lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 377 z 822
Ściągnąłem tą nowszą wersję z pół roku temu, obejrzałem z 20 minut i nie mogę się zebrać, żeby dokończyć:)
MaqdaIena: Ja to mam teraz taki telefon, który nie odbiera ani nie wysyła mmsów. A niby nowszej generacji, pheh ;D.
A ogolnie tych cudów techniki się obawiam, musi to być niesamowicie nudne i straszne jednoczesnie, kiedy telefon zalatwi za Ciebie wszystko i kanapki do pracy uszykuje niemal .
Ja mam niezłą akcję z moim telefonem. Gdy jestem w Szczecinie-bateria pada w 6 godzin ( a internet mam wyłączony), gdy tylko wrócę do siebie do Łobza to od razu bateria działa normalnie i trzyma 3 dni. Nie widziałem jeszcze takiej magii:D
MaqdaIena: Trochę mnie zakoczyło, że tak szybko z serialu się go pozbyli. Jednak motyw z rosyjską mafią wydaje mi sie być ciekawszy, ich szef jest fajny .
No śmieszny był, wystarczyło, że się odezwał:D
No ja czekam aż ten boss się na stole znajdzie, chyba, że Dex zmieni technikę:D
MaqdaIena: Ja nie wstawisz w stringach to będzie znaczyło, że masz włosy na dupie tralalala la la .Eeeee. Aaaa, ja zbanowałam, tak bardzo zła !.
Bosz co ona wyprawia

Nie mam sił do tego osła .
Mam ją zaciągnąc do przegrywu? Serca nie masz

Konto usunięte: Ściągnąłem tą nowszą wersję z pół roku temu, obejrzałem z 20 minut i nie mogę się zebrać, żeby dokończyć:)
Sprawdziłam, z 2004 roku, nie widziałam na pewno ;D. Może w nocy obejrzę, o ile zapamiętam ;D.
Konto usunięte: Ja mam niezłą akcję z moim telefonem. Gdy jestem w Szczecinie-bateria pada w 6 godzin ( a internet mam wyłączony), gdy tylko wrócę do siebie do Łobza to od razu bateria działa normalnie i trzyma 3 dni. Nie widziałem jeszcze takiej magii:D
No dziwne ;D. Łobez, Łobez, kojarzę nazwę, musiałam przejeżdzać albo coś
.Konto usunięte: No śmieszny był, wystarczyło, że się odezwał:D
No ja czekam aż ten boss się na stole znajdzie, chyba, że Dex zmieni technikę:D
Mnie akurat irytował, każdy mnie irytuje który zagraża Dexterowi
.Chyba poczekamy za tym do końca sezonu ;D.

Trochę większa wiocha, z 12 tyś mieszkańców. umarło to miasteczko jak ostatnio byłem.:D
MaqdaIena: Mnie akurat irytował, każdy mnie irytuje który zagraża Dexterowi .
Chyba poczekamy za tym do końca sezonu ;D.
Mogę czekać, ale Deb mnie już wkuwia

Uwielbiam.
W literaki grałam na kurniku ;D.
O żesz fak
.Też mam się przebrać ? Mam tylko strój zakonnicy, i gadzety do kibicowania Polsce i Lechowi, wybieraj
.I nic nie piła, haha
.Soł odpuść ;D.
Lateks dla faceta to zło, kilo talku by musiał zuzyć, by potem bezboleśnie się go pozbyć
.

.