lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 278 z 822
Niunia te Muglera to masz tak.....
Nuty zapachowe:
nuta głowy: zielony fiołek, skrystalizowany cukier
nuta serca: fiołek, nuty drzewne
nuta bazy: paczula, wanilia.
Cena: 280zł / 25ml
Nuty zapachowe:
W sumie szkoda, co ?
.Nie, kształt flakonu Muglera bardziej mi sie kojarzy ;D.
Przy najbliższej okazji sprawdzę je ;D.
Psyche30: Niunia te Muglera to masz tak.....
Nuty zapachowe:
Ta wanilia mnie trochę odrzuca, bo nie lubię tego zapachu, ale jeżeli pomaga fiołkowi pachnieć intensywniej to nie mówię jej nie ;D.
Ale cena spora za małą pojemność ;D.

Oj

Gdyby to były te to czekam na ozłocenie hahahahaha, a jak nie te to je znajdziemy, spokojnie

MaqdaIena: Ta wanilia mnie trochę odrzuca, bo nie lubię tego zapachu, ale jeżeli pomaga fiołkowi pachnieć intensywniej to nie mówię jej nie ;D.Ale cena spora za małą pojemność ;D.
Niuchając tylko mogłaś spokojnie jej nie wyczuć :D
Co do tej ceny, gdybyś np miała już pewność że to jest ten zapach to na Twoim miejscu za te same pieniądze kupiłabym na allegro tester o znacznie większej pojemności z którejś pewnej perfumerii, jest tam pare takowych :D
Akurat ten zapach jest w próbkach na allegro z atomizerem :D
1,5 ml to 3-5 zł
15 ml - 30-50 zł
30 ml- 60-100 zł

1,5 ml to 3-5 zł
15 ml - 30-50 zł
30 ml- 60-100 zł

moonlight30: Gdyby to były te to czekam na ozłocenie hahahahaha, a jak nie te to je znajdziemy, spokojnie
Nie wiem jeszcze jak, ale ozłocę
.Dobrze jest mieć wkoło ludzi, którzy się znają na niektórych rzeczach. Ja akurat na perfumach kiepsko się znam. Kojarzę kilka podstawowych i chyba najbardziej popularnych zapachów, i to bardziej na męskich ;D.
moonlight30: Niuchając tylko mogłaś spokojnie jej nie wyczuć :D
Co do tej ceny, gdybyś np miała już pewność że to jest ten zapach to na Twoim miejscu za te same pieniądze kupiłabym na allegro tester o znacznie większej pojemności z którejś pewnej perfumerii, jest tam pare takowych :D
No ja mam nadzieję ;D. Wanilia źle mi się kojarzy :).
I tak uczynię ;D. Tylko muszę nabrać chęci na wybranie się do jakiegoś centrum handlowego. Będzie to na chwilę obecną z leksza utrudnione, bo mój facet jest trochu chory i ' umiera'. A samej to mi się nie chce krążyć, dopadł mnie jesienny leń
.A w Poznaniu dzisiaj lato ;D.

moonlight30: Gdyby to były te to czekam na ozłocenie hahahahaha, a jak nie te to je znajdziemy, spokojnie
Nie wiem jeszcze jak, ale ozłocę
.Dobrze jest mieć wkoło ludzi, którzy się znają na niektórych rzeczach. Ja akurat na perfumach kiepsko się znam. Kojarzę kilka podstawowych i chyba najbardziej popularnych zapachów, i to bardziej męskich ;D.
moonlight30: Niuchając tylko mogłaś spokojnie jej nie wyczuć :D
No ja mam nadzieję ;D. Wanilia źle mi się kojarzy :).
I tak uczynię ;D. Tylko muszę nabrać chęci na wybranie się do jakiegoś centrum handlowego. Będzie to na chwilę obecną z leksza utrudnione, bo mój facet jest trochu chory i ' umiera'. A samej to mi się nie chce krążyć, dopadł mnie jesienny leń
.A w Poznaniu dzisiaj lato ;D.

.