WueRZet
WueRZet
  11 July 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Chudy
Chudy
  23 September 2012
Earth
Earth: Alfa Lima Echo Juliet Alfa Uniform Zulu Yankee Lima Alfa Mike Papa Romeo Alfa Whiskey Delta Zulu India Whikey Echo Golf Oscar Kilo Oscar Delta Uniform. Kilo Tango Oscar Whiskey India Echo Charlie Oscar Charlie India Sierra India Echo Papa Romeo Zulu Yankee Delta Alfa. :D

Arizona Janusz Alaska Dolorez Lewica Autobus Naturysta Irena Emeryt Paczka Owoc Zez Naturalny Ameryka Kaktus Insynuacja Ul Żeton Yeti Ławka Mandarynka Status Wariat Opona Jezus Garaż Ona Kałasznikow Opalenie Dawka Ulotka

:rotfl:
Chudy
Chudy
  23 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To samo męczyło mnie przez jakiś czas, ze rano wymiotowałam żółcią, ale nie szłam z tym do lekarza , wiedziałam ze da mi prochy na to , z tym ze najpierw postanowiłam ograniczyć to co jak sądziłam to powodowało i zobaczyć cyz pomoże.

no gdybym ja miał tylko zgagę i wymiotowanie żółcią to wiesz.. A że już mnie często mocno bolało kilka godzin czasem i zwracałem obiad to już poszedłem do lekarza no i zacząłem tą dietę,mam nadzieję że pomoże :)
yeahbana
yeahbana
  23 September 2012
Chudy
Chudy: A że już mnie często mocno bolało kilka godzin czasem i zwracałem obiad to już poszedłem do lekarza no i zacząłem tą dietę,mam nadzieję że pomoże :)

Rozumiem, a na gastroskopie Cię nie wysyłał?
Earth
Earth
  23 September 2012
Chudy
Chudy: Arizona Janusz Alaska Dolorez Lewica Autobus Naturysta Irena Emeryt Paczka Owoc Zez Naturalny Ameryka Kaktus Insynuacja Ul Żeton Yeti Ławka Mandarynka Status Wariat Opona Jezus Garaż Ona Kałasznikow Opalenie Dawka Ulotka

Droga Obraz Borsuk Rozwielitka Yeti Makaron Yeti Kaktus. ;D

Idę jeść, miłego Wam. :D
Chudy
Chudy
  23 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Rozumiem, a na gastroskopie Cię nie wysyłał?

Nie no wziąłem sobie skierowanie,ale powiedziała żebym zaczekał i zobaczył czy są efekty po tabletkach,jak nie będzie to wtedy iść
Earth
Earth: Idę jeść, miłego Wam. :D

Smacznego
yeahbana
yeahbana
  23 September 2012
Chudy
Chudy: Nie no wziąłem sobie skierowanie,ale powiedziała żebym zaczekał i zobaczył czy są efekty po tabletkach,jak nie będzie to wtedy iść

Koleżanka miała, nieprzyjemne badanie :) Ale jak trzeba to trzeba .
Chudy
Chudy
  23 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Koleżanka miała, nieprzyjemne badanie :) Ale jak trzeba to trzeba .

Lepiej przez jamę ustną niż przez odbyt :ziober2:
yeahbana
yeahbana
  23 September 2012
Chudy
Chudy: Lepiej przez jamę ustną niż przez odbyt

Ja uważam odwrotnie :ziober2:
Chudy
Chudy
  23 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja uważam odwrotnie

Nie chcę wiedzieć dlaczego... :ziober2:
yeahbana
yeahbana
  23 September 2012
Chudy
Chudy: Nie chcę wiedzieć dlaczego...

:rotfl:
Łatwo się domyśleć dlaczego kolonoskopia np nie przeraziłaby mnie :D
No ale dupne tematy opuszczamy :D
Chudy
Chudy
  23 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Łatwo się domyśleć dlaczego kolonoskopia np nie przeraziłaby mnie :D No ale dupne tematy opuszczamy :D

Jeszcze mogłaby sprawić przyjemność :ssh: :rotfl:
Ok Pani każe - sługa musi :ziober2:
yeahbana
yeahbana
  23 September 2012
Chudy
Chudy: Jeszcze mogłaby sprawić przyjemność Ok Pani każe - sługa musi

Oj cichaj :ninja: :rotfl:
A Pani idzie cos wszamać, mam łososia wędzonego mniam :D
Wiec póki co :bye: :D
Chudy
Chudy
  23 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Oj cichaj A Pani idzie cos wszamać, mam łososia wędzonego mniam :D Wiec póki co :D

smacznego i do napisania :bye:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  23 September 2012
Chudy
Chudy: właśnie poza tym we Wrocławiu nie ma aż tylu ulic na "B" więc pewnie trafisz

Pewnie, jakieś 30-40 ich jest :rotfl:
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Chudy
Chudy
  23 September 2012
Enkido
Enkido: Pewnie, jakieś 30-40 ich jest

żartujesz? 120 to przynajmniej :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.