lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 283 z 822
Konto usunięte: Jak w ostatnim odcinku zrobił tej dziewczynie nalot na mieszkanie, to zabrał jej psa (mówiąc ze jej piesek przynajmniej z nim nie przytyje :D) , zabrał jej łóżko i krzesła , musiała spać na podłodze , oczywiście jedzenie smieciowe jakie znajdzie wywala , a na drzwiach przyczepił jej zdjęcie z napisem "nie karmić" Jak przyłapie kogoś na złamaniu jego zasad to dostaje szału :D
Nie widziałam tego odcinka ;D. Jak mi się wszystko skonczy do oglądania to pewnie właczę, z ciekawości jak postępuje z kobietami. Ale, żeby mnie ten program wciągnął to nie.
No ja widziałam episod, gdzie kazal synom grubasa pływać w basenie, za karę że kupili do domu ciastka ;D.
A pewnie ;D. Apetyt rośnie w miarę jedzenia ;D. Najchętniej to codziennie byśmy jeżdzili do lasu, ale kurde trzeba kiedyś popracować
.Już sie zmęczyłam leżeniem. Czuję się ciut gorzej, ale chyba zazwyczaj tak jest, że apogeum choroby nocą ma swoje miejsce. Ja wszystko przezyję, ale tradycyjnie oskrzela zaczynam mieć zawalone, i cholernie boli jak się kaszle.

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Konto usunięte: Ty też chora ? ;>
ja to masakra jakaś, wczoraj po sali mnie odwozili do domu, bo mi się biało przed oczami zrobiło :/ w nocy 39 gorączki, jeszcze chciałem iść do pracy, ale jednak wybili mi ten pomysł z głowy
Cóż ;)
Łażenie po dachach itp z gorączką to zaiste bardzo wymyślny pomysł, dziw, że Cię odwiedli od tej zacnej idei. ;]