No i jak tam? Bo ja jestem bardzo zadowolona zadania proste:) no pomijajac tam 2 otwarte;):) Ale spodziewalam sie zupelnie czegos trudniejszego:)
lista tematów
Matura z matematyki:D strona 23 z 24
"Ona naje*ana tańczyła na stole, a my napie**oleni, o żesz ku *wa ja pie**olę" - na podstawie cytatu rozwiń myśl: "Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Konto usunięte: "Ona naje*ana tańczyła na stole, a my napie**oleni, o żesz ku *wa ja pie**olę" - na podstawie cytatu rozwiń myśl: "Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
bo co chwilę pojawia się ku*r*wa?
zajebiste. leżę.
angol wymiata xD
Konto usunięte: ale kazdy u mnie na sali mial co innego, a same mózgi siedziały, wiec wiesz, było kilka grup, na tej maturze juz nic mnie nie zdziwi, w poniedzialek w pewnym radiu mowili ze w temacie pracy bedzie zdazyc przed panem bogiem lub tango
Konto usunięte: no jasne ze bylo, moi koledzy mieli rozne odpowiedzi, a to nie mozliwe zeby mieli źle, miałem maty 9 h w tygodniu wiec wiesz
Konto usunięte: ja miałam 6 h w tygodniu fakultety dodatkowe...
Jak na maturzystę to jakis taki jesteś...Mało dojrzały...
dobrze ze ty jestes, haha dorosla sie znalazla, poleglas czyli sciagalas, powodzenia w zyciu
Po pierwsze byłoby miło gdybyś używał znaków interpunkcyjnych itd.
Po drugie, drugiej osobie należy sie szacunek i zazwyczaj należy używać wielkich liter w zaimkach.
Po trzecie nigdzie nie napisałam, ze sciągałam czy cokolwiek innego.
A po czwarte jesteś zadufanym w sobie bufonem, który myśli, ze pozjadał wszystkie rozumy.
I dziękuje za to, że dbasz o moją przyszłość :)
Kurde taki inteligenty a przechwalać sie musi, co to nie on.