WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  29 września 2012
Herbata z miodem i spirytem, mniam mniam.
:ziober2:
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  29 września 2012
Patrycja, Starcie Królów kupione :rock:
Jeśli chodzi o ostatnią scenę Gry o Tron to się spodziewałem tych narodzin smoczków :D :tak: Ale żeby mleczko ssały z Dany hoho :D :mrgreen:

Czyli nie mam co załować, że nie obejrzałem finału Superpucharu.:and: Wazniejsze było grzybobranie :zakochany:
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
MaqdaIena
MaqdaIena
  29 września 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: Jeśli chodzi o ostatnią scenę Gry o Tron to się spodziewałem tych narodzin smoczków :D Ale żeby mleczko ssały z Dany hoho :D

Ale, że SPOILER ? ;o !
Earth
Earth
  29 września 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: Patrycja, Starcie Królów kupione Jeśli chodzi o ostatnią scenę Gry o Tron to się spodziewałem tych narodzin smoczków :D Ale żeby mleczko ssały z Dany hoho :D

Świetnie. :D Całkiem fajna część, ale 3 jest najlepsza, wiec szybko przebrnij przez to i no. :D
Było to w książce czy o serialu piszesz? :D Jeśli o książce, to pięknie opisana ta cała scena była, nie? :D
W razie jakichś istotnych faktów to na biało piszemy, bo widzę tu nowi czytelnicy są :ziober2:
Wiertlo92
Wiertlo92
  29 września 2012
Earth
Earth: Świetnie. :D Całkiem fajna część, ale 3 jest najlepsza, wiec szybko przebrnij przez to i no. :D

No z tym pewnie bedzie cieżko, bo jak wiadomo brak czasu zmorą czytelników jest :D Ale za wszelką cenę postaram przebrnąć to szybko :)
Earth
Earth: Było to w książce czy o serialu piszesz? :D Jeśli o książce, to pięknie opisana ta cała scena była, nie? :D

Mówię o książce, bo najpierw skończyłem książkę a potem obejrzałem z ciekawosci serial, całe 10 odcinków.Zeby tak sobie przetrwalić w głowie. No powiem ci, że zbyt mocno rozbudowana ta scena nie jest napisana ale byłem zszokowany :D
A fajne te smoczki wygladały w serialu :D Słodziutkie takie :lol:
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale, że SPOILER ? ;o !

Ups wybacz, ale mówiłaś ze unikasz takich komercyjnych ksiazek :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  29 września 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: Ups wybacz, ale mówiłaś ze unikasz takich komercyjnych ksiazek :D

Nie unikam komercyjnych, absolutnie ;D.
Tylko do tego mam jakąś niechęć, chociaż coś o smokach piszecie, a ja smoki lubię, więc kto wie... ;D.
Earth
Earth
  29 września 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: No z tym pewnie bedzie cieżko, bo jak wiadomo brak czasu zmorą czytelników jest :D Ale za wszelką cenę postaram przebrnąć to szybko :)

W zależności od szybkości czytania to jakby sie zabrać to najdłużej to wolny weekend i po sprawie :D Ale wiem jak to jest. ^^

Wiertlo92
Wiertlo92: Mówię o książce, bo najpierw skończyłem książkę a potem obejrzałem z ciekawosci serial, całe 10 odcinków.Zeby tak sobie przetrwalić w głowie. No powiem ci, że zbyt mocno rozbudowana ta scena nie jest napisana ale byłem zszokowany :D A fajne te smoczki wygladały w serialu :D Słodziutkie takie

No we, jak [color=white]wchodziła do tych płomieni i opisywała to wszystko to gęsiej skórki dostałam :ninja: ;D
No całkiem sympatyczne, kojarzę z jedną scenę potem gdzie też były bardzo słodziutkie. :rotfl:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  29 września 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale, że SPOILER ? ;o !

całkiem całakiem
dobrze ze nie napisał że ten i tn i ten i ten umarli :D
...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  29 września 2012
RexMundi
RexMundi: obrze ze nie napisał że ten i tn i ten i ten umarli :D

:rotfl:
Martin bardzo sobie wziął do serca słowa - Valar Morghulis. :D
kzyhu
kzyhu
  29 września 2012
Nutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 261d
Wiertlo92
Wiertlo92
  29 września 2012
Earth
Earth: W zależności od szybkości czytania to jakby sie zabrać to najdłużej to wolny weekend i po sprawie :D Ale wiem jak to jest. ^^

Wiesz ja do ksiązek mam taki stosunek jak do wina :D Delektuję się nimi :lol:
Niektórzy potrafią ją przeczytać w 1 dzień, czytając szybko. Widzisz Martin w podziękowaniach napisał, że "diabeł tkwi w szczegółach". I własnie ja należę do takich osób, że spokojnie bez pospiechu ale z uwagą czytam :D Wiadomo, obowiązki, praca tez robią swoje :)

Earth
Earth: No we, jak wchodziła do tych płomieni i opisywała to wszystko to gęsiej skórki dostałam ;D

Wkońcu u Dany płynie smocza krew :D Mimo wszystko ja byłem zafascynowany niż tam gęsiej skórki dostałem :D
Ciekawe jak je nazwie ale cii :D
Wiertlo92
Wiertlo92
  29 września 2012
RexMundi
RexMundi: dobrze ze nie napisał że ten i tn i ten i ten umarli :D

Sporo tu wymieniać :D
Earth
Earth
  29 września 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: Wiesz ja do ksiązek mam taki stosunek jak do wina :D Delektuję się nimi Niektórzy potrafią ją przeczytać w 1 dzień, czytając szybko. Widzisz Martin w podziękowaniach napisał, że "diabeł tkwi w szczegółach". I własnie ja należę do takich osób, że spokojnie bez pospiechu ale z uwagą czytam :D Wiadomo, obowiązki, praca tez robią swoje :)

Też staram się dokładnie czytać, szczególnie, że potem powraca się do poprzednich wydarzeń itp, wcale nie twierdzę, że sama szybko czytam, bo 4 część męczę już kilka miesięcy. ;D

Wiertlo92
Wiertlo92: Wkońcu u Dany płynie smocza krew :D Mimo wszystko ja byłem zafascynowany niż tam gęsiej skórki dostałem :D Ciekawe jak je nazwie ale cii :D

Ok, nic nie mówię. :ziober2: Zresztą nawet nie pamiętam dokładnie. :D
Wiertlo92
Wiertlo92
  29 września 2012
Kurczę ale szkoda, że Ned znów jak Boromir w WP skończył szybko swoją robotę :and: Jakieś fatum nad nim ciąży :mrgreen: A jeszcze bardziej przykro mi było jak [color=white]khal Drogo odszedł [*]

Mam nadzieję, że Magdalena nie skapnie się :D
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  29 września 2012
rety jakie smęty dziś w TV
ewentulanie klasyk - W Krzywym zwierciadle : wakacje w Vegas
...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.