lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 286 z 822
Patrycja, Starcie Królów kupione
Jeśli chodzi o ostatnią scenę Gry o Tron to się spodziewałem tych narodzin smoczków :D
Ale żeby mleczko ssały z Dany hoho :D 
Czyli nie mam co załować, że nie obejrzałem finału Superpucharu.
Wazniejsze było grzybobranie 
Jeśli chodzi o ostatnią scenę Gry o Tron to się spodziewałem tych narodzin smoczków :D
Ale żeby mleczko ssały z Dany hoho :D 
Czyli nie mam co załować, że nie obejrzałem finału Superpucharu.
Wazniejsze było grzybobranie 
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Wiertlo92: Patrycja, Starcie Królów kupione
Jeśli chodzi o ostatnią scenę Gry o Tron to się spodziewałem tych narodzin smoczków :D Ale żeby mleczko ssały z Dany hoho :D
Świetnie. :D Całkiem fajna część, ale 3 jest najlepsza, wiec szybko przebrnij przez to i no. :D
Było to w książce czy o serialu piszesz? :D Jeśli o książce, to pięknie opisana ta cała scena była, nie? :D
W razie jakichś istotnych faktów to na biało piszemy, bo widzę tu nowi czytelnicy są

Earth: Świetnie. :D Całkiem fajna część, ale 3 jest najlepsza, wiec szybko przebrnij przez to i no. :D
No z tym pewnie bedzie cieżko, bo jak wiadomo brak czasu zmorą czytelników jest :D Ale za wszelką cenę postaram przebrnąć to szybko :)
Earth: Było to w książce czy o serialu piszesz? :D Jeśli o książce, to pięknie opisana ta cała scena była, nie? :D
Mówię o książce, bo najpierw skończyłem książkę a potem obejrzałem z ciekawosci serial, całe 10 odcinków.Zeby tak sobie przetrwalić w głowie. No powiem ci, że zbyt mocno rozbudowana ta scena nie jest napisana ale byłem zszokowany :D
A fajne te smoczki wygladały w serialu :D Słodziutkie takie

Ups wybacz, ale mówiłaś ze unikasz takich komercyjnych ksiazek :D
Wiertlo92: No z tym pewnie bedzie cieżko, bo jak wiadomo brak czasu zmorą czytelników jest :D Ale za wszelką cenę postaram przebrnąć to szybko :)
W zależności od szybkości czytania to jakby sie zabrać to najdłużej to wolny weekend i po sprawie :D Ale wiem jak to jest. ^^
Wiertlo92: Mówię o książce, bo najpierw skończyłem książkę a potem obejrzałem z ciekawosci serial, całe 10 odcinków.Zeby tak sobie przetrwalić w głowie. No powiem ci, że zbyt mocno rozbudowana ta scena nie jest napisana ale byłem zszokowany :D
A fajne te smoczki wygladały w serialu :D Słodziutkie takie
No we, jak [color=white]wchodziła do tych płomieni i opisywała to wszystko to gęsiej skórki dostałam
;D No całkiem sympatyczne, kojarzę z jedną scenę potem gdzie też były bardzo słodziutkie.

Earth: W zależności od szybkości czytania to jakby sie zabrać to najdłużej to wolny weekend i po sprawie :D Ale wiem jak to jest. ^^
Wiesz ja do ksiązek mam taki stosunek jak do wina :D Delektuję się nimi
Niektórzy potrafią ją przeczytać w 1 dzień, czytając szybko. Widzisz Martin w podziękowaniach napisał, że "diabeł tkwi w szczegółach". I własnie ja należę do takich osób, że spokojnie bez pospiechu ale z uwagą czytam :D Wiadomo, obowiązki, praca tez robią swoje :)
Wkońcu u Dany płynie smocza krew :D Mimo wszystko ja byłem zafascynowany niż tam gęsiej skórki dostałem :D
Ciekawe jak je nazwie ale cii :D
Wiertlo92: Wiesz ja do ksiązek mam taki stosunek jak do wina :D Delektuję się nimi
Niektórzy potrafią ją przeczytać w 1 dzień, czytając szybko. Widzisz Martin w podziękowaniach napisał, że "diabeł tkwi w szczegółach". I własnie ja należę do takich osób, że spokojnie bez pospiechu ale z uwagą czytam :D Wiadomo, obowiązki, praca tez robią swoje :)
Też staram się dokładnie czytać, szczególnie, że potem powraca się do poprzednich wydarzeń itp, wcale nie twierdzę, że sama szybko czytam, bo 4 część męczę już kilka miesięcy. ;D
Wiertlo92: Wkońcu u Dany płynie smocza krew :D Mimo wszystko ja byłem zafascynowany niż tam gęsiej skórki dostałem :D
Ciekawe jak je nazwie ale cii :D
Ok, nic nie mówię.
Zresztą nawet nie pamiętam dokładnie. :D
Kurczę ale szkoda, że Ned znów jak Boromir w WP skończył szybko swoją robotę
Jakieś fatum nad nim ciąży
A jeszcze bardziej przykro mi było jak [color=white]khal Drogo odszedł [*]
Mam nadzieję, że Magdalena nie skapnie się :D
Jakieś fatum nad nim ciąży
A jeszcze bardziej przykro mi było jak [color=white]khal Drogo odszedł [*] Mam nadzieję, że Magdalena nie skapnie się :D