WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
kuba92762
kuba92762
  30 września 2012
No szkoda, że Freddiego nie ma czy Wujka:D
Gutek909
Gutek909
  30 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale się musiałeś nagrzebać Troszkę starych znajomych nicków się tam przewija :)

wystarczyło w google wpisać ;D no dokładnie np Freedie, Kulka, Scofield , Paxtakor, Q29, Teranin, Marta ;D dużo ludzi już tutaj nie ma :and:
kuba92762
kuba92762
  30 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Q29

Ostatnio był, napisał 2 posty:D
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  30 września 2012
a pamiętacie takie typa co miał nick Nevermind czy jakoś.Pamiętam fan Juve i Widzewa. Miał ten swój styl wypowiadania się i same zgrzyty z nim były :D
Paxtakor oj kibic Jagielloni, qkens czy jakoś co zapraszał do grania w snooka na WP, koleżanka z Ostrowa, fanatyczka KMO Marta. Dawne czasy :)
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  30 września 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: a pamiętacie takie typa co miał nick Nevermind czy jakoś.Pamiętam fan Juve i Widzewa. Miał ten swój styl wypowiadania się i same zgrzyty z nim były :D

Odszedł bo za słaby poziom był wg niego na forumie, powrócił w postaci Enkido :D

Co do Qbkensa to regularnie robi noworoczne turnieje w snooka.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  30 września 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: qkens czy jakoś co zapraszał do grania w snooka na WP

Qbkens zjawia się w grudniu i zakłada temat o turnieju w snooka
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
kuba92762
kuba92762
  30 września 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: a pamiętacie takie typa co miał nick Nevermind czy jakoś.Pamiętam fan Juve i Widzewa. Miał ten swój styl wypowiadania się i same zgrzyty z nim były :D

Go pamiętam:D
Wiertlo92
Wiertlo92: Paxtakor

Jego z nicka też, ale chyba z nim jakoś nie gadałem, 2008 to chyba zaczynałem wtedy, może trochę wcześniej:P
Gutek909
Gutek909
  30 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ostatnio był, napisał 2 posty:D

no właśnie pamiętam ;D
Wiertlo92
Wiertlo92: a pamiętacie takie typa co miał nick Nevermind czy jakoś.

no pewnie, on najlepiej żył z Wojtkiem ;D
Wiertlo92
Wiertlo92: Paxtakor oj kibic Jagielloni, qkens czy jakoś co zapraszał do grania w snooka na WP, koleżanka z Ostrowa, fanatyczka KMO Marta. Dawne czasy :)

Qbkens się pojawiał tu tylko jak temat o snookerze się pojawił ;D a i tak wypalił tylko pierwszy turniej noworoczny w snookera. Paxtakor też dobrze grał w snooka, on czasem właśnie nie prowadził tej ligi co mieliśmy stworzoną na innym forum ?
Gutek909
Gutek909
  30 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 2008 to chyba zaczynałem wtedy, może trochę wcześniej:P

ja to samo, początek 2008 czy tam już nawet końcówka 2007 ;D nie pamiętam ;D
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  30 września 2012
dobra spadam na shopping :ziober2:
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kuba92762
kuba92762
  30 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja to samo, początek 2008 czy tam już nawet końcówka 2007 ;D nie pamiętam ;D

Starzeję się na forum, chociaż miałem dość długie przestoje tutaj:P
smencikk
smencikk
  30 września 2012
Też jakoś tak zaczynałem, ale nigdy się jakoś przed szereg nie wybijałem, więc nikt nawet nie zauważył mojego pojawienia się na forum :lol2: Jestem takim forumowym Kowalskim od zawsze :D
Gutek909
Gutek909
  30 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Starzeję się na forum, chociaż miałem dość długie przestoje tutaj:P

ja taki długi to jedynie pół roku jak byłem w Irlandii i nawet mnie nominowali do rozczarowania roku, niewdzięcznicy :ninja: ;D
kuba92762
kuba92762
  30 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też jakoś tak zaczynałem, ale nigdy się jakoś przed szereg nie wybijałem, więc nikt nawet nie zauważył mojego pojawienia się na forum Jestem takim forumowym Kowalskim od zawsze :D

Haha, mam tak samo:D
Żadnego Oscara, nawet chyba głosu nie zebrałem nigdy:lol2: Nie ma dla mnie kategorii:P
kuba92762
kuba92762
  30 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja taki długi to jedynie pół roku jak byłem w Irlandii i nawet mnie nominowali do rozczarowania roku, niewdzięcznicy ;D

Bym się nie musiał uczyć i gdyby nie zaczynały się od jutra treningi to może i bym wygrał z Nutim na nabijacza:P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.