WueRZet
WueRZet
  11 Julio 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
yeahbana
yeahbana
  23 Septiembre 2012
O ucina posty :D

Napisałam ze spoko, wszystko do wszamania :D
I co za dieta? :D
Earth
Earth
  23 Septiembre 2012
[quote=Chudy]No przecież,bo jakbyś trafiła to jeszcze moi forumowi wrogowie,ktorzy mnie tak nienawidzą wjechali by mi do domu ;
Chudy
Chudy
  23 Septiembre 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I co za dieta? :D

Lekkostrawna,wykluczająca błonnik,twardą tkankę łączną,wzdymająco działające produkty,smażone i wszystkie inne zawierające trudno strawne składniki
Earth
Earth
  23 Septiembre 2012
Chudy
Chudy: No przecież,bo jakbyś trafiła to jeszcze moi forumowi wrogowie,ktorzy mnie tak nienawidzą wjechali by mi do domu ;<

Zapomniałam gadzie o tej pułapce. :rotfl:
Napisałam, że właśnie się zdziwilam, że chcesz abym zgadywała i już miałam dawać jakieś symbole jak np Borowska symbolem Boru z Tablicy Mendelejewa, ale mi się już ne chciało. ;D
Earth
Earth
  23 Septiembre 2012
Earth
Earth: Zapomniałam gadzie o tej pułapce.

W sensie znaczek ucinający posty. :D
Chudy
Chudy
  23 Septiembre 2012
Earth
Earth: Zapomniałam gadzie o tej pułapce. Napisałam, że właśnie się zdziwilam, że chcesz abym zgadywała i już miałam dawać jakieś symbole jak np Borowska symbolem Boru z Tablicy Mendelejewa, ale mi się już ne chciało. ;D

Forumowi inteligenci mają mendelejewa w małym paluszku więc by rozszyfrowali,lepiej zacznij nadawać morsem :rotfl:
yeahbana
yeahbana
  23 Septiembre 2012
Chudy
Chudy: Lekkostrawna,wykluczająca błonnik,twardą tkankę łączną,wzdymająco działające produkty,smażone i wszystkie inne zawierające trudno strawne składniki

O, zdrowie siadło :mrgreen:
Earth
Earth
  23 Septiembre 2012
Chudy
Chudy: Forumowi inteligenci mają mendelejewa w małym paluszku więc by rozszyfrowali,lepiej zacznij nadawać morsem

Alfa Lima Bravo Oscar Sierra Zulu Yankee Foxtrot Romeo Echo Mike Lima Oscar Tango November India Kilo Oscar Whiskey. :ziober2:
Chudy
Chudy
  23 Septiembre 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: O, zdrowie siadło

No często boli mnie żołądek + po zjedzeniu np obiadu zdarzało mi się zwracać go po paru chwilach,więc poszedłem do lekarza,wziąłem receptę i zaczałem stosować dietę
Chudy
Chudy
  23 Septiembre 2012
Earth
Earth: Alfa Lima Bravo Oscar Sierra Zulu Yankee Foxtrot Romeo Echo Mike Lima Oscar Tango November India Kilo Oscar Whiskey.

Albania Londyn Euzebio Janusz Arizona Nemezis Irena Europa Jaskinia Eden Szkocja Tamiza Emeryt Madryt Laska Owoc Tarka Najemca Igła Kaszel Imitacja Ekg Misiek
yeahbana
yeahbana
  23 Septiembre 2012
Chudy
Chudy: No często boli mnie żołądek + po zjedzeniu np obiadu zdarzało mi się zwracać go po paru chwilach,więc poszedłem do lekarza,wziąłem receptę i zaczałem stosować dietę

To życze poprawy styuacji :ziober2:
Ja generalnie od jakiegoś już czasu przerzuciłam się na żarcie robione na parze i jak wcześniej męczyła często mnie zgaga , albo miałam problemy troszkę z refluksem, że wymiotowałam zółcią tak przeszło mi to wszystko ...odstawiłam gazowane napoje, smażonego też jem mało, od czasu do czasu sobie pozwalam ..czy na tą puszkę coli raz na jakiś czas jedynie, zrezygnowałam ze słodzenia herabty , kawy a sporo słodziłam ...i to pomogło w tych dolegliwościach, bez zadnych prochów się obyło.
Earth
Earth
  23 Septiembre 2012
Chudy
Chudy: Albania Londyn Euzebio Janusz Arizona Nemezis Irena Europa Jaskinia Eden Szkocja Tamiza Emeryt Madryt Laska Owoc Tarka Najemca Igła Kaszel Imitacja Ekg Misiek

Alfa Lima Echo Juliet Alfa Uniform Zulu Yankee Lima Alfa Mike Papa Romeo Alfa Whiskey Delta Zulu India Whikey Echo Golf Oscar Kilo Oscar Delta Uniform. Kilo Tango Oscar Whiskey India Echo Charlie Oscar Charlie India Sierra India Echo Papa Romeo Zulu Yankee Delta Alfa. :D
Chudy
Chudy
  23 Septiembre 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: że wymiotowałam zółcią

no to ja też to mam,że rano samą żółcią wymiotowałem,właśnie między innymi na to mam tabletki,na zmniejszenie wydzielania soku żołądkowego
yeahbana
yeahbana
  23 Septiembre 2012
No i musiałam soki owocowe na bok odrzucić, bo po nich to strasznie męczyło...także też jedynie od czasu do czasu pozwalam sobie na ich picie :D
yeahbana
yeahbana
  23 Septiembre 2012
Chudy
Chudy: no to ja też to mam,że rano samą żółcią wymiotowałem,właśnie między innymi na to mam tabletki,na zmniejszenie wydzielania soku żołądkowego

To samo męczyło mnie przez jakiś czas, ze rano wymiotowałam żółcią, ale nie szłam z tym do lekarza , wiedziałam ze da mi prochy na to , z tym ze najpierw postanowiłam ograniczyć to co jak sądziłam to powodowało i zobaczyć cyz pomoże.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.