lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 289 z 822
Tam gdzie ja chodzę ludzie, którzy nie znają wszystkich przyśpiewek nie są mile widziani, ja na pewno bym nie zdzierżyła kogoś koło siebie, kto sie nie potrafi bawić na meczu.
LeonGrande: chociazby forumowa Magda, tak pokochala to ze sam jestem w szoku co sie z nia porobilo, idzie tam skacze krzyczy spiewa, prawidzwa fanatyczka.
.Prawda taka, że mi kasy na mecze nigdy nie jest szkoda.
De facto dla mnie bilet, czy też karnet to żaden majątek, nie jeżeli chodzi o Lecha :D.
Ej, lubię dopingować i jednocześnie szpekać co sie dzieje na boisku, ale sam dobrze wiesz, ze czasem to w parze nie idzie
.No i nie namawiajcie Enkida, by na mecz brał swoja dziewczynę, która pewnie nie wie o co kaman, no chyba, że pójdą na 'jedynkę', to spoko
.
Psyche30: Głodny wiecznie o jedzeniu, ech jak wielu to nas dotyczy : DBo nawet jak się najemy to na krótką chwilę :P
Dokładnie :) Ale widzisz, pojawiłaś się to się rzucili jak stado wygłodniałych wilków :P
MaqdaIena: Tam gdzie ja chodzę ludzie, którzy nie znają wszystkich przyśpiewek nie są mile widziani, ja na pewno bym nie zdzierżyła kogoś koło siebie, kto sie nie potrafi bawić na meczu.
To że rzadko chodzę nie znaczy że nie znam przyśpiewek i nie umiem się bawić ;)
MaqdaIena: No i nie namawiajcie Enkida, by na mecz brał swoja dziewczynę, która pewnie nie wie o co kaman, no chyba, że pójdą na 'jedynkę', to spoko .
Jedna ogarnięta widzę
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.