No i jak tam? Bo ja jestem bardzo zadowolona zadania proste:) no pomijajac tam 2 otwarte;):) Ale spodziewalam sie zupelnie czegos trudniejszego:)
lista tematów
Matura z matematyki:D strona 8 z 24
Konto usunięte: wlasnie KTOS ZACZNIE MI TŁUMACZYC hmmm kto
moze pani od korkow wiesz nie stac mnie zeby na nie chodzic
zaraz napisze kolezanka z klasy taa bo one maja czas zeby przynajmniej raz na tydzien z kims siedziec
siostrabrat nie posiadam
rodzice matma to juz raczej nie dla nich
a o ile dobrze wie, to w kazdej szkole sa zajecia dodatkowe, konsultacje czy faktultety, nic trudnego podejsc po lekcji do nauczyciela i poprosic zeby jeszcze raz to wytlumaczyl.
Wg mnie matma powinna byc obowiazkowa, tak samo jak jest polski. Co maja powiedziec maturzysci, ktorzy sa scislowcami i wola myslec niz zapamietywac?
Konto usunięte: a o ile dobrze wie, to w kazdej szkole sa zajecia dodatkowe, konsultacje czy faktultety, nic trudnego podejsc po lekcji do nauczyciela i poprosic zeby jeszcze raz to wytlumaczyl.
Wg mnie matma powinna byc obowiazkowa, tak samo jak jest polski. Co maja powiedziec maturzysci, ktorzy sa scislowcami i wola myslec niz zapamietywac?
dokladnie.
ale takiej nie rpzetlumaczysz, ona woli narzekac
IDZ NA MATME BO TOWARZYSTWO TUTAJ TO AKCEPTUJE TYLKO MATEMATYKOW
powiem ci tylko tam zobaczymy jak sie bedziesz czul gdy np. na studiach nie bedziesz rozumial czegos a ktos tak jak ty teraz ci powie : ze przeciez to nie jest takie trudne trzeba tylko troche czasu umiejetnosci
a ty nadal nie bedziezsz rozumial
chyba ze jestes bogiem i wszystko rozumiesz
pa
Konto usunięte: tak potwierdzam z histy mam bez problemu 4
a z matmy ledwo 2
i nie chodzi o to ze mi sie nie chce uczyc ucze sie ale po prostu nie mam umiejetnosci analizowania zADAN MATEM.
przyznaj że po prostu nie chce Ci się, bo taką umiejętność każdy z nas ma, tylko to wymaga ćwiczeń. Btw. nawet nie potrafisz podstawić pod wzór ?
to jeszcze zależy jaki masz poziom z matmy w szkole, ja miałem wysoki i ledwo wyżebrałem trzy.
Konto usunięte: o ile dobrze wie, to w kazdej szkole sa zajecia dodatkowe, konsultacje czy faktultety, nic trudnego podejsc po lekcji do nauczyciela i poprosic zeby jeszcze raz to wytlumaczyl.
u mnie nie ma zajec z matematyki bo szkola nie ma kasy
a nauczycielka moja z matmy na lekcji jak cos sie jej spytasz to ona drze sie ze ona nie bedxzie drugi raz powtaqrzac