No to maturzyści jak tam po?
Jak oceniacie poziom? Łatwa/trudna ?
Jeżeli chodzi o mnie podpasował mi Świętoszek :)
Jedyna lektura, którą przeczytałam przez całe liceum
lista tematów
Polski. Matura :) strona 37 z 47
pomysl ze chodzisz do szkoly gdzie nie wymagaja czasem w ogóle obecnosci i nie sprawdzaja Twojej wiedzy przez 4 miechy ok :P
taa nie ma to jak na wejsciu miec przene :P
swoja droga obowiazkowa matura z matmy to dobra rzecz, np tacy jak ja moga na korkach zarabiac ^^
Konto usunięte: pomysl ze chodzisz do szkoly gdzie nie wymagaja czasem w ogóle obecnosci i nie sprawdzaja Twojej wiedzy przez 4 miechy ok :P
za dobrze by było. a Ty jesteś na uczelni prywatnej, czy publicznej?
Konto usunięte: swoja droga obowiazkowa matura z matmy to dobra rzecz, np tacy jak ja moga na korkach zarabiac ^^
właśnie. skąd ja to znam.
Konto usunięte: jak sobie zrobisz taka piekna tabele kolorowa, to nic Ci sie nie bedzie mylic
albo stwórz z pierwszych liter jakies slowo
pomóż jakoś. brak mi kompletnie pomysłu.
nie tylko Ty
tutaj akurat tego jest duzo, ja np pamietam, ze mialam taka kolorowa tabelke. i np najpierw zapamietalam, ze jest kilka er i okresów zaczynających się na literę "p" albo "k" i tak dalej, tzn, uczylam sie jakby pierwszych liter a potem ciagle czytalam te wszystkie ery itp i pozniej samo w praniu wyszlo. Najpierw spamietalam to wszystko, a pozniej ulozylam w kolejnosc. No i niektore rzeczy kojarzylam np kenozoik z permumami kenzo itp :D