lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 294 z 822
a pamiętacie takie typa co miał nick Nevermind czy jakoś.Pamiętam fan Juve i Widzewa. Miał ten swój styl wypowiadania się i same zgrzyty z nim były :D
Paxtakor oj kibic Jagielloni, qkens czy jakoś co zapraszał do grania w snooka na WP, koleżanka z Ostrowa, fanatyczka KMO Marta. Dawne czasy :)
Paxtakor oj kibic Jagielloni, qkens czy jakoś co zapraszał do grania w snooka na WP, koleżanka z Ostrowa, fanatyczka KMO Marta. Dawne czasy :)
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Wiertlo92: a pamiętacie takie typa co miał nick Nevermind czy jakoś.Pamiętam fan Juve i Widzewa. Miał ten swój styl wypowiadania się i same zgrzyty z nim były :D
Odszedł bo za słaby poziom był wg niego na forumie, powrócił w postaci Enkido :D
Co do Qbkensa to regularnie robi noworoczne turnieje w snooka.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Wiertlo92: a pamiętacie takie typa co miał nick Nevermind czy jakoś.Pamiętam fan Juve i Widzewa. Miał ten swój styl wypowiadania się i same zgrzyty z nim były :D
Go pamiętam:D
Jego z nicka też, ale chyba z nim jakoś nie gadałem, 2008 to chyba zaczynałem wtedy, może trochę wcześniej:P
no właśnie pamiętam ;D
no pewnie, on najlepiej żył z Wojtkiem ;D
Wiertlo92: Paxtakor oj kibic Jagielloni, qkens czy jakoś co zapraszał do grania w snooka na WP, koleżanka z Ostrowa, fanatyczka KMO Marta. Dawne czasy :)
Qbkens się pojawiał tu tylko jak temat o snookerze się pojawił ;D a i tak wypalił tylko pierwszy turniej noworoczny w snookera. Paxtakor też dobrze grał w snooka, on czasem właśnie nie prowadził tej ligi co mieliśmy stworzoną na innym forum ?
dobra spadam na shopping 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Też jakoś tak zaczynałem, ale nigdy się jakoś przed szereg nie wybijałem, więc nikt nawet nie zauważył mojego pojawienia się na forum
Jestem takim forumowym Kowalskim od zawsze :D
Jestem takim forumowym Kowalskim od zawsze :D

;D