lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 384 z 822
Ej, a można tam jakiś trening odbyć samemu, czy kurdę musze się zbłaźnić z kimś już grając ?
Nie, nie znam zasad, nic nie wiem na temat tej gry
.
Nie, nie znam zasad, nic nie wiem na temat tej gry
.
MaqdaIena: Ej, a można tam jakiś trening odbyć samemu, czy kurdę musze się zbłaźnić z kimś już grając ?
Nie, nie znam zasad, nic nie wiem na temat tej gry .
Można samemu trenować, zakładasz sobie stół i klikasz tam rozpocznij trening czy coś takiego, zasady możesz sobie przeczytać najpierw.
Ja Cię nie ucze bo nie mam cierpliwości do tego, chyba ze umiesz już kijem operować

Ja taka typowa blondi to chyba Rafałowi pół godz zajęło zanim mnie nauczył jak kijem walić w kule

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Psyche30: Można samemu trenować, zakładasz sobie stół i klikasz tam rozpocznij trening czy coś takiego, zasady możesz sobie przeczytać najpierw.
Ja Cię nie ucze bo nie mam cierpliwości do tego, chyba ze umiesz już kijem operować
Ja taka typowa blondi to chyba Rafałowi pół godz zajęło zanim mnie nauczył jak kijem walić w kule
Dobra ! Idę zobaczyć, czy umiem się kijem posługiwać
.Ale widzę tam literaki
.
Jednym przyciskiem myszy (nie wiem którym bo nigdy nie pamiętam który prawy a który lewy hahaha) kij nakierowujesz a drugim przyciskiem walisz , ot cała filozofia

Tam w ogóle od cholery gier , ale ja w nic nie umiem ;D

O Ty, zapamiętane
.Psyche30: Jednym przyciskiem myszy (nie wiem którym bo nigdy nie pamiętam który prawy a który lewy hahaha) kij nakierowujesz a drugim przyciskiem walisz , ot cała filozofia
Póki co, coś nadusiłam i kij mi się położył na brzegu stołu i dupa, nie mogę go ruszyć
.