lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 282 z 822
Psyche30: Sama mam zmysł artystyczny i lubię takie rzeczy więc dlaczego amm Ci nie wierzyć Ja np uwielbiałam tworzyć dekoracje z kwiatów , jakieś stroiki itp rzeczy :D
A to ja kwiatów nie tykam, bo nie lubię ciętych :).
Psyche30: A odstresowac wolę się wolę przy innych programach, jest tego od cholery , obejrzyj sobie "Ekstremalny kurs piękna" hahaha, przez miesiąc najostrzejszy trener , były wojskowy z Kolumbii bierze się za kogoś kto ma nadwagę, biedni ludzie
Oglądałam jeden odcinek i chyba bym tego faceta zatłukła, gdyby się tak pastwił nad mym wątłym ciałem
.Ostatnio oglądałam jakiś program o chirurgii plastycznej, fajny... bo pokazywali cięcia
.
Pamiętam

MaqdaIena: Oglądałam jeden odcinek i chyba bym tego faceta zatłukła, gdyby się tak pastwił nad mym wątłym ciałem .
Ostatnio oglądałam jakiś program o chirurgii plastycznej, fajny... bo pokazywali cięcia .
Ja wielbię gościa normalnie
Przecież to swir i psychol hahahaha, ale skuteczności mu się nie odmówi, faceci z piwnymi brzuszkami po miesiącu zaczynają mieć zarys mięśni...bez zadnej siłowni :DO chirurgii plastycznej też oglądam jak mi się trafią, i takie z krojeniami właśnie :D
to pomówienia
==
ja kręcę dokument
https://www.youtube.com/watch?v=F6HEOZj2LiA&feature=player_embedded
==
ja kręcę dokument
https://www.youtube.com/watch?v=F6HEOZj2LiA&feature=player_embedded
...Ignorance is bliss...
I'm back 

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Psyche30: Ja wielbię gościa normalnie Przecież to swir i psychol hahahaha, ale skuteczności mu się nie odmówi, faceci z piwnymi brzuszkami po miesiącu zaczynają mieć zarys mięśni...bez zadnej siłowni :D
O chirurgii plastycznej też oglądam jak mi się trafią, i takie z krojeniami właśnie :D
Może i na typową siłownię nie chodzą, ale te ćwiczenia bosz, przecież on się nad nimi pastwi i strasznie drze ryja, a tego nie lubię, za dużo halasu robi ;D.
Zarazili mnie, chora jestem.
Gordło mnie boli i prawie ogłuchłam, a jutro spotkanie z ludźmi z poprzedniej, poprzedniej pracy, jesu.

MaqdaIena: ale te ćwiczenia bosz, przecież on się nad nimi pastwi i strasznie drze ryja, a tego nie lubię, za dużo halasu robi ;D.
Pastwi się ale po miesiącu każdy z nich mega zadowolony, poza tym niektórzy nie mają za grosz motywacji i chyba taka metoda na ostro jest idealna ;D
MaqdaIena: Zarazili mnie, chora jestem.
Gordło mnie boli i prawie ogłuchłam, a jutro spotkanie z ludźmi z poprzedniej, poprzedniej pracy, jesu.
Biedulka, leżec i się kurować

Konto usunięte: Pastwi się ale po miesiącu każdy z nich mega zadowolony, poza tym niektórzy nie mają za grosz motywacji i chyba taka metoda na ostro jest idealna ;D
Najbardziej pewnie ich motywuje to, że kamera za nimi biega, więc wstyd nie schudnąć, kiedy połowa Ameryki patrzy ;D.
Jasne, wczoraj i dzisiaj byłam na grzybach... jest ich wysyp, nie mogę pozwolić by ktoś mi je wszystkie wyzbierał
.Ale racja, teraz sie położę pod kocem, bom zmeczona chodzeniem po lesie, i odgananiem się od pajaków i kleszczy ;D.

MaqdaIena: Najbardziej pewnie ich motywuje to, że kamera za nimi biega, więc wstyd nie schudnąć, kiedy połowa Ameryki patrzy ;D.
Jak w ostatnim odcinku zrobił tej dziewczynie nalot na mieszkanie, to zabrał jej psa (mówiąc ze jej piesek przynajmniej z nim nie przytyje :D) , zabrał jej łóżko i krzesła , musiała spać na podłodze , oczywiście jedzenie smieciowe jakie znajdzie wywala , a na drzwiach przyczepił jej zdjęcie z napisem "nie karmić"
Jak przyłapie kogoś na złamaniu jego zasad to dostaje szału :DMaqdaIena: Jasne, wczoraj i dzisiaj byłam na grzybach... jest ich wysyp, nie mogę pozwolić by ktoś mi je wszystkie wyzbierał .
Ale racja, teraz sie położę pod kocem, bom zmeczona chodzeniem po lesie, i odgananiem się od pajaków i kleszczy ;D.
Jaka zachłanna grzybiara :D
Odpoczywaj :D