lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 275 z 822
Earth: Alfa Lima Echo Juliet Alfa Uniform Zulu Yankee Lima Alfa Mike Papa Romeo Alfa Whiskey Delta Zulu India Whikey Echo Golf Oscar Kilo Oscar Delta Uniform. Kilo Tango Oscar Whiskey India Echo Charlie Oscar Charlie India Sierra India Echo Papa Romeo Zulu Yankee Delta Alfa. :D
Arizona Janusz Alaska Dolorez Lewica Autobus Naturysta Irena Emeryt Paczka Owoc Zez Naturalny Ameryka Kaktus Insynuacja Ul Żeton Yeti Ławka Mandarynka Status Wariat Opona Jezus Garaż Ona Kałasznikow Opalenie Dawka Ulotka

Konto usunięte: To samo męczyło mnie przez jakiś czas, ze rano wymiotowałam żółcią, ale nie szłam z tym do lekarza , wiedziałam ze da mi prochy na to , z tym ze najpierw postanowiłam ograniczyć to co jak sądziłam to powodowało i zobaczyć cyz pomoże.
no gdybym ja miał tylko zgagę i wymiotowanie żółcią to wiesz.. A że już mnie często mocno bolało kilka godzin czasem i zwracałem obiad to już poszedłem do lekarza no i zacząłem tą dietę,mam nadzieję że pomoże :)
Chudy: Arizona Janusz Alaska Dolorez Lewica Autobus Naturysta Irena Emeryt Paczka Owoc Zez Naturalny Ameryka Kaktus Insynuacja Ul Żeton Yeti Ławka Mandarynka Status Wariat Opona Jezus Garaż Ona Kałasznikow Opalenie Dawka Ulotka
Droga Obraz Borsuk Rozwielitka Yeti Makaron Yeti Kaktus. ;D
Idę jeść, miłego Wam. :D

:D