No i jak tam? Bo ja jestem bardzo zadowolona zadania proste:) no pomijajac tam 2 otwarte;):) Ale spodziewalam sie zupelnie czegos trudniejszego:)
lista tematów
Matura z matematyki:D strona 5 z 24
wkuvia mnie to że teraz takim tumanom będzie łatwiej dostać się na politechniki itp
bo będą mieć więcej % niż Ci zeszłoroczni maturzyści.
w zeszłym roku był hardcore na poziomie podst jak i roz. a w Tym ? no to jest kuva niesprawiedliwe. Chyba że pkt. będzie jakoś inaczej liczona na uczelniach.
:*
Konto usunięte: wkuvia mnie to że teraz takim tumanom będzie łatwiej dostać się na politechniki itp
w zeszłym roku był hardcore na poziomie podst jak i roz. a w Tym ? no to jest kuva niesprawiedliwe. Chyba że pkt. będzie jakoś inaczej liczona na uczelniach.
ale zauwaz, ze bedzie wtedy wyzsza poprzeczka
Konto usunięte: wkuvia mnie to że teraz takim tumanom będzie łatwiej dostać się na politechniki itp
niekoniecznie :/ np na Politechnice Białostockiej na zarządzanie biorą pod uwagę matmę, tylko jest do tego dopisek : "nie dotyczy maturzystów z 2010roku"
wg mnie była dosyć łatwa, tylko 2 zadania sprawiły mi trudność, z prawdopodobieństwem ( tego chyba się nigdy nie nauczę) i udowodnić to z trójkątami, że odcinki są równe. Naprawdę nie było trudno zdobyć te 15 pkt, a ja się pochwalę i zamkniętych mam 24/25 ;D to była chyba najłatwiejsza matura, która kiedykolwiek była.