lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 288 z 822
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
W sumie to powiem tak...ogólnie, jak się kocha to człowiek jest zdolny do różnych poświęceń :)
Faceci którzy nie cierpią zakupów są zdolni do tego aby towarzyszyc swoim ukochanym, koniety które nie cierpią meczy są zdolne do tego aby puszcać swoich wybranków tam lub nawet im towarzyszyć, wszystko jest sprawą indywidulaną, czy tego się wymaga czy nie, czy w ogóle to jest nam potrzebne.
Ja bym nie ciągnęła ze sobą na zkupy fabeta, bo tego nie potrzebuję...ba, sama tego nie lubię aż tak bardzo.... facet jakiś nie musi ciągac na mecz swej lubej...z różnych powodów, bo nie chce aby mu się nudziła itd...wszystko zalezne od podejścia i od tego jacy ludzi są.
Moge tylko powiedzieć osobiscie, ze ja bym poszła z chęcią na mecz z moim lubym, i kibicowała jego ulubionej drużynie, ale to wcale nie musi być regułą : ) I jak tak nie jest to nie znaczy ze kobieta kocha nie tak jak trzeba :)
Faceci którzy nie cierpią zakupów są zdolni do tego aby towarzyszyc swoim ukochanym, koniety które nie cierpią meczy są zdolne do tego aby puszcać swoich wybranków tam lub nawet im towarzyszyć, wszystko jest sprawą indywidulaną, czy tego się wymaga czy nie, czy w ogóle to jest nam potrzebne.
Ja bym nie ciągnęła ze sobą na zkupy fabeta, bo tego nie potrzebuję...ba, sama tego nie lubię aż tak bardzo.... facet jakiś nie musi ciągac na mecz swej lubej...z różnych powodów, bo nie chce aby mu się nudziła itd...wszystko zalezne od podejścia i od tego jacy ludzi są.
Moge tylko powiedzieć osobiscie, ze ja bym poszła z chęcią na mecz z moim lubym, i kibicowała jego ulubionej drużynie, ale to wcale nie musi być regułą : ) I jak tak nie jest to nie znaczy ze kobieta kocha nie tak jak trzeba :)
Poszukiwany ideał
Anna nie uzupełniła jeszcze tych informacji.
Uzupełnij !!
ja u siebie zmienie limit wieku żebyś sie załapała
Uzupełnij !!

...Ignorance is bliss...
Psyche30: oge tylko powiedzieć osobiscie, ze ja bym poszła z chęcią na mecz z moim lubym, i kibicowała jego ulubionej drużynie, ale to wcale nie musi być regułą : ) I jak tak nie jest to nie znaczy ze kobieta kocha nie tak jak trzeba :)
za tydzień gra mój LZS w B klasie
pójdziemy ?
warto !
...Ignorance is bliss...
RexMundi: Poszukiwany ideał
Uzupełnij !!
Niczego nie będe uzupełniać, prawdziwy mężczyzna to mój ideał , jak zrozumiesz kto to taki to super

A czy ja Twoja kobieta?

noł :x : D