WueRZet
WueRZet
  11 July 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  26 September 2012
RexMundi
RexMundi: Turbokozak co nie :d ale i tak go Charlie zniszczy :D

Wszystkie części mi się mylą :ninja:.

A Rambo zawsze zwycięża, ZAWSZE !
:ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 September 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: A Rambo zawsze zwycięża, ZAWSZE !

Hot Shots 2 to najkrwawszy film w historii kina 261d
...Ignorance is bliss...
yeahbana
yeahbana
  26 September 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie wiem jeszcze jak, ale ozłocę . Dobrze jest mieć wkoło ludzi, którzy się znają na niektórych rzeczach. Ja akurat na perfumach kiepsko się znam. Kojarzę kilka podstawowych i chyba najbardziej popularnych zapachów, i to bardziej męskich ;D.

Nie cieszmy dnia przed zachodem słońca :ziober2:
Diora Fahrenheita wielbię z męskich :zakochany:

MaqdaIena
MaqdaIena: bo mój facet jest trochu chory i ' umiera'.

Rodzaj detoksu? :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: A w Poznaniu dzisiaj lato ;D.

U mnie też :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  26 September 2012
RexMundi
RexMundi: Hot Shots 2 to najkrwawszy film w historii kina

Parodie to dno :ziober2:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie cieszmy dnia przed zachodem słońca Diora Fahrenheita wielbię z męskich

Nie chwalę ;D.
Znam, i też kocham :D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Rodzaj detoksu?

Nie, faktycznie jest chory, własnie spija herbaty ze spirytem, i przed chwilą mi się zapytał czy może trochę pojęczeć :rotfl:. Bo zazwyczaj go wyzywam, że ledwo kichnie to już czuje zbliżający sie zgon :rotfl:.

Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie też :D

Wieczór też ciepły bardzo ;D.
Aż się wkurzyłam, że grilla nie robimy żadnego, bo przecież za chwilę będzie nań za zimno.
No ale wszyscy wkoło chorują, nikt by nie przyszedl :and:.
yeahbana
yeahbana
  26 September 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Parodie to dno .

Podbijam podbijam podbijam razy 1000 :ziober2:

MaqdaIena
MaqdaIena: Znam, i też kocham :D.

Ach :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Nie, faktycznie jest chory, własnie spija herbaty ze spirytem, i przed chwilą mi się zapytał czy może trochę pojęczeć . Bo zazwyczaj go wyzywam, że ledwo kichnie to już czuje zbliżający sie zgon

O Boziu :rotfl:
Dlaczego pod tym względem faceci to takie cipy? :ziober2:

MaqdaIena
MaqdaIena: Wieczór też ciepły bardzo ;D. Aż się wkurzyłam, że grilla nie robimy żadnego, bo przecież za chwilę będzie nań za zimno. No ale wszyscy wkoło chorują, nikt by nie przyszedl .

Poranki są zimne, w dzień jest ciepło i ludzi łapią wirusy, Laura dopiero miała tez jakąś trzydniówkę i siedziałą w domu, plus mnóstwo znajomych dorosłych czy dzieci teraz coś łapie :D
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  26 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlaczego pod tym względem faceci to takie cipy?

Nie mierz wszystkich jedną miarą
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
yeahbana
yeahbana
  26 September 2012
Enkido
Enkido: Nie mierz wszystkich jedną miarą

Ty jesteś jak Rambo, wiemy :ziober2:
Ale nie zaprzeczysz ze na ogół tak faceci reagują gdy coś ich dopada, jakby umierali i stają się zrzędliwi jak cholera.Gdyby Wam (ogólnie) przyszło dzieci rodzić to Cię zapewniam ze wolelibyście chyba życie w wiecznej abstynencji seksualnej niż nie daj boze coś takiego zafundować sobie .
Enkido
  26 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty jesteś jak Rambo, wiemy

Bez przesady :P
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale nie zaprzeczysz ze na ogół tak faceci reagują gdy coś ich dopada, jakby umierali i stają się zrzędliwi jak cholera.

Faceci tak, mężczyźni nie :ziober2:
1,5 tygodnia temu w sobotę dorwały mnie objawy grypy czy coś w ten deseń, ogólnie katar jak cholera, nos nie do odetkania i kaszel jak gruźlik. Upsarin, 2 x Gripex rano i wieczorem i heja do pracy w poniedziałek. A tam wypocić to na maksa i w czwartek byłem już zdrowy.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
MaqdaIena
MaqdaIena
  26 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Podbijam podbijam podbijam razy 1000

A parodia ''300'' mnie zabiła niemal !

