudów obczaiłem pierwszy odcinek 1 sezonu to tak mnie wciągnęło, że dziś skończyłem na szóstym odcinku Pierwszy raz słyszałem o tym serialu to tak mnie to wciągnęło i pomysleć, że nakręcili 7 sezonów

Jesu, w jakim świecie Ty żyjesz, że nie słyszałeś o Dexterze wczesniej ?:mrgreen:.
Oglądaj, oglądaj, uważam że to jeden z lepszych seriali jakie widziałam ;D.
:ziober2:
kuba92762
kuba92762
  23 October 2012
moonlight30
moonlight30: Jeszcze nie przeczytał? no no

No w planie pierwsze było Złe miejsce, a że była brudna okładka to nie kupiłem:P
Mam nadzieję, że Dobrym Zabójcą się nie zawiodę:P
MaqdaIena
MaqdaIena: Apropo zombiaków, The Walking Dead oglądasz ? Bardzo fajny serial ;D.

No właśnie jeszcze nie, Czystą krew też miałem w planie, ale to jest na podstawie książki słabej pisarki więc nie wiem czy ryzykować:D
MaqdaIena
MaqdaIena: Ja już swoje w życiu na wykładach się nasiedziałam .

Wykłady są spoko bo mogę książki czytać, a ja mam same laborki teraz:D
MaqdaIena
MaqdaIena: Podobało mi się ;D.

Ciekawe jak potoczy się akcja z LaGuertą i ze znalezioną próbką krwi:D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  23 October 2012
Miałem dziś okazję zobaczyć jak strzelają Amerykanie, ja się teraz nie dziwię jak ich tam tylu w Afganie i na świecie ginie - oni nie potrafią strzelać :ninja:
Jutro my im pokażemy jak to się robi :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 October 2012
Proszę o otworzenie tematu z Champions League i Ligą Europy 2755
dzięki
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  23 October 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Miałem dziś okazję zobaczyć jak strzelają Amerykanie, ja się teraz nie dziwię jak ich tam tylu w Afganie i na świecie ginie - oni nie potrafią strzelać Jutro my im pokażemy jak to się robi :D

nie wiesz ze w USA do woja idą wszyscy bez perspektyw, i biedoty i tylko takich wysyłają jako mieso armatnie
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 October 2012
RexMundi
RexMundi: ie wiesz ze w USA do woja idą wszyscy bez perspektyw, i biedoty i tylko takich wysyłają jako mieso armatnie

Bez kitu tam idą i wysyłają na misję na ilość a nie jakość. Ale zarobków to im zazdroszczę, najniższy szeregowiec 3 tys. dolków d83dde01
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 October 2012
Dodam, że u nas taką pensję ma pułkownik z 25-letnią wysługą.
RexMundi
RexMundi
  23 October 2012
jak sie same zamkły to kaput
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 October 2012
RexMundi
RexMundi: jak sie same zamkły to kaput

Kuva, ale niedopatrzenie. To przez mecze reprezentacyjne była długa przerwa i się zapomniało.
What now?
RexMundi
RexMundi
  23 October 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Bez kitu tam idą i wysyłają na misję na ilość a nie jakość. Ale zarobków to im zazdroszczę, najniższy szeregowiec 3 tys. dolków

kiedyś oglądałem jakiś dokument własnie - i było że skauci z woja tylko krążą po takich zadupiach, szkołach i wyłapują takie "odpady" do woja
tam wojo zaczyna się od jednostek specjalnych
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 October 2012
RexMundi
RexMundi: kiedyś oglądałem jakiś dokument własnie - i było że skauci z woja tylko krążą po takich zadupiach, szkołach i wyłapują takie "odpady" do woja tam wojo zaczyna się od jednostek specjalnych

Jop, sergant to jest ktoś ewentualnie poporucznik po 5-6 letnich przepiedolu.
Reszta to do zamiatania i do zalewania amerykańskich esek wodą i w carbit.
RexMundi
RexMundi
  23 October 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kuva, ale niedopatrzenie. To przez mecze reprezentacyjne była długa przerwa i się zapomniało. What now?

popacze ale wątpie by sie coś dało
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 October 2012
RexMundi
RexMundi: popacze ale wątpie by sie coś dało

Obyś coś poradził, bo jak wrócę z halówki gdzie tu wbić że Blaugrana już 3:0 jedzie :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.