No i jak tam? Bo ja jestem bardzo zadowolona zadania proste:) no pomijajac tam 2 otwarte;):) Ale spodziewalam sie zupelnie czegos trudniejszego:)
lista tematów
Matura z matematyki:D strona 20 z 24
MalenstwoxD: Nie pwoeidzialabym bo nie koajrze logarytmow Z gimnazjum do tego prawdopodobienstwa i wielu innycyh rzeczy moze faktycznie niektore zadania byly łatwe ale nie rpzesadzajmy zaraz wyjedziesz ze i w podstawowce by to ogarneli :) zreszta co mamy sie oszukiwac dzieci teraz przygotowywane asa do matury od gimanzjum ja niestety dowiedzialam sie w 3 klasie gim;/ I chyba mialam juz takie braki ze nie dalabym ogarnac:)
przestań. teraz osoba w trzeciej klasie podstawówki pisze jakiś test na zakończenie półrocza. i codziennie z innego przedmiotu.
uf.
zdarza się.
zawsze jak pisałam jakiś sprawdzian czy coś to miałam tak że brakowalo mi albo 1 pkt albo 0,5 pkt do wyższej oceny
poprawiac nic nie zamierzam, aczkolwiek zależy jak mi wos wypadnie w piątek. za rok chce jeszcze podejśc do biologii.
ale ja przeżyje
zdałeś
ja z samych zamkniętych 21 mam
jedno zadanie spieprzyłam na własne życzenie. z ciagiem arytmetycznym, zaznaczyłam zamiast -13 to 0 bo myślałam ża mam podane a2 i a4, a tam było a3 i a5
gratulejszyn!
Konto usunięte: zawsze jak pisałam jakiś sprawdzian czy coś to miałam tak że brakowalo mi albo 1 pkt albo 0,5 pkt do wyższej oceny
mi zabrakło też 2pkt w listopadzie, by mi postawiła 4 z tego.
Konto usunięte: poprawiac nic nie zamierzam, aczkolwiek zależy jak mi wos wypadnie w piątek. za rok chce jeszcze podejśc do biologii.
gratuluję odwagi! biologię zdawać- never!
okey.
zdałaś.
U mnie w szkole mimo 32323854 przestróg jednemu zadzwonił telefon. Pozwolili mu dokończyć, ale spisali protokół i komisja będzie debatować czy sprawdzać mu pracę.
Konto usunięte: U mnie w szkole mimo 32323854 przestróg jednemu zadzwonił telefon. Pozwolili mu dokończyć, ale spisali protokół i komisja będzie debatować czy sprawdzać mu pracę.
takimi idiotami to możesz się poszczycić. nam wczoraj powiedzieli, że mamy wynieść telefony z sali, jeżeli ktoś brał ze sobą. kilka osób wyszło, oddało telefony do przechowania. dziś dyrek upominał, żeby wynieść, nikt się nie ruszył, bo nikt nie wniósł (:
Konto usunięte: Sajgon ! Nie powtórzę Ci teraz bo nie pamiętam ! Tyle, że rozszerzenie to kwestia trochę bardziej indywidualna ! Jak komuś przypasują zadania to wykręci 70% a jak nie to 30%. No mi nie przypasowały i to strasznie. Więcej jak 40% nie będzie
poszukam i sprawdzę z czystej ciekawości. (:
julCiak69: takimi idiotami to możesz się poszczycić. nam wczoraj powiedzieli, że mamy wynieść telefony z sali, jeżeli ktoś brał ze sobą. kilka osób wyszło, oddało telefony do przechowania. dziś dyrek upominał, żeby wynieść, nikt się nie ruszył, bo nikt nie wniósł (:
Nam tak samo mówili wczoraj i dziś z tą różnicą, że dziś więcej oddało :P