OlsenDarek
OlsenDarek
  14 Iunie 2009 (pierwszy post)
Dzisiaj na boiskach RPA rozpoczyna się 8 turniej o Puchar Konfederacji(Od 1997 rozgrywki są organizowane przez FIFA i noszą oficjalny tytuł Pucharu Konfederacji, wcześniej znane były pod nazwą "Pucharem Króla Fahda"). Jest to próba generalna przed przyszłorocznymi mistrzostwami świata.

W turnieju biorą udział mistrzowie swoich kontynentów, a także Mistrzowie Świata Włosi i gospodarzę RPA.

Jak myślicie która drużyna z wielkiej trójki tego turnieju spisze się najlepiej?(jakby ktoś nie widział chodzi o Brazylię, Włochy i Hiszpanię).

Jaki będzie waszym zdaniem poziom tego turnieju?. Właściwe każda drużyna zagra w swoich optymalnych składach, więc będzie ciekawie moim zdaniem.

Czy jakaś drużyna spoza wielkiej trójki ma szansę na zwycięstwo w tym turnieju?

Czy zwycięska drużyna stanie się automatycznie głównym faworytem przyszłorocznych Mistrzostw Świata? Jak wiemy w 2005 roku w pięknym stylu zwyciężyła Brazylia, a za rok odpadała już w ćwierćfinale Mundialu.
Gutek909
Gutek909
  14 Iunie 2009
Hiszpania ogrywa Nową Zelandię jak chce, 4-0 do przerwy, hat trick Torresa...

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak myślicie która drużyna z wielkiej trójki tego turnieju spisze się najlepiej?(jakby ktoś nie widział chodzi o Brazylię, Włochy i Hiszpanię).

Zdecydowanie stawiam na Hiszpanów i im kibicuję... :P
OlsenDarek
OlsenDarek
  14 Iunie 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Hiszpania ogrywa Nową Zelandię jak chce, 4-0 do przerwy, hat trick Torresa...

Skończyło się 5:0. Piękny mecz zagrała Hiszpania.
Radomatu11
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
Radomatu11
  15 Iunie 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak myślicie która drużyna z wielkiej trójki tego turnieju spisze się najlepiej?(jakby ktoś nie widział chodzi o Brazylię, Włochy i Hiszpanię). Jaki będzie waszym zdaniem poziom tego turnieju?. Właściwe każda drużyna zagra w swoich optymalnych składach, więc będzie ciekawie moim zdaniem. Czy jakaś drużyna spoza wielkiej trójki ma szansę na zwycięstwo w tym turnieju? Czy zwycięska drużyna stanie się automatycznie głównym faworytem przyszłorocznych Mistrzostw Świata? Jak wiemy w 2005 roku w pięknym stylu zwyciężyła Brazylia, a za rok odpadała już w ćwierćfinale Mundialu.

Hiszpania ma latwa grupe.3 zwyciestwa beda.W drugiej wyjada Brazylia i Wlochy.Final Wlochy Brazylia.
symer16
symer16
  15 Iunie 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Od niedawna jest na platformie Canal

ja mam cyfre i nie mam TVP Sport.

Na zagranicznych stacjach mecze lecą na: DSF(niemiecka), Rai Uno(włoska) i na SLO-TV2 (chyba słoweńska). DSF nie mam, Rai Uno w chwili rozpoczęcia meczu mi zabierają i pozostaje mi SLO-TV2, na którym oglądałem 2 wczorajsze mecze.

RPA myślałem, że wygrają. Mieli tyle okazji. Najlepsza to kiedy zawodnik RPA wybił piłkę lecącą do bramki przeciwnika. Zapamięta to o końca życia.
Hiszpanie jak przewidywano. Piękne bramki Torresa.
NeverMind1910
NeverMind1910
  15 Iunie 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam cyfre i nie mam TVP Sport.

Widocznie musisz sobie ją ustawic. Jestem pewny tego, że na Cyfrze znajduje się TVP Sport.

A co do meczu. Nie oglądałem, jednak wynik robi wrażenie. Nie tak dawno Włosi z Nową Zelandią wygrali.. 4:3 . Jednak tamten skład był bardzo eksperymentalny.
W drugim wczorajszym meczu RPA zremisowało z Irakiem 0:0

Dzisiaj odbędą się mecze Egipt-Brazylia oraz Stany Zjednoczone- Włochy.
Planuje obejrzeć te drugie spotkanie.
ManOfTheMatch
ManOfTheMatch
  15 Iunie 2009
Oglądałem pierwsze 25 minut Hiszpanii i już było 4-0. Torres strzelił jednego z szybszych hat-tricków jakie widziałem...

