lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 298 z 822
Muszę się zastanowić ;D
Konto usunięte: nie słyszałem o takiej herbacie ;D zajebista herbata jest o smaku grzanego wina, polecam ;D
Cóż, mam całe kolekcje herbat, zieloną, zieloną z brzoskwiniami, z pigwą, z kaktusem, z miętą, białą z różą, madras, yunnan, kilka piramidkowych, itp itd.
A grzanego piwa ani wina nie znoszę więc wątpię by mi posmakowała. 
Earth: Cóż, mam całe kolekcje herbat, zieloną, zieloną z brzoskwiniami, z pigwą, z kaktusem, z miętą, białą z różą, madras, yunnan, kilka piramidkowych, itp itd.
ja też nie lubię grzanego wina, ale herbata mi bardzo smakuje ;D to tak jak z tym, że nie lubię pomidorów a uwielbiam ketchup

Oj żartuję sobie, Czubku.

Wymieniłam część.
Teraz znowu się zacznie, uh.

Konto usunięte: ja też nie lubię grzanego wina, ale herbata mi bardzo smakuje ;D to tak jak z tym, że nie lubię pomidorów a uwielbiam ketchup
Hm, może i masz rację, ale nie kupię raczej, może u kogoś będzie kiedyś okazja to spróbuję. :)
Moje serce krwawi za każdym razem.
Wygrałem dziś Ligę Mistrzów Realem na przedostatnim poziomie w Pro Evolution Soccer 2013,tłusta gra. 

Nu, zjadłabym coś słodkiego, może mi się dostać jakieś ciacho.

Nie. Jak od święta kogoś zaproszę i pytam się czy chce herbaty i kawy i padnie - a herbatę możesz zrobić, to zapraszam do kuchni i powiadam - a wybierz sobie.

Kupowanie kolejnych. :)
Może to serce było, pomyśl sobie?!
jakie zachcianki
Earth: Nie. Jak od święta kogoś zaproszę i pytam się czy chce herbaty i kawy i padnie - a herbatę możesz zrobić, to zapraszam do kuchni i powiadam - a wybierz sobie.
no raczej, bo jakbyś miała wymieniać jakie masz to minęło by parę minut
no tak, chyba jeszcze trochę nie ogarniam dziś ;D
mówiłaś, że to nie serce ;D
No co, sam zaproponowałeś - Czubku.

Dokładnie. :D
Bez sensu, szczególnie, że sama piję tylko zwykłą zieloną lub z brzoskwiniami najczęściej :D
Dobrze, że sam się przyznajesz. :D
A bo ja nie mam serca, więc coś musiało przejąc jego rolę.

ja gram co roku, z miesiąc i mi się nudzi. Tylko FM mnie wciąga.
ale to nie miało Ci się dostać coś słodkiego
to miała być kara za czubka i teraz będzie bardziej dotkliwa już
Earth: Dokładnie. :D
Bez sensu, szczególnie, że sama piję tylko zwykłą zieloną lub z brzoskwiniami najczęściej :D
ja piję normalną zwykłą herbatę, nie lubię jakichś wynalazków ;D
no co, wczoraj ledwo żyłem ;D
no właśnie, ciekawe co
;DKonto usunięte: ale to nie miało Ci się dostać coś słodkiego to miała być kara za czubka i teraz będzie bardziej dotkliwa już
Pewnie taka jak zawsze.

Czasami też sobie taką lubię zrobić z cukrem i cytryną, kojarzy mi się z dzieciństwem.

Dobrze, dobrze, doceniam zwyczajnie ;D
No to co Ci pisałam, to pewnie był wyraz żalu za pomidorami!
no i się doigrasz :rotffl:
wiesz, że mi też ?
raczej jak wszystkim ;D dobra, czuję się doceniony
musisz o tym zapomnieć, bo jak będziesz mogła z tym żyć ? :D

;D