lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 383 z 822
W koncu i Ty taki bedziesz miec break : P
Trenujemy sobie systematycznie.
Wiertlo92: Fajny pomysl, żeby powrócić do tradycji i załozyć turniej w snooka
Widzę, że sporo chętnych może być a w tym dziewczyny
Zawsze jest pod koniec roku turniej, w tym roku tez pewnie bedzie :)
Ja pamiętam jak powstał 1 turniej na tym forum, także w okresie swiątecznym i zabawa była przednia no i sporo chętnych było. Potem założyliśmy ligę i mielismy swoje forum ale z czasem to juz się rozsypało
. Byłeś wtedy z nami?
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Wiertło, na 200 % nie byłem, bo w tamtym roku debiutowałem w turnieju, wypadło to mizernie wygrałem jedno spotkanie i to tylko dlatego ze ... Gutek oddal walkowera przy stanie 0:2

Ja też debiutowałem wtedy i wygrałem 2 mecze właśnie z Leonem i Kzyhem, tyle że Lajon teraz mocno z Reksiem trenuje więc rozwaliłby mnie w pył.
Za to w mako jestem dobry
Za to w mako jestem dobry

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

a mnie to kto po szkoli :D
kurde nie mogę przypomnieć hasła i emaila a miałem taki fajny nick :D babkawiesia

kurde nie mogę przypomnieć hasła i emaila a miałem taki fajny nick :D babkawiesia

jest odzyskałem hasło 
ależ łezka mi się zakręciła jak spojrzałem na listę przyjaciół, nawet Gutek teraz gra
, Paxtakor, kulka,marcinbayern, albin,egzekutor,snookultra.

ależ łezka mi się zakręciła jak spojrzałem na listę przyjaciół, nawet Gutek teraz gra
, Paxtakor, kulka,marcinbayern, albin,egzekutor,snookultra.

Konto usunięte: Ja tam Sutherlanda nawet widziałem to może sprawdzę:P
Mam też Prometeusza na kompie, ale podobno tragedia:D
Jeszcze ciekawi mnie film co leci w kinach teraz Whisky dla aniołów i nie wiem czy ściągać:P (wszystko przez ten trunek na który mam ochotę, a nie mam kasy)
Tak, ma całkiem 'przyjemną' rolę ;D.
Też słyszałam, że średni jest ten film ;D.
''Robbie to chłopak z kryminalną przeszłością. Dzięki swojemu opiekunowi odkrywa w sobie talent do rozpoznawania smaków whisky. Postanawia to wykorzystać, by odmienić swoje życie.'' - ten opis mnie nie powala, na pewno nie obejrzę ;D.
Ostatnio w kinie byłam na Uprowadzonej 2, spoko, można obejrzeć.
W tym roku na pewno się wybiorę na Silent Hill i na Hobbita, koniecznie ;D.
Wiertlo92: Fajny pomysl, żeby powrócić do tradycji i załozyć turniej w snooka
Widzę, że sporo chętnych może być a w tym dziewczyny
Aż chyba zobaczę jak to tam wygląda, i jak mi się spodoba, to tam Was wszystkich ogram
.