No i jak tam? Bo ja jestem bardzo zadowolona zadania proste:) no pomijajac tam 2 otwarte;):) Ale spodziewalam sie zupelnie czegos trudniejszego:)
lista tematów
Matura z matematyki:D strona 9 z 24
Konto usunięte: przyznaj że po prostu nie chce Ci się, bo taką umiejętność każdy z nas ma, tylko to wymaga ćwiczeń. Btw. nawet nie potrafisz podstawić pod wzór ?
hahahahha zadanie z podstawieniem nie ma takich na maturze
zawsze trzeba cos tak wymyslec zeby dopiero podstawic
takie z podstawianiem w przedszkolu
skad ja to znam, caly rok narzekaja ze nie zdadza matury, a nic ku temu nie robia. Tutaj dali taki poziom ze na niektorych zadaniach nie byla potrzebna nawet wiedza, tylko wzory, jak ktos wczesniej stwierdzil podstawy podstaw. Oczywsicie rozumiem, ze nie kazdy orlem z matmy, ale wystarczylo samemu przerobic informator maturalny z CKE, a tam byly i zadania i przykladowe rozwiazania.
Konto usunięte: skad ja to znam, caly rok narzekaja ze nie zdadza matury, a nic ku temu nie robia. Tutaj dali taki poziom ze na niektorych zadaniach nie byla potrzebna nawet wiedza, tylko wzory, jak ktos wczesniej stwierdzil podstawy podstaw. Oczywsicie rozumiem, ze nie kazdy orlem z matmy, ale wystarczylo samemu przerobic informator maturalny z CKE, a tam byly i zadania i przykladowe rozwiazania.
przeciez łatwiej tupać nogami
ale dziewczyno mi nie chodzi o to ze nie zdam bo z tego co sobie teraz obliczylam to zdam na okolo 42 %
ale chodzi o to ze nie kazdy rozumie matme
haha bawicie się w morderców ?
ps. przynajmniej wiem już żeby tam nie iść w razie czego
Konto usunięte: IDZ NA MATME BO TOWARZYSTWO TUTAJ TO AKCEPTUJE TYLKO MATEMATYKOWpowiem ci tylko tam zobaczymy jak sie bedziesz czul gdy np. na studiach nie bedziesz rozumial czegos a ktos tak jak ty teraz ci powie : ze przeciez to nie jest takie trudne trzeba tylko troche czasu umiejetnosci
a ty nadal nie bedziezsz rozumial
chyba ze jestes bogiem i wszystko rozumiesz
pa
jestem w Akademii Morskiej mam tam matmę, więc nie muszę iść na matmę
hahahaha myślisz że tak nie jest ? żebyś wiedziała że nie rozumiem teraz całek, ale jakoś się tym nie przejmuje bo wiem że sobie z tym poradzę. Po prostu muszę usiąść na dupie i posiedzieć przy tym trochę i się jakoś powoli ogarnie. A nie robienie nic i tylko narzekanie nie ma sensu. Najgorsze w tym że teraz coraz fajniejsza pogoda i zamiast uczyć się będzie się chciało plażować