BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  1 grudnia 2008 (pierwszy post)
W zawiązku z tym, ze na Forum coraz częściej pojawiają sie tematy o tym czy można poznać swoja druga polówkę przez neta np na Forum, albo czy miłość na odległość jest możliwa i czy takie związki maja przed sobą jakąś przyszłość, z myślą o tych, którzy chcą podyskutować o tym zakładam ten temat :).

Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)

W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
DAMAxxKIER22
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 24
DAMAxxKIER22
  27 stycznia 2011
milosc na odleglosc jest mozliwa Moj chlopak mieszka w innym kraju i dajemy rade nawet z jednej strony jest wieksza radosc ze spotkan po rozlace pozdro :D
xEraRapuNadchodzix
xEraRapuNadchodzix
  27 stycznia 2011
Miłość na odległość moim zdaniem jest możliwa ;)

A poznać drugą połówkę przez neta, to też jest możliwe, przykładem jestem ja, że już poznałam. ;)
wszystkoJestJuz
wszystkoJestJuz
  29 stycznia 2011
DAMAxxKIER22
DAMAxxKIER22:

sprawdź czy to nie kochanka Twojego chłopca pisała ten temat i post. Pozdro
http://www.forumowisko.pl/topic/166998-bycie-ta-druga/page__pid__2626746__st__0&#entry2626746

Co do tematu to hm... internet daje nam nieograniczone możliwości. Mnożące się w tępię błyskawicy portale społecznościowe i dostępność komunikatorów poszerza nasze możliwości 'poznania' ogromnej ilości ludzi.
Jednak są minusy, bo tak naprawdę nigdy nie możemy być pewni kto siedzi po drugiej stronie monitora i jakie ma intencje. Druga sprawa to jednak wieź buduje fizyczne 'bycie' z kimś. Internet skraca pewnie dystans, stwarza pozorne poczucie bliskości po wielogodzinnych rozmowach przez gg, czy skyepa czujemy, że ta osoba jest naszym 'ideałem', ale czy aby na pewno? Życie weryfikuje.

Odległość i miłość? Chyba da rady, o ile jest prawdziwa i któremuś z partnerów nie zechce się skoków w bok (ale to chyba w takim przypadku stwierdzenie 'miłość' było pomyłką)
katrina1991art
katrina1991art
  29 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja jestem z chlopakiem juz pol roku.. mieszka 300km ode mnie... niestety.. ani razu sie nie widzielismy..:( boje sie ze moj wyglad go odrazi.. na zywo wygladam gorezj..

to jak możesz powiedzieć, że jesteś z nim, skoro nawet się z nim nie widziałaś?
antosiaaaaa
antosiaaaaa
  30 stycznia 2011
Trochę by to było bezsensowne ....co nie zmienia faktu że jest na pewno sporo osób które tak robią
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  10 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Trochę by to było bezsensowne ....co nie zmienia faktu że jest na pewno sporo osób które tak robią

na dluzsza mete na pewno tak, ale jako stan tymczasowy idzie przezyc :)
xx1910xxabramka
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 43
xx1910xxabramka
  12 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W zawiązku z tym, ze na Forum coraz częściej pojawiają sie tematy o tym czy można poznać swoja druga polówkę przez neta np na Forum, albo czy miłość na odległość jest możliwa i czy takie związki maja przed sobą jakąś przyszłość, z myślą o tych, którzy chcą podyskutować o tym zakładam ten temat :). Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :) W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?

:nfw::nfw::nfw:
Czekoladowa2000
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 25
Czekoladowa2000
  14 lutego 2011
hej wszystkim ;)
moja koleżanka jest z chłopakiem na odległość,dzieli ich 100 km.ona i on strasznie się po kochali.za to ze kiedyś nie odebrała telefonu to z tęsknoty oraz myślał że ona jest z kimś innym wycią sobie na piersi nożem KCM oraz na ręku też.Chciał się zabić bo sądził że ją straci i cały czas się tego boi.Że ona go zostawi.Ale kochają się lecz nie wiedzą kiedy się spotkają.I chcę wiedzieć co wy o tym sadzicie?Co byście jej poradzili?
Patrishia
Patrishia
  14 lutego 2011
Czekoladowa2000
Czekoladowa2000: moja koleżanka

Hehe.

Czekoladowa2000
Czekoladowa2000: po kochali.

Jak już przeklejasz to po wszystkich działach- HUMOR mnie rozwalił:D- to chociaż popraw błędy.

Czekoladowa2000
Czekoladowa2000: .za to ze kiedyś nie odebrała telefonu

Czekoladowa2000
Czekoladowa2000: hciał się zabić

HHAHhahhaahahHHAHAHAHhhhaah.

Czekoladowa2000
Czekoladowa2000: Co byście jej poradzili?

100 km to nie jest dużo, ale masz 16 lat, to wiele zmienia, zatem, zostaw go, niech się zabija, jednego debila mniej.
Pozdrawiam.
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  19 lutego 2011
@Patrishia:
nie wysmiewamy :)
Każdy ma jakieś życiowe perypetie, które dla jednych mogą wydawać się wiekszym a dla innych mniejszym problemem :)
Wiecej wyrozumialosci, w jej wieku pewnie mialas podobne rozterki :P
maksio3001
maksio3001
  20 lutego 2011
zapraszam miłe panie na mój profil;]
maksio3001
maksio3001
  20 lutego 2011
zapraszam na swój profil wszystkie miłe panie;]
XxxDaaRuSssxxX
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
wpis jest ukryty
dami894
dami894
  1 marca 2011
chciabym poznac kobiete w wieku 25-42 latka
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  5 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chciabym poznac kobiete w wieku 25-42 latka

wygodnej bedzie jelsi zalozysz wlasny watek z ogloszeniem ;)