Kingusia
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 10
Kingusia
  5 maja 2010 (pierwszy post)

No i jak tam? Bo ja jestem bardzo zadowolona zadania proste:) no pomijajac tam 2 otwarte;):) Ale spodziewalam sie zupelnie czegos trudniejszego:)

basiamisiak
basiamisiak
  5 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: przyznaj że po prostu nie chce Ci się, bo taką umiejętność każdy z nas ma, tylko to wymaga ćwiczeń. Btw. nawet nie potrafisz podstawić pod wzór ?

hahahahha zadanie z podstawieniem nie ma takich na maturze
zawsze trzeba cos tak wymyslec zeby dopiero podstawic
takie z podstawianiem w przedszkolu
xXssweeteyessXx
xXssweeteyessXx
  5 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: dokladnie. ale takiej nie rpzetlumaczysz, ona woli narzekac

skad ja to znam, caly rok narzekaja ze nie zdadza matury, a nic ku temu nie robia. Tutaj dali taki poziom ze na niektorych zadaniach nie byla potrzebna nawet wiedza, tylko wzory, jak ktos wczesniej stwierdzil podstawy podstaw. Oczywsicie rozumiem, ze nie kazdy orlem z matmy, ale wystarczylo samemu przerobic informator maturalny z CKE, a tam byly i zadania i przykladowe rozwiazania.
bellemadone
bellemadone
  5 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: skad ja to znam, caly rok narzekaja ze nie zdadza matury, a nic ku temu nie robia. Tutaj dali taki poziom ze na niektorych zadaniach nie byla potrzebna nawet wiedza, tylko wzory, jak ktos wczesniej stwierdzil podstawy podstaw. Oczywsicie rozumiem, ze nie kazdy orlem z matmy, ale wystarczylo samemu przerobic informator maturalny z CKE, a tam byly i zadania i przykladowe rozwiazania.

przeciez łatwiej tupać nogami:tak:
basiamisiak
basiamisiak
  5 maja 2010

ale dziewczyno mi nie chodzi o to ze nie zdam bo z tego co sobie teraz obliczylam to zdam na okolo 42 %
ale chodzi o to ze nie kazdy rozumie matme

UkolyszMnieDoSnu
UkolyszMnieDoSnu
  5 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja z zamkniętych mam 18 albo 19 pkt, więc przyzwoicie

ja mam 22. a porobiłam takie głupie błędy, że tylko iść i się powiesić :mrgreen:
profesorMiodek
profesorMiodek
  5 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: i myślenia psychopatycznego

haha bawicie się w morderców ? :rotfl:
ps. przynajmniej wiem już żeby tam nie iść w razie czego

Konto usunięte
Konto usunięte: IDZ NA MATME BO TOWARZYSTWO TUTAJ TO AKCEPTUJE TYLKO MATEMATYKOWpowiem ci tylko tam zobaczymy jak sie bedziesz czul gdy np. na studiach nie bedziesz rozumial czegos a ktos tak jak ty teraz ci powie : ze przeciez to nie jest takie trudne trzeba tylko troche czasu umiejetnosci a ty nadal nie bedziezsz rozumial chyba ze jestes bogiem i wszystko rozumiesz pa

jestem w Akademii Morskiej mam tam matmę, więc nie muszę iść na matmę :tak:
hahahaha myślisz że tak nie jest ? żebyś wiedziała że nie rozumiem teraz całek, ale jakoś się tym nie przejmuje bo wiem że sobie z tym poradzę. Po prostu muszę usiąść na dupie i posiedzieć przy tym trochę i się jakoś powoli ogarnie. A nie robienie nic i tylko narzekanie nie ma sensu. Najgorsze w tym że teraz coraz fajniejsza pogoda i zamiast uczyć się będzie się chciało plażować :nie:
bellemadone
bellemadone
  5 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ale dziewczyno mi nie chodzi o to ze nie zdam bo z tego co sobie teraz obliczylam to zdam na okolo 42 % ale chodzi o to ze nie kazdy rozumie matme

no to idź się teraz z tego tytułu pociąć i zorganizuj jakiś strajk czy coś. BO tylko na to Polaczków stać.
bellemadone
bellemadone
  5 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: haha bawicie się w morderców ? ps. przynajmniej wiem już żeby tam nie iść w razie czego

tak i jeszcze w policjantów i złodziei :mrgreen:
Cukierkowa
Cukierkowa
  5 maja 2010

zamkniete mam wszystkie dobrze:)

PaulinkaGisz
PaulinkaGisz
  5 maja 2010

A ja piszę za rok i mam pytanie:
Ile trzeba mieć dobrze z tych zamkniętych żeby zdać? :D

profesorMiodek
profesorMiodek
  5 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: hahahahha zadanie z podstawieniem nie ma takich na maturze zawsze trzeba cos tak wymyslec zeby dopiero podstawic takie z podstawianiem w przedszkolu

to skoro potrafisz podstawić pod wzór to jaki problem jest go przerobić ?
powerorginal
powerorginal
  5 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam 22. a porobiłam takie głupie błędy, że tylko iść i się powiesić

Dokladnie jak ja :) ... widze ze otawrte tez poknocilem :)
malinek998
malinek998
  5 maja 2010

Może mi ktoś odp czy jest szansa na podciągniecie 1 punkciku do zaliczeni :D ?

xmeeeeenx
xmeeeeenx
  5 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam 22. a porobiłam takie głupie błędy, że tylko iść i się powiesić

ja też !

Chciałem jakieś z 70% tak dla jaj ale chyba będzie mniej ;o
symer16
symer16
  5 maja 2010
Konto usunięte

Wiesz ile maturzystów, chciało by takie głupie błędy popełnić i mieć 22 pkt? :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.