WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  24 października 2012
Psyche30
Psyche30: Pamiętam tą porażkę

W koncu i Ty taki bedziesz miec break : P

Konto usunięte
Konto usunięte: a co to za trójkąt w tym snookerze się pojawił

Trenujemy sobie systematycznie.

Wiertlo92
Wiertlo92: Fajny pomysl, żeby powrócić do tradycji i załozyć turniej w snooka Widzę, że sporo chętnych może być a w tym dziewczyny

Zawsze jest pod koniec roku turniej, w tym roku tez pewnie bedzie :)
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  24 października 2012
LeonGrande
LeonGrande: Zawsze jest pod koniec roku turniej, w tym roku tez pewnie bedzie :)

Ja pamiętam jak powstał 1 turniej na tym forum, także w okresie swiątecznym i zabawa była przednia no i sporo chętnych było. Potem założyliśmy ligę i mielismy swoje forum ale z czasem to juz się rozsypało:and:. Byłeś wtedy z nami?
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  24 października 2012
Wiertło, na 200 % nie byłem, bo w tamtym roku debiutowałem w turnieju, wypadło to mizernie wygrałem jedno spotkanie i to tylko dlatego ze ... Gutek oddal walkowera przy stanie 0:2

:lol:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  24 października 2012
Ja też debiutowałem wtedy i wygrałem 2 mecze właśnie z Leonem i Kzyhem, tyle że Lajon teraz mocno z Reksiem trenuje więc rozwaliłby mnie w pył.
Za to w mako jestem dobry :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  24 października 2012
LeonGrande
LeonGrande: W koncu i Ty taki bedziesz miec break : P

d83dde0f

Nutii jak będziesz kiedyś chciał to dawaj zagramy, ja słaba ;D
Psyche30
Psyche30
  24 października 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: yle że Lajon teraz mocno z Reksiem trenuje więc rozwaliłby mnie w pył.

Racja, kiedyś jak często z Leonem cwiczyłam to nawet czasem go ogrywałam , a teraz dla mnie to jak cud , a i forów już mi nie chce dawać :c
Wiertlo92
Wiertlo92
  24 października 2012
a mnie to kto po szkoli :D
kurde nie mogę przypomnieć hasła i emaila a miałem taki fajny nick :D babkawiesia :rock: :lol:
Wiertlo92
Wiertlo92
  24 października 2012
jest odzyskałem hasło :rock:
ależ łezka mi się zakręciła jak spojrzałem na listę przyjaciół, nawet Gutek teraz gra :szok:, Paxtakor, kulka,marcinbayern, albin,egzekutor,snookultra.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 października 2012
Psyche30
Psyche30: Nutii jak będziesz kiedyś chciał to dawaj zagramy, ja słaba ;D

Czemu nie, ale już nawet nie pamiętam punktacji i kolejności bil bo ostatnio grałem w grudniu.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Psyche30
Psyche30
  24 października 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: ale już nawet nie pamiętam punktacji i kolejności bil bo ostatnio grałem w grudniu.

O tą punktację Ci chodzi?
Wartości punktowe poszczególnych bil: czerwona-1, żółta-2, zielona-3, brązowa-4, niebieska-5, różowa-6, czarna-7
A kolejności nie trzeba pamiętać bo Ci się wyswietla.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  24 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tam Sutherlanda nawet widziałem to może sprawdzę:P Mam też Prometeusza na kompie, ale podobno tragedia:D Jeszcze ciekawi mnie film co leci w kinach teraz Whisky dla aniołów i nie wiem czy ściągać:P (wszystko przez ten trunek na który mam ochotę, a nie mam kasy)

Tak, ma całkiem 'przyjemną' rolę ;D.
Też słyszałam, że średni jest ten film ;D.
''Robbie to chłopak z kryminalną przeszłością. Dzięki swojemu opiekunowi odkrywa w sobie talent do rozpoznawania smaków whisky. Postanawia to wykorzystać, by odmienić swoje życie.'' - ten opis mnie nie powala, na pewno nie obejrzę ;D.
Ostatnio w kinie byłam na Uprowadzonej 2, spoko, można obejrzeć.
W tym roku na pewno się wybiorę na Silent Hill i na Hobbita, koniecznie ;D.

Wiertlo92
Wiertlo92: Fajny pomysl, żeby powrócić do tradycji i załozyć turniej w snooka Widzę, że sporo chętnych może być a w tym dziewczyny

Aż chyba zobaczę jak to tam wygląda, i jak mi się spodoba, to tam Was wszystkich ogram :ziober2:.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 października 2012
Psyche30
Psyche30: O tą punktację Ci chodzi? Wartości punktowe poszczególnych bil: czerwona-1, żółta-2, zielona-3, brązowa-4, niebieska-5, różowa-6, czarna-7 A kolejności nie trzeba pamiętać bo Ci się wyswietla.

Jop, teraz tylko przypomnieć sobie jak ja to robiłem że wpadało :D
Psyche30
Psyche30
  24 października 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: op, teraz tylko przypomnieć sobie jak ja to robiłem że wpadało :D

Ty musisz tylko sobie przypomnieć a ja cały czas nad tym się głowić hahahaha.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  24 października 2012
Psyche30
Psyche30: Ty musisz tylko sobie przypomnieć a ja cały czas nad tym się głowić hahahaha.

Heh to jak będę miał więcej czasu to dam Ci znać i potrenujemy do mistrzostw 261d
Psyche30
Psyche30
  24 października 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Heh to jak będę miał więcej czasu to dam Ci znać i potrenujemy do mistrzostw

Ok, tylko pamiętaj że to już mało czasu zostało a ja chcę być chociaż przedostatnia :lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.