No i jak tam? Bo ja jestem bardzo zadowolona zadania proste:) no pomijajac tam 2 otwarte;):) Ale spodziewalam sie zupelnie czegos trudniejszego:)
lista tematów
Matura z matematyki:D strona 19 z 24
Matura nie była taka trudna, a co do angielskiego podst to nie martwcie sie ja zdawalam rok temu,z probnej mialam zaledwie 50% a z prawdziwej 71% ;D
tą mature bez problemu może zdać osoba po gimnazjum :D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D
banał banał banał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Konto usunięte: nie pisałam, bo akurat miałam sprawę w sądzie
ale z wrzesnia, z takiej wewnętrznej miałam 22%.
uh. poważnie. aż się wystraszyłam.
czyli troszkę Ci zabrakło.
Konto usunięte: tą mature bez problemu może zdać osoba po gimnazjum :D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:Dbanał banał banał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
taa. jasne.
Konto usunięte: tą mature bez problemu może zdać osoba po gimnazjum :D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D banał banał banał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Nie pwoeidzialabym bo nie koajrze logarytmow Z gimnazjum do tego prawdopodobienstwa i wielu innycyh rzeczy moze faktycznie niektore zadania byly łatwe ale nie rpzesadzajmy zaraz wyjedziesz ze i w podstawowce by to ogarneli :) zreszta co mamy sie oszukiwac dzieci teraz przygotowywane asa do matury od gimanzjum ja niestety dowiedzialam sie w 3 klasie gim;/ I chyba mialam juz takie braki ze nie dalabym ogarnac:)