TequilaSunrise
TequilaSunrise
  4 maja 2010 (pierwszy post)

No to maturzyści jak tam po?
Jak oceniacie poziom? Łatwa/trudna ?
Jeżeli chodzi o mnie podpasował mi Świętoszek :)
Jedyna lektura, którą przeczytałam przez całe liceum :ziober2:

bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ano ja do tej pory sie zastanawiam jak mozna zdac fizyka na rozszerzeniu przerabiajac przec cale LO pol materialu :D

bo rocznik 89 to w ogole ma przekichane przez cale zycie :mrgreen:
bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nie dziękuję. to mnie czeka 13stego maja ;)

z checia zobacze te arkusze:mrgreen:
z tego co pamietam to w jednym pytaniu mialam wymienic wszystkie planety od slonca :ninja:
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: z checia zobacze te arkusze z tego co pamietam to w jednym pytaniu mialam wymienic wszystkie planety od slonca

zamawiam to pytanie. :crylol:
byleby nie podział i kolejność wr. :zly:. paleozoik, mezozoik. masakra, myli mi się to. :and:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: bardzo?

pomysl ze chodzisz do szkoly gdzie nie wymagaja czasem w ogóle obecnosci i nie sprawdzaja Twojej wiedzy przez 4 miechy ok :P

Konto usunięte
Konto usunięte: bo rocznik 89 to w ogole ma przekichane przez cale zycie

taa nie ma to jak na wejsciu miec prze:cenzura:ne :P

swoja droga obowiazkowa matura z matmy to dobra rzecz, np tacy jak ja moga na korkach zarabiac ^^
bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: amawiam to pytanie. byleby nie podział i kolejność wr. . paleozoik, mezozoik. masakra, myli mi się to.

jak sobie zrobisz taka piekna tabele kolorowa, to nic Ci sie nie bedzie mylic :tak:
albo stwórz z pierwszych liter jakies slowo :mrgreen:
bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: taa nie ma to jak na wejsciu miec przene :P swoja droga obowiazkowa matura z matmy to dobra rzecz, np tacy jak ja moga na korkach zarabiac ^^

poza tym, teraz wszyscy maja przesrane a nie tylko scislowny, ktorzy musza zdawac jezyk polski :tak:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: z tego co pamietam to w jednym pytaniu mialam wymienic wszystkie planety od slonca

teraz pomieszane cos z tym jest bo podobno Pluton to nie planeta , za to jakies nowe sa z dziwnymi nazwami liczbowymi xD
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: poza tym, teraz wszyscy maja przesrane a nie tylko scislowny, ktorzy musza zdawac jezyk polski

doczekalem sie sprawiedliwosci xD
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: pomysl ze chodzisz do szkoly gdzie nie wymagaja czasem w ogóle obecnosci i nie sprawdzaja Twojej wiedzy przez 4 miechy ok :P

za dobrze by było. a Ty jesteś na uczelni prywatnej, czy publicznej?

Konto usunięte
Konto usunięte: swoja droga obowiazkowa matura z matmy to dobra rzecz, np tacy jak ja moga na korkach zarabiac ^^

właśnie. skąd ja to znam.

Konto usunięte
Konto usunięte: jak sobie zrobisz taka piekna tabele kolorowa, to nic Ci sie nie bedzie mylic albo stwórz z pierwszych liter jakies slowo

pomóż jakoś. brak mi kompletnie pomysłu. :and:
bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz pomieszane cos z tym jest bo podobno Pluton to nie planeta , za to jakies nowe sa z dziwnymi nazwami liczbowymi xD

na dzien dzisiejszy mam to juz w d.... :mrgreen:
ważne, że zaliczyłam :tak:
ale i tak dla mnie najgorszy to był ustny jezyk polski :and:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: za dobrze by było. a Ty jesteś na uczelni prywatnej, czy publicznej?

publiczna Politechnika Łódzka :P

Konto usunięte
Konto usunięte: ale i tak dla mnie najgorszy to był ustny jezyk polski

dla mnie zdecydowanie tez
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: publiczna Politechnika Łódzka :P

a robota, gdzie?
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: a robota, gdzie?

robota? :P
wez zaczekaj na swoja pierwsza sesje to zobaczysz haha, nie no u mnie pierwszy semestr byl taki nijaki ze tak ujme potem to sie zaczelo ;D laboratoria to juz w ogóle :D
bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: doczekalem sie sprawiedliwosci xD

nie tylko Ty :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: pomóż jakoś. brak mi kompletnie pomysłu.

tutaj akurat tego jest duzo, ja np pamietam, ze mialam taka kolorowa tabelke. i np najpierw zapamietalam, ze jest kilka er i okresów zaczynających się na literę "p" albo "k" i tak dalej, tzn, uczylam sie jakby pierwszych liter a potem ciagle czytalam te wszystkie ery itp i pozniej samo w praniu wyszlo. Najpierw spamietalam to wszystko, a pozniej ulozylam w kolejnosc. :tak: No i niektore rzeczy kojarzylam np kenozoik z permumami kenzo itp :D
bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: dla mnie zdecydowanie tez

nie wime jak Ty, ale ja uczyłam sie go na pamiec :tak:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.