No i jak tam? Bo ja jestem bardzo zadowolona zadania proste:) no pomijajac tam 2 otwarte;):) Ale spodziewalam sie zupelnie czegos trudniejszego:)
lista tematów
Matura z matematyki:D strona 7 z 24
tak mowia osoby ktore rozumieja i sa ograniczona i w tej inteligentniutkiej lepetynce nie potrafia zrozumiec ze jak ktos ma np. 30 z podst to nagle z rozszezenia na pewno bedzie mial 100 % moze
zal.
ja np. rozumiem biologie i rozumiem osoby ktore nie maja glowy do niej
a wy tempaki istne nie
a co studiujesz
Konto usunięte: sama byłam bardzo bardzo bardzo zdziwiona, bo koleżanka chciała tam startować, a tak to nie wiem co będzie...
dlaczego kierunek Ci się nie podoba?
może znajdzie dla siebie jakąś alternatywę
wydaje mi się że jest już rynek przesycony tymi specjalistami. Gdybym teraz miał wybierać studia, to chyba poszedłbym na informatykę, teleinformatykę, albo poszedłbym na taki sam kierunek tylko do AMW.
wlasnie KTOS ZACZNIE MI TŁUMACZYC hmmm kto
moze pani od korkow wiesz nie stac mnie zeby na nie chodzic
zaraz napisze kolezanka z klasy taa bo one maja czas zeby przynajmniej raz na tydzien z kims siedziec
siostrabrat nie posiadam
rodzice matma to juz raczej nie dla nich
zrozum ze lekcje to za malo przyjdziesz do domu patrzysz sie w zeszyt i chodzi o to zeby ktos podsunal tok myslenia odpowiedni
Konto usunięte: tak mowia osoby ktore rozumieja i sa ograniczona i w tej inteligentniutkiej lepetynce nie potrafia zrozumiec ze jak ktos ma np. 30 z podst to nagle z rozszezenia na pewno bedzie mial 100 % moze
zal.ja np. rozumiem biologie i rozumiem osoby ktore nie maja glowy do niej
a wy tempaki istne nie
nie będę z Tobą dyskutować, bo to nie te salony.
idź pogadaj z tymi łamucerami, co stoją pod latarnią, bo taki poziom właśnie pokazałaś.
dziękuję, dobranoc.
psychologię
Konto usunięte: nie trzeba
trzeba jakie macie ograniczone mozgi zrozumcie ze niektorzy nie rozumieja matematyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
jak na razie to widzę że mózg masz naprawdę ograniczony, wystarczy systematyczność ćwiczenia i umiejętnego analizowania zadań.
czyli potwierdzasz że humaniści to totalni idioci ?