lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 367 z 822
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Ostatnio ? Kurdę, pierwsza seria leciała dość dawno temu. Nawet na początku mnie przeraziła, potem wkurzała, a potem już bardzo podobała. Warto zacząć od pierwszego sezonu jednak, bo w drugim pojawiają się bohaterowie z 1, co prawda w innych rolach, ale cieszą oko, jak się ich poznaje
. Wampirów brak, póki co.
MaqdaIena: Ostatnio ? Kurdę, pierwsza seria leciała dość dawno temu. Nawet na początku mnie przeraziła, potem wkurzała, a potem już bardzo podobała. Warto zacząć od pierwszego sezonu jednak, bo w drugim pojawiają się bohaterowie z 1, co prawda w innych rolach, ale cieszą oko, jak się ich poznaje . Wampirów brak, póki co.
No właśnie widzę, ze to z 2011 jest, a dopiero ostatnio czytam o tym na fb, tu, na uczelni o tym mówią. Zazwyczaj chyba jednak jest tak, że drugi sezon jest najgłośniejszy. :D
Zastanowiło mnie to ich pojawienie się w innych rolach, wyczuwam zombie. ;D
Ale nie gdybam, obczajam pierwszy odcinek właśnie. Mam nadzieję, że podejdzie bo łatwo się zrażam. :)
pewność siebie Cie zgubi tak jak zgubiła mnie
ale koniec z tym dzień zakończę z prowadzeniem
ale koniec z tym dzień zakończę z prowadzeniem

...Ignorance is bliss...
Earth: No właśnie widzę, ze to z 2011 jest, a dopiero ostatnio czytam o tym na fb, tu, na uczelni o tym mówią. Zazwyczaj chyba jednak jest tak, że drugi sezon jest najgłośniejszy. :D
Zastanowiło mnie to ich pojawienie się w innych rolach, wyczuwam zombie. ;D
Ale nie gdybam, obczajam pierwszy odcinek właśnie. Mam nadzieję, że podejdzie bo łatwo się zrażam. :)
Po obejrzeniu pierwszego odcinka sezonu drugiego można się spodziewać, że nawet będzie lepszy.
Niet, zombiaków brak. Po prostu całkiem inna historia, w podobnym klimacie, i tymi samymi twarzami, chociaż nadal brak wielu z pierwszego
.No to możesz się zrazić, no ale nie zapeszam.
Dla fanów seriali: obejrzałam w nocy pierwsze odcinki:
Hunted - ''Sam, bohaterka serialu, jest świetnie wyszkoloną agentką prywatnej agencji wywiadowczej. Przetrwała zamach na swoje życie, który być może był przygotowywany przez jej własny zespół. Po powrocie do firmy, wykonuje swoje obowiązki, ale nie wie komu może zaufać.'' - nawet okej, zobaczymy co będzie dalej :).
Beauty and the Beast - opis za dlugi by kopiować ;D, przyjemna i prosta bajka ;D. Zobaczę co będzie dalej, i może będę oglądać do konca.
I bosz, nowa Nikita wyszła, coraz więcej seriali, czasu mi zabraknie chyba by wszystkie obejrzeć
.

russia tour kontynuacja.