miłość w necie / miłość na odległość strona 127 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Odlglosc nie ma żadnego znaczenia nic rozłąka nie jest w setanie zrobić zniszczyć rzucić pokusa porzadania seks oczywiscie jest "miłość"i się ją pielęgnuje wspólnie we dwoje,wówczas nadzieja i miłość za h... Niedopuszcza do zdrady ale na dłuższą metę uważam że jest to układ bezsensowny.
W necie można zapoczątkować znajomość, ale jeśli na czas nie przeniesiesz jej do reala, w miłość nigdy się nie przemieni...
AgatkaPKrk masz ładny brzuszek i pępuszek:)
Hej Panowie, jakie podobają wam się pępki udziewczyn?Dziewczynyjakie macie kształty pępków i czy lubicie jepokazywać naulicy?
Plusem randkowania w sieci jest mnogosc wyboru, szybkosc kontaktu...
Minusem jest, to ze nigdy nie wiesz co to za osoba... I czesto trafiasz na te niewlasciwe...
Z reszta, bez "dick-pic'a" na wejsciu to rzadko ktora odpisuje
Widzę, że masz kiepskie zdanie o kobietach, no cóż zupełnie podobnie jak ja o facetach, ale to co napisałeś to bzdura. Może jakaś niewielka część tak reaguje, ale zapewniam Cię że jest tu sporo normalnych i ciekawych kobiet. Poczytaj trochę forum. Chyba że masz totalnego pecha i wyłapujesz tylko "złe" kobiety. Powodzenia.
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
Ja na przykład szukam ciekawej pani, która ma ciekawe zainteresowania, będzie lubić odkrywać brzuszek i będzie chętna, aby sobie z nim porobić różne fajne rzeczy. Oraz, która lubi podróżować, czasami lubi też pomilczeć jak trzeba albo podumać...
Hej Panowie, jakie podobają wam się pępki udziewczyn?Dziewczynyjakie macie kształty pępków i czy lubicie jepokazywać naulicy?