miłość w necie / miłość na odległość strona 124 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
nie mam wpływu jak ty widzisz pewne rzeczy mi i tak jest trudniej zaufac i się zakochać blisko czy daleko szczególnie gdy ktoś jaja se robi
wczoraj tez myslalam ze kogos fajnego poznałam a się okazało ze to kobieta okrutnie się mna zabawila
nie o wiek chodzi tylko o podejscie do miłosci bo rycerzy na białych koniach nie ma a niektorzy na owych czekaja .nie akceptuja ludzi tylko oceniaja
Tak z tym sie zgodze ładna miska jeść ci nie da ,a dzis liczy sie wygląd a nie charakter dla facetów
Nie prawda bo jeśli kobieta ma dobry charakter jest kochająca i czuła to i tak facet zdradzi bo pozna kobietę która jest szczupła ma piękne wdzięki i nie ważne że ma pusto w głowie
w realnym zyciu i miłosc nie ma bajek dla dzieci ,o ksiezniczce i ksieciu na białym koniu w zyciu trzeba walczyc o miłosc jak to mowia zycie to nie bajka to bitwa i aby przetrwac trzeba walczyc