No i jak tam? Bo ja jestem bardzo zadowolona zadania proste:) no pomijajac tam 2 otwarte;):) Ale spodziewalam sie zupelnie czegos trudniejszego:)
lista tematów
Matura z matematyki:D strona 15 z 24
Konto usunięte: Wiadomo, że ona na to tak patrzy, że najwyżej zapomnimy, ale a nuż coś komuś w głowie zostanie i nie będzie musiał tracić czasu na szukanie
No ale u mnie to nauczycielka kazała sie wzory na pamięc uczyć i jak ktoś nie umial bo 1 do dziennika, taka satysfakcje miała, ze hej.
Ja tablice z wzorami miałam 3 raz w reku dzis;p
julCiak69: nieee. bo podobno jest kilka grup. mimo, że wiem, co zaznaczyłam, wychodzę na głąba, bo, co u mnie było D jest jako C albo B w innych arkuszach. zwariować można.
grupy? Ja sobie spisalam odpowiedzi na chusteczce hehe ale i tak zapamiętalam wszystkie wyniki,jednak wg.mnie próbna była prostsza
angelaaxxx: julCiak69:nieee. bo podobno jest kilka grup. mimo, że wiem, co zaznaczyłam, wychodzę na głąba, bo, co u mnie było D jest jako C albo B w innych arkuszach. zwariować można.
grupy? Ja sobie spisalam odpowiedzi na chusteczce hehe ale i tak zapamiętalam wszystkie wyniki,jednak wg.mnie próbna była prostsza
no jasne że były, ja naliczyłem cztery
angelaaxxx: grupy? Ja sobie spisalam odpowiedzi na chusteczce hehe ale i tak zapamiętalam wszystkie wyniki,jednak wg.mnie próbna była prostsza
zdecydowanie.
mi się podobało zadanie o tych basenach. ale przypadkowo się machnęłam ze znakami w równaniu kwadratowym i mi wyszło, że ten drugi basen jest 390metrów kwadratowych, a nie 350. ze 3razy sprawdzałam. poprzekreślałam i napisałam od nowa ;)