lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 295 z 822
Konto usunięte: Qbkens się pojawiał tu tylko jak temat o snookerze się pojawił ;D a i tak wypalił tylko pierwszy turniej noworoczny w snookera. Paxtakor też dobrze grał w snooka, on czasem właśnie nie prowadził tej ligi co mieliśmy stworzoną na innym forum ?
Tak racja, on był twórcą tego pomysłu i załozycielem tego forum.
No ten 1 turniej to była swietna zabawa, sporo chętnych lecz z czasem to ta magia juz opadała.
Ja dołączyłem się własnie na dłuzej wówczas gdy był ten turniej w snooka.
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
a ja chyba wygrałem w kategorii "Przyszłość forum" jeśli dobrze pamietam :)
Ale za to wygranej edycji w typera i potem blisko obronienia tytułu to nie zapomina się
Ale za to wygranej edycji w typera i potem blisko obronienia tytułu to nie zapomina się

Konto usunięte: Haha, mam tak samo:D
Żadnego Oscara, nawet chyba głosu nie zebrałem nigdy Nie ma dla mnie kategorii:P
ja wygrałem nadzieję na przyszłe lata
Konto usunięte: Też jakoś tak zaczynałem, ale nigdy się jakoś przed szereg nie wybijałem, więc nikt nawet nie zauważył mojego pojawienia się na forum Jestem takim forumowym Kowalskim od zawsze :D
no właśnie my , Kuba + jeszcze Egze chyba się w zbliżonym czasie tutaj pojawiliśmy :P
Konto usunięte: Bym się nie musiał uczyć i gdyby nie zaczynały się od jutra treningi to może i bym wygrał z Nutim na nabijacza:P
ja nigdy dużo nie nabijałem właśnie ;D
Wiertlo92: Tak racja, on był twórcą tego pomysłu i załozycielem tego forum.
No ten 1 turniej to była swietna zabawa, sporo chętnych lecz z czasem to ta magia juz opadała.
no wiesz, pierwszy raz to wtedy zorganizowaliśmy to wszyscy grali i była beka ;D najlepsze były sparingi przed turniejem jak kurde po nocach graliśmy
czasem o 5 się grać dopiero kończyło ;D z tego co pamiętam to chyba też rozczarowanie roku, wtedy co ja :P
W tym roku wygrasz na najlepszą parę:D
pamiętam jak miał 1000 postów, a potem Hyde mu uderzył:D
No nie ma czasu zbytnio:P Może jak już będę pływać i się będę nudzić to wtedy:D
Mi z pudła zostało tylko 1 miejsce do osiągnięcia, może kiedyś dożyję
W tej edycji to chyba tylko po odwróceniu tabeli 
No, my to ogólnie takie rozczarowania jesteśmy

Gutek pamietasz taką dziewczynę co grała amatorsko w siatkę? też się udzielała na forum i bardzo nas wtedy lubiła