lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 281 z 822
MaqdaIena: Z 10 lat temu, jak miałam dekoder Polsatu to go oglądałam, byłam polana wręcz ;D.
Potem uznałam, ze to żenujące, po odcinku gdzie przyszedł facet z wielką zabawką- misiem pandą, i powiedział, że to jego partner, którego kocha, i ktorego dyma co noc .
Moze to smieszyc przez pierwsze pare odcinków , przynajmniej dorosłego normalnego człowieka..moim zdaniem :D
Taka prawda ;D.
Kurdę, nie wiem jak pachnie, tzn. nie kojarzę zapachu po flakonie :).
Psyche30: Ja jeszcze kocham Pume jamaice meską oczywiście ale tą jedynkę która juz wycofują albo wycofali, wielbię je, z tej średniej półki cenowej to dla mnie są najpiękniejsze, braciak kupował jeszcze testery na allegro , teraz też czasem się da dorwać bo w sklepach juz nie :(
Eh, też bym musiala powąchać, bo nie kojarzę :).
Ale ogólnie w męskich perfumach uwielbiam nutę ' goryczy', nie potrafię trafniej tego nazwać, ale jestem pewna, że wiesz o co mi chodzi ;D.
Się hahasz, ale uwierz, chcesz mieć imprezę tematyczną to nikt lepiej jej nie zaplanuje niż ja ;D. Uwielbiam tworzyć dekoracje itd.
Swego czasu się zastanawiałam, czy firma która urządza wieczory panienskie by miała popyt na rynku ;D. Pomysł na biznes de facto upadł, ale tego typu imprezy w moim wykonaniu były świetne ;D.

Psyche30: Moze to smieszyc przez pierwsze pare odcinków , przynajmniej dorosłego normalnego człowieka..moim zdaniem :D
Chętnie bym obejrzała teraz Dzerego w sumie ;D.
Dawno nie widziałam, na pewno są nowe fajty
.Uważam, że ten program jest mega głupi, ale można się przy nim doskonale odstresować, przecież nie można cały czas oglądać ambitnych rzeczy ;D.

Nie.
Mając świadomość ze to jest udawane?
CUDNIE .
MaqdaIena: Eh, też bym musiala powąchać, bo nie kojarzę :).Ale ogólnie w męskich perfumach uwielbiam nutę ' goryczy', nie potrafię trafniej tego nazwać, ale jestem pewna, że wiesz o co mi chodzi ;D.
Bardziej mi się podobają sto razy od babskich :D
Wiem wiem :D
MaqdaIena: Się hahasz, ale uwierz, chcesz mieć imprezę tematyczną to nikt lepiej jej nie zaplanuje niż ja ;D. Uwielbiam tworzyć dekoracje itd.
Swego czasu się zastanawiałam, czy firma która urządza wieczory panienskie by miała popyt na rynku ;D. Pomysł na biznes de facto upadł, ale tego typu imprezy w moim wykonaniu były świetne ;D.
Sama mam zmysł artystyczny i lubię takie rzeczy więc dlaczego amm Ci nie wierzyć
Ja np uwielbiałam tworzyć dekoracje z kwiatów , jakieś stroiki itp rzeczy :DMaqdaIena: Chętnie bym obejrzała teraz Dzerego w sumie ;D.
Dawno nie widziałam, na pewno są nowe fajty .
Uważam, że ten program jest mega głupi, ale można się przy nim doskonale odstresować, przecież nie można cały czas oglądać ambitnych rzeczy ;D.
Ja oglądałąm z 10 lat temu? Już nie pamiętam
A teraz mam awersję, jak przeskakuje kanały to nawet na minutę tego nie zatrzymam :DA odstresowac wolę się wolę przy innych programach, jest tego od cholery , obejrzyj sobie "Ekstremalny kurs piękna" hahaha, przez miesiąc najostrzejszy trener , były wojskowy z Kolumbii bierze się za kogoś kto ma nadwagę, biedni ludzie

.