WueRZet
WueRZet
  11 июля 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  28 сентября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak w ostatnim odcinku zrobił tej dziewczynie nalot na mieszkanie, to zabrał jej psa (mówiąc ze jej piesek przynajmniej z nim nie przytyje :D) , zabrał jej łóżko i krzesła , musiała spać na podłodze , oczywiście jedzenie smieciowe jakie znajdzie wywala , a na drzwiach przyczepił jej zdjęcie z napisem "nie karmić" Jak przyłapie kogoś na złamaniu jego zasad to dostaje szału :D

Nie widziałam tego odcinka ;D. Jak mi się wszystko skonczy do oglądania to pewnie właczę, z ciekawości jak postępuje z kobietami. Ale, żeby mnie ten program wciągnął to nie.
No ja widziałam episod, gdzie kazal synom grubasa pływać w basenie, za karę że kupili do domu ciastka ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jaka zachłanna grzybiara :D Odpoczywaj :D

A pewnie ;D. Apetyt rośnie w miarę jedzenia ;D. Najchętniej to codziennie byśmy jeżdzili do lasu, ale kurde trzeba kiedyś popracować :rotfl:.

Już sie zmęczyłam leżeniem. Czuję się ciut gorzej, ale chyba zazwyczaj tak jest, że apogeum choroby nocą ma swoje miejsce. Ja wszystko przezyję, ale tradycyjnie oskrzela zaczynam mieć zawalone, i cholernie boli jak się kaszle.
:ziober2:
Earth
Earth
  28 сентября 2012
Ależ tu cicho teraz. :)
Reputacja: -1275 | BluzgometrTM: 17
Enkido
  28 сентября 2012
Earth
Earth: Ależ tu cicho teraz. :)

Piątek wieczór, nic dziwnego :P
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Earth
Earth
  28 сентября 2012
Enkido
Enkido: Piątek wieczór, nic dziwnego :P

Racja, pewnie wszyscy śpią z gorączką i katarem. :ziober2:

Bo chyba nie sugerowałeś niczego innego, prawda??? :D
Enkido
  28 сентября 2012
Earth
Earth: Racja, pewnie wszyscy śpią z gorączką i katarem. Bo chyba nie sugerowałeś niczego innego, prawda??? :D

No raczej chodziło mi o to że albo balują albo spędzają wieczór z partnerem
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Earth
Earth
  28 сентября 2012
Enkido
Enkido: No raczej chodziło mi o to że albo balują albo spędzają wieczór z partnerem

No co Ty nie powiesz. d83dde0a
Enkido
  28 сентября 2012
Earth
Earth: No co Ty nie powiesz.

Soł jestem w złym miejscu :P
Earth
Earth
  28 сентября 2012
Enkido
Enkido: Soł jestem w złym miejscu :P

Jesteś w miejscu które sobie wybrałeś na spędzenie wieczoru, to czy jest dobre czy złe stwierdzasz na podstawie osobistych preferencji a nie tego co ogół uważa za słuszne i prawidłowe. ;)
Enkido
  28 сентября 2012
Earth
Earth: Jesteś w miejscu które sobie wybrałeś na spędzenie wieczoru, to czy jest dobre czy złe stwierdzasz na podstawie osobistych preferencji a nie tego co ogół uważa za słuszne i prawidłowe. ;)

Ni mów do mnie naukowym żargonem o takiej porze :P
Nie wybrałem sobie tego miejsca :P
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 сентября 2012
w piątki się nie baluje 261d
...Ignorance is bliss...
Gutek909
Gutek909
  29 сентября 2012
Earth
Earth: Racja, pewnie wszyscy śpią z gorączką i katarem.

np ja :and:
Earth
Earth
  29 сентября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: np ja

Ciekawe kto kogo zaraził w takim razie. :D
Gutek909
Gutek909
  29 сентября 2012
Earth
Earth: Ciekawe kto kogo zaraził w takim razie. :D

Ty też chora ? ;>
ja to masakra jakaś, wczoraj po sali mnie odwozili do domu, bo mi się biało przed oczami zrobiło :/ w nocy 39 gorączki, jeszcze chciałem iść do pracy, ale jednak wybili mi ten pomysł z głowy :ninja:
Earth
Earth
  29 сентября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty też chora ? ;> ja to masakra jakaś, wczoraj po sali mnie odwozili do domu, bo mi się biało przed oczami zrobiło :/ w nocy 39 gorączki, jeszcze chciałem iść do pracy, ale jednak wybili mi ten pomysł z głowy

Cóż ;)
Łażenie po dachach itp z gorączką to zaiste bardzo wymyślny pomysł, dziw, że Cię odwiedli od tej zacnej idei. ;]
Gutek909
Gutek909
  29 сентября 2012
Earth
Earth: Łażenie po dachach itp z gorączką to zaiste bardzo wymyślny pomysł, dziw, że Cię odwiedli od tej zacnej idei. ;]

mój zyebany szef nie potrafił zrozumieć, że mogę być chory i miał sapy o to, idiota cholerny
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.