lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 375 z 822
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Konto usunięte: No w planie pierwsze było Złe miejsce, a że była brudna okładka to nie kupiłem:P
Mam nadzieję, że Dobrym Zabójcą się nie zawiodę:P
Przyznam szczerze, że tytuły kojarzę, ale nie pamiętam czy czytałam ;D.
Muszę zobaczyć opis.
Konto usunięte: No właśnie jeszcze nie, Czystą krew też miałem w planie, ale to jest na podstawie książki słabej pisarki więc nie wiem czy ryzykować:D
True Blood również uwielbiam ;D. Pierwszą serię zaczęłam oglądać z ciekawości, chyba nawet nikt mi nie polecał. Akurat lubię wszystko o wampirach więc no. I na początku strasznie mnie wkurzała głowna postać- Sookie, o jesu, miałam mordercze instynkty jak ją widziałam, jednak im dalej tym lepiej ;D. Więc polecam jak najbardziej ;D.
Co do książek to Anna juz pisała, że są fajne, ja przeczytałam jedną tylko i mi się podobała.
Tak, na wykładach również czytałam ksiązki, obecnie ponoć się seriale ogląda, wiesz teraz nadeszła era lepszych telefonów, jak ja studiowałam to takich bajerów nie było chyba ;D. Chociaż przyznam że na laptopie kilka filmów obejrzałam podczas nudnych zajęć ;D.
Będzie w następnym odcinku co nie ?;D.
Ciekawe ile planują sezonów nakręcić, może będą tak długo ciagnąć póki oglądnalność będzie wysoka :).

to miało być na takiej zasadzie by nie robił się syf w stylu temat umarł - i nagle ktoś cos tam napisze ( znowu jest na przodzie )
miało to sens na hyde gdy dziennie pojawiało się z 50 -100 tematów a ludzie by nabić posta i być numero uno w TOP potrafili odpowiadać w każdym temacie
ehhh takie piękne czasy były

...Ignorance is bliss...
MaqdaIena: True Blood również uwielbiam ;D. Pierwszą serię zaczęłam oglądać z ciekawości, chyba nawet nikt mi nie polecał. Akurat lubię wszystko o wampirach więc no. I na początku strasznie mnie wkurzała głowna postać- Sookie, o jesu, miałam mordercze instynkty jak ją widziałam, jednak im dalej tym lepiej ;D. Więc polecam jak najbardziej ;D.
Co do książek to Anna juz pisała, że są fajne, ja przeczytałam jedną tylko i mi się podobała.
Z wampirów to podobał mi się film z Joshem Hartnettem (nie wiem czy dobrze napisałem:P) 30 dni mroku. Głównie ze względu na klimat tego miasteczka i jestem ciekaw czy będzie podobny w filmie Miasteczko Salem bo mam na kompie, ale się zebrać nie mogę:P
MaqdaIena: Tak, na wykładach również czytałam ksiązki, obecnie ponoć się seriale ogląda, wiesz teraz nadeszła era lepszych telefonów, jak ja studiowałam to takich bajerów nie było chyba ;D. Chociaż przyznam że na laptopie kilka filmów obejrzałam podczas nudnych zajęć ;D
Ja na moich to nie pooglądam, ale bawiłem się tym Samsungiem Galaxy S III. Brakuje w nich jeszcze tylko mikrofalówki bo już z człowiekiem normalnie one gadają

MaqdaIena: Będzie w następnym odcinku co nie ?;D.
Ciekawe ile planują sezonów nakręcić, może będą tak długo ciagnąć póki oglądnalność będzie wysoka :)
Z tego co słyszałem ma być ten i jeszcze jeden tylko, ale nie wiem czy to wiarygodne:P
Szkoda, ze Doakes'a nie ma już. Świetne spiny miał z Dexterem:D Masuki jest już za mało:P
MaqdaIena: Jesu, w jakim świecie Ty żyjesz, że nie słyszałeś o Dexterze wczesniej ?.
Oglądaj, oglądaj, uważam że to jeden z lepszych seriali jakie widziałam ;D.
Wiem, że straszny wstyd
Ale lepiej pózniej niż wcale co nie :) 
Konto usunięte: Szkoda, ze Doakes'a nie ma już. Świetne spiny miał z Dexterem:D Masuki jest już za mało:P
No to juz coś wiem, co bedzie dalej z tym Jamesem :( :D No te spiny w 1 sezonie co praktycznie w kazdym odcinku, i ten chinol jest dobry :D ma fantazje nie ma co

U Wojewódzkiego oprócz Błaszczykowskiego to kto będzie drugim gościem?
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Beka , widzialem zapowiedz z Kuba kontrolerem 
ten watek biletów mnie na tyle zaciekawil ze az obejrze.

ten watek biletów mnie na tyle zaciekawil ze az obejrze.
Rex, spokojnie, nie zamierzam się tam odzywać i rozpraszać, na szczęście Leon nie prosił mnie o takie usługi