Konto usunięte
Konto usunięte: Ach :D

Mój najlepsiejszy kumpel od lat go używa ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Dlaczego pod tym względem faceci to takie cipy?

Nie wiem, ale każdy z nich tak ma, KAŻDY:zabawa:.
Tylko wielu nie potrafi się do tego przyznać, po prostu pewnie nie mogą przeboleć spadku mocy :ziober2:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Poranki są zimne, w dzień jest ciepło i ludzi łapią wirusy, Laura dopiero miała tez jakąś trzydniówkę i siedziałą w domu, plus mnóstwo znajomych dorosłych czy dzieci teraz coś łapie :D

No.
Ja się trzymam, a Ty ? ;D.
yeahbana
yeahbana
  26 September 2012
Enkido
Enkido: 1,5 tygodnia temu w sobotę dorwały mnie objawy grypy czy coś w ten deseń, ogólnie katar jak cholera, nos nie do odetkania i kaszel jak gruźlik. Upsarin, 2 x Gripex rano i wieczorem i heja do pracy w poniedziałek. A tam wypocić to na maksa i w czwartek byłem już zdrowy.

Wiesz jak to wygląda w przykłądowej polskiej rodzinie? Mąż, żona i dzieci? Żona choruje i zapiedala, nie ma w związku z tym szczególnych względów bo przecież dzieci i mąż krzyczą JEŚĆ ! to to , to jeszcze co innego, obowiązków od uja...i taka żona mimo ze czuje się fatalnie robi co do niej należy bo zazwyczaj faceci to mają dwie lewe ręce do wielu rzeczy i domem porządnie się zająć nie potrafią, a jak panicz choruje to cały dom staje na głowie bo on "umiera" , znam takich przykładów multum, więc z czegoś to się bierze co napisałam powyzej.Niby tacy chcecie być męscy , silni itd a czasem to gorzej jak dzieci , ale wiadomo... jak się kocha kogoś to trza to akceptować. Ci najwyzej można zabronic jeczeć takiemu i zacząć wyzywać (przykłąd Magdaleny) :rotfl:
Enkido
  26 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz jak to wygląda w przykłądowej polskiej rodzinie? Mąż, żona i dzieci? Żona choruje i zapiedala, nie ma w związku z tym szczególnych względów bo przecież dzieci i mąż krzyczą JEŚĆ ! to to , to jeszcze co innego, obowiązków od uja...i taka żona mimo ze czuje się fatalnie robi co do niej należy bo zazwyczaj faceci to mają dwie lewe ręce do wielu rzeczy i domem porządnie się zająć nie potrafią, a jak panicz choruje to cały dom staje na głowie bo on "umiera" , znam takich przykładów multum, więc z czegoś to się bierze co napisałam powyzej.Niby tacy chcecie być męscy , silni itd a czasem to gorzej jak dzieci , ale wiadomo... jak się kocha kogoś to trza to akceptować. Ci najwyzej można zabronic jeczeć takiemu i zacząć wyzywać (przykłąd Magdaleny)

To ja jestem jakiś inny, bo kompletnie mi nie odpowiada leżenie i chorowanie
MaqdaIena
MaqdaIena
  26 September 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ci najwyzej można zabronic jeczeć takiemu i zacząć wyzywać (przykłąd Magdaleny)

Pozwoliłam mu jęczeć, to tego nie robi.
Nielogiczne całkiem :rotfl:.
kzyhu
kzyhu
  26 September 2012
RexMundi
RexMundi: ale i tak go Charlie zniszczy :D

w HS2 i tak wszystkich przebija Atkinson :D

kzyhu
kzyhu
  26 September 2012
ooo Jerry Springer na Zone Reality 261d:D

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  26 September 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: A parodia ''300'' mnie zabiła niemal !

Mam alergie na wszelakie parodie, nienawidze po prostu :ziober2:

MaqdaIena
MaqdaIena: Mój najlepsiejszy kumpel od lat go używa ;D.

Mój ex używał, i jeden kumpel też, to jak go widzę zawsze to ostentacyjnie go obwąchóję (SŁOWO ZA KTÓRE ZŁĄPAŁAM BANA NA MOON hahahahah), on wie dlaczego :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Tylko wielu nie potrafi się do tego przyznać, po prostu pewnie nie mogą przeboleć spadku mocy .

Prawda boli :ziober2:

MaqdaIena
MaqdaIena: Ja się trzymam, a Ty ? ;D.

Nie powiem ze się trzymam, bo mam takiego pecha że jak zawsze to wypowiadam to za chwilę choruję :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.