WueRZet
WueRZet
  11 July 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  23 October 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Obyś coś poradził,

nie mam mocy
ewentulanie może FT - jak któregoś dorwę
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  23 October 2012
RexMundi
RexMundi: nie mam mocy ewentulanie może FT - jak któregoś dorwę

Jak Ci się nie uda to może załóż nowe tematy i będziemy je pilnować, ja niestety nie mam akurat teraz czasu bo za 15 min wychodzę.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  23 October 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No w planie pierwsze było Złe miejsce, a że była brudna okładka to nie kupiłem:P Mam nadzieję, że Dobrym Zabójcą się nie zawiodę:P

Przyznam szczerze, że tytuły kojarzę, ale nie pamiętam czy czytałam ;D.
Muszę zobaczyć opis.

Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie jeszcze nie, Czystą krew też miałem w planie, ale to jest na podstawie książki słabej pisarki więc nie wiem czy ryzykować:D

True Blood również uwielbiam ;D. Pierwszą serię zaczęłam oglądać z ciekawości, chyba nawet nikt mi nie polecał. Akurat lubię wszystko o wampirach więc no. I na początku strasznie mnie wkurzała głowna postać- Sookie, o jesu, miałam mordercze instynkty jak ją widziałam, jednak im dalej tym lepiej ;D. Więc polecam jak najbardziej ;D.
Co do książek to Anna juz pisała, że są fajne, ja przeczytałam jedną tylko i mi się podobała.

Konto usunięte
Konto usunięte: Wykłady są spoko bo mogę książki czytać, a ja mam same laborki teraz:D

Tak, na wykładach również czytałam ksiązki, obecnie ponoć się seriale ogląda, wiesz teraz nadeszła era lepszych telefonów, jak ja studiowałam to takich bajerów nie było chyba ;D. Chociaż przyznam że na laptopie kilka filmów obejrzałam podczas nudnych zajęć ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawe jak potoczy się akcja z LaGuertą i ze znalezioną próbką krwi:D

Będzie w następnym odcinku co nie ?;D.
Ciekawe ile planują sezonów nakręcić, może będą tak długo ciagnąć póki oglądnalność będzie wysoka :).
:ziober2:
kzyhu
kzyhu
  23 October 2012
o 19:25 w tvn24 wywiad z Felixem :)

kzyhu
kzyhu
  23 October 2012
ogólnie to trochę bez sensu te automatyczne zamykanie sie tematów
RexMundi
RexMundi
  23 October 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ogólnie to trochę bez sensu te automatyczne zamykanie sie tematów

to miało być na takiej zasadzie by nie robił się syf w stylu temat umarł - i nagle ktoś cos tam napisze ( znowu jest na przodzie )

miało to sens na hyde gdy dziennie pojawiało się z 50 -100 tematów a ludzie by nabić posta i być numero uno w TOP potrafili odpowiadać w każdym temacie

ehhh takie piękne czasy były :lol:
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  23 October 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: True Blood również uwielbiam ;D. Pierwszą serię zaczęłam oglądać z ciekawości, chyba nawet nikt mi nie polecał. Akurat lubię wszystko o wampirach więc no. I na początku strasznie mnie wkurzała głowna postać- Sookie, o jesu, miałam mordercze instynkty jak ją widziałam, jednak im dalej tym lepiej ;D. Więc polecam jak najbardziej ;D. Co do książek to Anna juz pisała, że są fajne, ja przeczytałam jedną tylko i mi się podobała.

Z wampirów to podobał mi się film z Joshem Hartnettem (nie wiem czy dobrze napisałem:P) 30 dni mroku. Głównie ze względu na klimat tego miasteczka i jestem ciekaw czy będzie podobny w filmie Miasteczko Salem bo mam na kompie, ale się zebrać nie mogę:P
MaqdaIena
MaqdaIena: Tak, na wykładach również czytałam ksiązki, obecnie ponoć się seriale ogląda, wiesz teraz nadeszła era lepszych telefonów, jak ja studiowałam to takich bajerów nie było chyba ;D. Chociaż przyznam że na laptopie kilka filmów obejrzałam podczas nudnych zajęć ;D

Ja na moich to nie pooglądam, ale bawiłem się tym Samsungiem Galaxy S III. Brakuje w nich jeszcze tylko mikrofalówki bo już z człowiekiem normalnie one gadają:mrgreen:
MaqdaIena
MaqdaIena: Będzie w następnym odcinku co nie ?;D. Ciekawe ile planują sezonów nakręcić, może będą tak długo ciagnąć póki oglądnalność będzie wysoka :)

Z tego co słyszałem ma być ten i jeszcze jeden tylko, ale nie wiem czy to wiarygodne:P
Szkoda, ze Doakes'a nie ma już. Świetne spiny miał z Dexterem:D Masuki jest już za mało:P
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  23 October 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Jesu, w jakim świecie Ty żyjesz, że nie słyszałeś o Dexterze wczesniej ?. Oglądaj, oglądaj, uważam że to jeden z lepszych seriali jakie widziałam ;D.

Wiem, że straszny wstyd :and: Ale lepiej pózniej niż wcale co nie :) :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoda, ze Doakes'a nie ma już. Świetne spiny miał z Dexterem:D Masuki jest już za mało:P

No to juz coś wiem, co bedzie dalej z tym Jamesem :( :D No te spiny w 1 sezonie co praktycznie w kazdym odcinku, i ten chinol jest dobry :D ma fantazje nie ma co :ziober2:

U Wojewódzkiego oprócz Błaszczykowskiego to kto będzie drugim gościem?
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
RexMundi
RexMundi
  23 October 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: U Wojewódzkiego oprócz Błaszczykowskiego to kto będzie drugim gościem?

Jacek Koman :ninja:
...Ignorance is bliss...
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  23 October 2012
Beka , widzialem zapowiedz z Kuba kontrolerem :rotfl:

ten watek biletów mnie na tyle zaciekawil ze az obejrze.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  23 October 2012
Rex, spokojnie, nie zamierzam się tam odzywać i rozpraszać, na szczęście Leon nie prosił mnie o takie usługi :rotfl:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  23 October 2012
Mam na imie Rafał :ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  23 October 2012
LeonGrande
LeonGrande: Mam na imie Rafał

Wiem Rafałku jak masz na imię, i wiele wiele więcej :ziober2:
Jak przegrasz to nie na mnie zwalaj :ninja:
kzyhu
kzyhu
  23 October 2012
to trzeba było dać RafałGrande 261d

Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  23 October 2012
Psyche30
kuszący avatar :ziober2:
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.