No i jak tam? Bo ja jestem bardzo zadowolona zadania proste:) no pomijajac tam 2 otwarte;):) Ale spodziewalam sie zupelnie czegos trudniejszego:)
lista tematów
Matura z matematyki:D strona 21 z 24
Wyszło mi z tym cos 12/13, ale ja robiłam z pitagorasa i dopiero podstawiłam. uznają?
Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.
Ja matematyki nie umiem, a z ogólnych wyliczeń już mi wynika, że ponizej 60% mieć nie będę. Banalna była ta matura.
Konto usunięte: Ja matematyki nie umiem, a z ogólnych wyliczeń już mi wynika, że ponizej 60% mieć nie będę. Banalna była ta matura.
no widzisz. a tak się bałaś :)
zdarza się.
;szok: gratuluje. ha, posprawdzałam. 80% będę miała.
Konto usunięte: no jak JA 62% wyciagnęłam to musiała byc prosta
:D
w ogóle, to wyszłam z sali załamana, myślałam albo nie zdam, albo jak zdam to ledwie na 30%, a po sprawdzeniu odpowiedzi taki suprajs
Mi się śmiać chciało jak robiłam te otwarte. Większość z nich była co najwyżej na poziomie gimnazjalnych, wystarczyło wziąc wzór ze ściągi i gotowe. Nie umiem ciągów a te zadania związane z nimi poszło gładko :)
bo nie wiem w 27 zadaniu czy mi odejmą za zapis w odpowiedzi. za wyliczenia bankowo będę miała jeden punkt ale zapisałam x należy klamerka i wypisałam liczny od najmniejszej do największej i zamknęłam klamerkę.
o 30ste też się obawiam bo ja to wymnożyłam jako proporcje.
34- uwzględniłam tylko jedną odpowiedź z tego rozpędu. :ninja chyba. jeden punkt mi pewnie odejmą.