Dzisiaj ciekawi mnie reprezentacja Egiptu, ciekawi mnie jak zaprezentuje się z wyżej notowaną Brazylią.
LouisVanGaal
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 58
LouisVanGaal
  15 Iunie 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Dzisiaj ciekawi mnie reprezentacja Egiptu, ciekawi mnie jak zaprezentuje się z wyżej notowaną Brazylią.

Zidan hat-tricka strzeli :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Oglądałem pierwsze 25 minut Hiszpanii i już było 4-0. Torres strzelił jednego z szybszych hat-tricków jakie widziałem...

Najlepszy był Szpakowski... Skubana ta N. Zelandia, jest mistrzem nie tylko Oceanii ale także Azji :szok2: Naprawdę, "Szpak" powinien dać sobie już spokój z komentowaniem. Lubię go ale mam nadzieje, że kiedy LM wróci do TVP on będzie co najwyżej "komentować" skróty.
Gutek909
Gutek909
  15 Iunie 2009
narazie 3-3 :szok2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Zidan hat-tricka strzeli

jeszcze jedna mu braknie... :mrgreen:
krzychu7818
krzychu7818
  15 Iunie 2009
Brazylia tracąca 2 bramki w 2 minuty , rzadko spotykane

Freddie2007
Freddie2007
  15 Iunie 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Zidan hat-tricka strzeli

Dużo się nie pomyliłeś, na razie zdobył dwie bramki:lol:
ManOfTheMatch
ManOfTheMatch
  15 Iunie 2009
Szkoda tego Egiptu.

Ten Abu Trika cholernie dobry.
Egipt gdyby miał tą grupę co RPA mógłby dużo zdziałać, ale i tak z Włochami i USA nie jest bez szans.
NeverMind1910
NeverMind1910
  15 Iunie 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ten Abu Trika cholernie dobry.

Oczywiście. Kwestią czasu jest zanim trafi do Europy. Jest już doświadczonym graczem. Ciekawe czy zrobiłby większą karierę w Europie od Irańczyka Karimiego, który również błyszczał poza kontynentem Europejskim.

Co do meczu. Nie miałem przyjemności oglądać. Czego żałuję, jednak wynagrodzę to sobie występem moich pupili. Wygrał faworyt. Wynik rzeczywiście może zaskakiwać.
Zastanawia lekkość tracenia bramek przez Brazylię.

Reasumując na ten moment wygrywali faworyci. Czy też tak będzie wieczorem kiedy Squadra Azzurra zagra z USA? Mam nadzieję.
Ciekawostką przed spotkaniem będzie osoba Pepe Rossiego. Zawodnik ma obywatelstwa Włoskie oraz U.S.A . Wybrał grę w Niebieskim trykocie.
thomas893
thomas893
  15 Iunie 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Zrób bojkot i nie płac abonamentu. Korzeniewski robi z ludzi idiotów.

a myślisz, że płacę? :P ciężko w ogóle by było znaleźć kogoś, kto płaci xD

Konto usunięte
Konto usunięte: Skończyło się 5:0. Piękny mecz zagrała Hiszpania.

i to mi się podoba :) tylko tak dalej aż do finału :mrgreen:
NeverMind1910
NeverMind1910
  15 Iunie 2009
Zakończyło się 1:3 chociaż to Stany Zjednoczone strzeliły pierwszą bramkę. Pogrążył ich Pepe Rossi ten sam piłkarz, który mógł grac w ich reprezentacji. Gorycz tym większa.. Przypomnę, że reprezentacje spotkały się na mundialu. Padł wynik 1:1 i to była jedyna bramka strzelona na Mundialu Włochom. Dodam, że samobójcza i strzelił ją Barzagli.

Większość meczu ominąłem ze względu na kłopoty techniczne.
Faworyt ponownie wygrywa, chociaż nie bez wysiłku.
Radomatu11
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
Radomatu11
  16 Iunie 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: strzelił ją Barzagli

Zaccardo ;) nie Barzagli.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.