WueRZet
WueRZet
  11 липня 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kuba92762
kuba92762
  23 жовтня 2012
Earth
Earth: Gaillard tam mieszka, może u niej widziałaś. :D

Kto taki?:Dmrgreen:
MaqdaIena
MaqdaIena: Uwielbiam. W literaki grałam na kurniku ;D.

Tam jest dużo słów, których w rzeczywistości ne ma w słowniku:P
Kiedyś można zagrać partyjkę,chociaż z rok już nie grałem:P
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  23 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: rzuciło mi się tu w oczy me imię

i imię to jedyne podobieństwo ;D

MaqdaIena
MaqdaIena: I nic nie piła, haha . Soł odpuść ;D.

Ale Ty no wez, tak po trzezwemu? :c że ja ten tego ..mam tyłek jak facet? fuj :rotfl:
Tak zrobiłam ;D

MaqdaIena
MaqdaIena: Lateks dla faceta to zło, kilo talku by musiał zuzyć, by potem bezboleśnie się go pozbyć .

My też nie raz cierpimy to i oni mogą, a co :rotfl:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  23 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Trochę większa wiocha, z 12 tyś mieszkańców. umarło to miasteczko jak ostatnio byłem.:D

Takie mają swój urok, ale fakt faktem, że mało sie w nich dzieje, zwlaszcza, jak nie są atrakcjami turystycznymi ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Mogę czekać, ale Deb mnie już wkuwia

Ooo, z Deb miałam kryzys wielki chyba w każdym sezonie, zwłaszcza jak jęczała i ryczała, że z każdym jej facetem jest cos nie tak, potem ja polubilam, jak sie okazało, że ma jednak jaja ;D.
Najbardziej wkurzającą postacią była ta angielka z wystającymi dziąsłami, chyba w drugim sezonie była atrakcją. Ta co Dexter SPOILER [color=white]miał z nia romans SPOILER ;D. Mam nadzieję, ze wiesz, że jak zacytujesz całą moją wypowiedź to spojer już nie będzie ukryty ?:mrgreen:. Więc tego nie rób, niech Wiertło ze spokojem się cieszy serialem ;D.
:ziober2:
Earth
Earth
  23 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kto taki?:Dmrgreen:

Takie sympatyczne dziewczątko. :D
Ale widzę, że ma usuniętą miejscowość teraz. Ups. :ninja:
MaqdaIena
MaqdaIena
  23 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tam jest dużo słów, których w rzeczywistości ne ma w słowniku:P Kiedyś można zagrać partyjkę,chociaż z rok już nie grałem:P

Albo nie ma w słowniku takich, które faktycznie istnieją, np. orteza kiedyś nie było.
I też dawno nie grałam, bym musiała sobie haslo przypomnieć, wtedy mozemy pyknąć ;D.

Psyche30
Psyche30: Ale Ty no wez, tak po trzezwemu? :c że ja ten tego ..mam tyłek jak facet? fuj Tak zrobiłam ;D

Nie wiem czy masz jak facet, bo majty zasłaniają, więc wiesz co masz zrobić :ziober2:.
I git :).

Psyche30
Psyche30: My też nie raz cierpimy to i oni mogą, a co

Nigdy bym nie zmusiła faceta by ubierał takie coś :rotfl:.
Mam serce, a on sporo włosow na ciele !:ziober2:.
kuba92762
kuba92762
  23 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ooo, z Deb miałam kryzys wielki chyba w każdym sezonie, zwłaszcza jak jęczała i ryczała, że z każdym jej facetem jest cos nie tak, potem ja polubilam, jak sie okazało, że ma jednak jaja ;D.

WIERTŁO NIE CZYTAJ.... [color=white]Jeszcze jak się niby bujnęla w Dexterze to mnie szlag trafiał:P
No ta w 2 była wkuwiająca:P
Earth
Earth: Takie sympatyczne dziewczątko. :D Ale widzę, że ma usuniętą miejscowość teraz. Ups.

Jaki ma nick? Może znam:P
kuba92762
kuba92762
  23 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Albo nie ma w słowniku takich, które faktycznie istnieją, np. orteza kiedyś nie było. I też dawno nie grałam, bym musiała sobie haslo przypomnieć, wtedy mozemy pyknąć ;D.

Się zgadamy jeszcze:P
Earth
Earth
  23 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jaki ma nick? Może znam:P

Gaillard? Pewnie Szeherezada :ninja:
Psyche30
Psyche30
  23 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie wiem czy masz jak facet, bo majty zasłaniają, więc wiesz co masz zrobić .

Zaraz sobie pomyślę ze Twój chłop Ci konto podebrał a Ty sobie smacznie śpisz w tej chwili :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Nigdy bym nie zmusiła faceta by ubierał takie coś . Mam serce, a on sporo włosow na ciele !.

Ja bym zmusiła, jakbym miała bardzo kiepski humor i chciała się pośmiac do rozpuku :c
:rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena
  23 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No ta w 2 była wkuwiająca:P

Strasznie mnie wkurzal jej akcent wtedy, i te dziąsła, jesu, na jej miejscu bym sobie szczękę zoperowała :rotfl:. SPOILER [color=white]i tak dobrze, że ją Dex zabił, ale mi się ta akcja podobała, i o ile pamietam nie miało to miejsca na stole, ale na jej kanapie, tak ?KONIEC SPOILERU.

I powiesz szczerze, że gdybym miała sobie przypomnieć każdej serii motywy przewodnie, i bohaterów to bym miała problem. Już tutaj nie chce wymieniać, bo Wiertło ogląda i psuć nie będę ;D.
kuba92762
kuba92762
  23 жовтня 2012
Earth
Earth: Gaillard? Pewnie Szeherezada

Wyskoczyła mi 27 latka z Zielonej Góry:D
Nie kojarzę:P
MaqdaIena
MaqdaIena
  23 жовтня 2012
Psyche30
Psyche30: Zaraz sobie pomyślę ze Twój chłop Ci konto podebrał a Ty sobie smacznie śpisz w tej chwili

Mój chłop siedzi obok i coś dłubie na swoim laptopie :ziober2:.

Psyche30
Psyche30: Ja bym zmusiła, jakbym miała bardzo kiepski humor i chciała się pośmiac do rozpuku :c

Jesteś okrutna !
Ja na mojego pewnie rozmiaru bym nie znalazła :rotfl:.
kuba92762
kuba92762
  23 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: I powiesz szczerze, że gdybym miała sobie przypomnieć każdej serii motywy przewodnie, i bohaterów to bym miała problem. Już tutaj nie chce wymieniać, bo Wiertło ogląda i psuć nie będę ;D.

No ja też większości nie pamiętam już, ale 2 sezon bardzo mi się podobał chociaż ta terapia była męcząca trochę:P
Earth
Earth
  23 жовтня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyskoczyła mi 27 latka z Zielonej Góry:D Nie kojarzę:P

Poniżej odnajdziesz prawdę. :ninja:
Sheherezada
Psyche30
Psyche30
  23 жовтня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Mój chłop siedzi obok i coś dłubie na swoim laptopie .

Ktoś mi napisał na pw ze dzisiaj dzień seksu oralnego, to moze pozwól mu zmienić pozycję? buahahaha :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Jesteś okrutna ! Ja na mojego pewnie rozmiaru bym nie znalazła .

Miałby wszystko za krótkie, widok jeszcze bardziej komiczny :lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.