lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 279 z 822
MaqdaIena: Nie wiem jeszcze jak, ale ozłocę .
Dobrze jest mieć wkoło ludzi, którzy się znają na niektórych rzeczach. Ja akurat na perfumach kiepsko się znam. Kojarzę kilka podstawowych i chyba najbardziej popularnych zapachów, i to bardziej męskich ;D.
Nie cieszmy dnia przed zachodem słońca

Diora Fahrenheita wielbię z męskich

Rodzaj detoksu?

U mnie też :D
Parodie to dno
.Nie chwalę ;D.
Znam, i też kocham :D.
Nie, faktycznie jest chory, własnie spija herbaty ze spirytem, i przed chwilą mi się zapytał czy może trochę pojęczeć
. Bo zazwyczaj go wyzywam, że ledwo kichnie to już czuje zbliżający sie zgon
.Wieczór też ciepły bardzo ;D.
Aż się wkurzyłam, że grilla nie robimy żadnego, bo przecież za chwilę będzie nań za zimno.
No ale wszyscy wkoło chorują, nikt by nie przyszedl
.
Podbijam podbijam podbijam razy 1000

Ach :D
MaqdaIena: Nie, faktycznie jest chory, własnie spija herbaty ze spirytem, i przed chwilą mi się zapytał czy może trochę pojęczeć . Bo zazwyczaj go wyzywam, że ledwo kichnie to już czuje zbliżający sie zgon
O Boziu
Dlaczego pod tym względem faceci to takie cipy?

MaqdaIena: Wieczór też ciepły bardzo ;D.
Aż się wkurzyłam, że grilla nie robimy żadnego, bo przecież za chwilę będzie nań za zimno.
No ale wszyscy wkoło chorują, nikt by nie przyszedl .
Poranki są zimne, w dzień jest ciepło i ludzi łapią wirusy, Laura dopiero miała tez jakąś trzydniówkę i siedziałą w domu, plus mnóstwo znajomych dorosłych czy dzieci teraz coś łapie :D
Ty jesteś jak Rambo, wiemy

Ale nie zaprzeczysz ze na ogół tak faceci reagują gdy coś ich dopada, jakby umierali i stają się zrzędliwi jak cholera.Gdyby Wam (ogólnie) przyszło dzieci rodzić to Cię zapewniam ze wolelibyście chyba życie w wiecznej abstynencji seksualnej niż nie daj boze coś takiego zafundować sobie .
Bez przesady :P
Konto usunięte: Ale nie zaprzeczysz ze na ogół tak faceci reagują gdy coś ich dopada, jakby umierali i stają się zrzędliwi jak cholera.
Faceci tak, mężczyźni nie

1,5 tygodnia temu w sobotę dorwały mnie objawy grypy czy coś w ten deseń, ogólnie katar jak cholera, nos nie do odetkania i kaszel jak gruźlik. Upsarin, 2 x Gripex rano i wieczorem i heja do pracy w poniedziałek. A tam wypocić to na maksa i w czwartek byłem już zdrowy.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
A parodia ''300'' mnie zabiła niemal !
Mój najlepsiejszy kumpel od lat go używa ;D.
Nie wiem, ale każdy z nich tak ma, KAŻDY
.Tylko wielu nie potrafi się do tego przyznać, po prostu pewnie nie mogą przeboleć spadku mocy
.Konto usunięte: Poranki są zimne, w dzień jest ciepło i ludzi łapią wirusy, Laura dopiero miała tez jakąś trzydniówkę i siedziałą w domu, plus mnóstwo znajomych dorosłych czy dzieci teraz coś łapie :D
No.
Ja się trzymam, a Ty ? ;D.

Enkido: 1,5 tygodnia temu w sobotę dorwały mnie objawy grypy czy coś w ten deseń, ogólnie katar jak cholera, nos nie do odetkania i kaszel jak gruźlik. Upsarin, 2 x Gripex rano i wieczorem i heja do pracy w poniedziałek. A tam wypocić to na maksa i w czwartek byłem już zdrowy.
Wiesz jak to wygląda w przykłądowej polskiej rodzinie? Mąż, żona i dzieci? Żona choruje i zapiedala, nie ma w związku z tym szczególnych względów bo przecież dzieci i mąż krzyczą JEŚĆ ! to to , to jeszcze co innego, obowiązków od uja...i taka żona mimo ze czuje się fatalnie robi co do niej należy bo zazwyczaj faceci to mają dwie lewe ręce do wielu rzeczy i domem porządnie się zająć nie potrafią, a jak panicz choruje to cały dom staje na głowie bo on "umiera" , znam takich przykładów multum, więc z czegoś to się bierze co napisałam powyzej.Niby tacy chcecie być męscy , silni itd a czasem to gorzej jak dzieci , ale wiadomo... jak się kocha kogoś to trza to akceptować. Ci najwyzej można zabronic jeczeć takiemu i zacząć wyzywać (przykłąd Magdaleny)

Konto usunięte: Wiesz jak to wygląda w przykłądowej polskiej rodzinie? Mąż, żona i dzieci? Żona choruje i zapiedala, nie ma w związku z tym szczególnych względów bo przecież dzieci i mąż krzyczą JEŚĆ ! to to , to jeszcze co innego, obowiązków od uja...i taka żona mimo ze czuje się fatalnie robi co do niej należy bo zazwyczaj faceci to mają dwie lewe ręce do wielu rzeczy i domem porządnie się zająć nie potrafią, a jak panicz choruje to cały dom staje na głowie bo on "umiera" , znam takich przykładów multum, więc z czegoś to się bierze co napisałam powyzej.Niby tacy chcecie być męscy , silni itd a czasem to gorzej jak dzieci , ale wiadomo... jak się kocha kogoś to trza to akceptować. Ci najwyzej można zabronic jeczeć takiemu i zacząć wyzywać (przykłąd Magdaleny)
To ja jestem jakiś inny, bo kompletnie mi nie odpowiada leżenie i chorowanie
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Mam alergie na wszelakie parodie, nienawidze po prostu

Mój ex używał, i jeden kumpel też, to jak go widzę zawsze to ostentacyjnie go obwąchóję (SŁOWO ZA KTÓRE ZŁĄPAŁAM BANA NA MOON hahahahah), on wie dlaczego :D
MaqdaIena: Tylko wielu nie potrafi się do tego przyznać, po prostu pewnie nie mogą przeboleć spadku mocy .
Prawda boli

Nie powiem ze się trzymam, bo mam takiego pecha że jak zawsze to wypowiadam to za chwilę choruję

.