TequilaSunrise
TequilaSunrise
  4 maja 2010 (pierwszy post)

No to maturzyści jak tam po?
Jak oceniacie poziom? Łatwa/trudna ?
Jeżeli chodzi o mnie podpasował mi Świętoszek :)
Jedyna lektura, którą przeczytałam przez całe liceum :ziober2:

pijana
pijana
  4 maja 2010

Chyba czas na lekką powtórkę z maty xD :bye:

juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: eee zepsułam całe 13:( podałam przykłady ze emocjonalne itp, ale nie cytowałam nic z tekstu :(

ja w14stym zacytowałam to, co uznawałam za stosowne. :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Trzy godziny ;D

masakra. :szok: a ile zadań?
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba czas na lekką powtórkę z maty xD

powodzenia ;)
ja sobie matematykę chyba daruje już. :tak:
Doskonale
Doskonale
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak oceniacie poziom? Łatwa/trudna ?

jak dla mnie była taka sobie.
faktycznie, dobrze, że był Świętoszek, z reszta nawet dużo można było z tekstu wziąć.
ciekawe jaka jutro matma będzie :].
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: to kiedy Ty maturę zdawałeś? a ile czasu jest na rozszerzonej matematyce?

2 lata temu i juz sam nie pamietam, to wtedy co dali bledne zadanie na maturze 1. : D nie zrobilem bo nie spodziewalem sie by na maturze w odpowiedzi napisac " zla tresc zadania, czy za malo danych" x]
bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: 2 lata temu i juz sam nie pamietam, to wtedy co dali bledne zadanie na maturze 1. : D nie zrobilem bo nie spodziewalem sie by na maturze w odpowiedzi napisac " zla tresc zadania, czy za malo danych" x]

pamiętam to :tak:
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: 2 lata temu i juz sam nie pamietam, to wtedy co dali bledne zadanie na maturze 1. : D nie zrobilem bo nie spodziewalem sie by na maturze w odpowiedzi napisac " zla tresc zadania, czy za malo danych" x]

uh. to nie fajnie miałeś. :nie: ale pewnie Wam dali punkty za to, czy jak?
Gotusiaaa
Gotusiaaa
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: A to nie odnosiło się do poniżania i umierania z honorem i godnością?:O

Nie wiem.
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: uh. to nie fajnie miałeś. ale pewnie Wam dali punkty za to, czy jak?

oczywiscie ze nie :D punkt dostali ci co zrobili "intuicyjnie" ;D albo napsiali wlasnie ze za malo danych , ja nie napsialem tego i 0 ^^
a zadanie z wielomianow bylo banalne no ale jak sie nie umie pisac zadan ^^
pamietam ze bodajze zaraz po tym dykrektor cke zlozyl rezygnacje?
Gotusiaaa
Gotusiaaa
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ja też o tym wspomniałam, pozbawieni człowieczeństwa. na dodatek pomyliłam epoki, chyba mi nie skreślą pracy nie? tylko nie dadzą za coś tam punktów ;/

Wydaje mi się,że nie ma opcji,że jak coś napiszesz, to Ci przyznają np 0 pkt. Wydaje mi się,że nie bedzie zle!
Cokolwiek napisaliśmy, wiec kilka pkt bedzie :tak: .
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: oczywiscie ze nie :D punkt dostali ci co zrobili "intuicyjnie" ;D albo napsiali wlasnie ze za malo danych , ja nie napsialem tego i 0 ^^ a zadanie z wielomianow bylo banalne no ale jak sie nie umie pisac zadan ^^ pamietam ze bodajze zaraz po tym dykrektor cke zlozyl rezygnacje?

no to nieźle Wam dowalili wtedy. :lol: coś było, bo mi kolega opowiadał :> jak się układa zadania to tzreba myśleć.
rozwaliło mnie to:
Maciej
Maciej: cke uważa nas za idiotów - to dobrze : p

uwielbiam moich kolegów. :lol:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010

na szczescie nie rpzeszkodzilo mi to w zdaniu matury i dostaniu sie na studia , a leci drugi roczek ^^

bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: oczywiscie ze nie :D punkt dostali ci co zrobili "intuicyjnie" ;D albo napsiali wlasnie ze za malo danych , ja nie napsialem tego i 0 ^^ a zadanie z wielomianow bylo banalne no ale jak sie nie umie pisac zadan ^^ pamietam ze bodajze zaraz po tym dykrektor cke zlozyl rezygnacje?

mogłeś się odwołać :tak:
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: na szczescie nie rpzeszkodzilo mi to w zdaniu matury i dostaniu sie na studia , a leci drugi roczek ^^

ja bym nie dała rady. :nie: żeby matematykę zdawać na rozszerzeniu. :lol:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: mogłeś się odwołać

nie ma co komplikowac sobie zycia :P zdalem, na studia sie dostalem gdzie chcialem wiec zlewka.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja bym nie dała rady. żeby matematykę zdawać na rozszerzeniu.

matma prosta jest , ja to sie zastanawiam jak fizyke rozszerzona zdalem bo do tej pory nie wiem :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.