No to maturzyści jak tam po?
Jak oceniacie poziom? Łatwa/trudna ?
Jeżeli chodzi o mnie podpasował mi Świętoszek :)
Jedyna lektura, którą przeczytałam przez całe liceum
lista tematów
Polski. Matura :) strona 39 z 47
Konto usunięte: tam bardzo duzo pytan jest abcd albo "uloz w kolejnosci...." albo wstaw do tabeli powyzsze stwierdzenia
i mam strzelać, czy to jest dobre, czy nie? dobre sobie. nie nadaję się do tego.
chcę usamodzielnić. zresztą powoli już to robię, gdyż we wrześniu wyprowadzam się. do kolegi.
ja u siebie na szczescie musze tylko sprzatac i sie uczyc :P i nie musze sie martwic o to kto kogo zaprosi itp itd ale to zupelnie inny temat ; )
co do matury z matmy jaka jest w ogóle teraz jej formula bo slyszalem plotki ze wersja podstawowa to cos a la test? xD
Konto usunięte: ja u siebie na szczescie musze tylko sprzatac i sie uczyc :P i nie musze sie martwic o to kto kogo zaprosi itp itd ale to zupelnie inny temat ; )
co do matury z matmy jaka jest w ogóle teraz jej formula bo slyszalem plotki ze wersja podstawowa to cos a la test? xD
mamy 50pkt. i to trzeba mniej więcej po połowie rozłożyć. żeby test zaliczył.
pokarzę Ci próbną z listopada:
Matura próbna z matematyki. listopad 2009 .
a odpowiedzi masz tutaj, jakbyś chciał:
Odpowiedzi do próbnej matury z matematyki. listopad 2009
zadnego zadania z kombinatoryki? jezu przeciez, jak czytalem na szybko to wszystkie zadania da sie na spox rozwiazac...
Konto usunięte: zadnego zadania z kombinatoryki? jezu przeciez, jak czytalem na szybko to wszystkie zadania da sie na spox rozwiazac...
bo wtedy jeszcze kombinatoryka, prawdopodobieństwo nie były przerabiane w wielu szkołach. dopiero w grudniu zaczęliśmy jakoś. czy koniec listopada. nie pamiętam już. bo to było dostosowane do tego, co zostało już przerobione :>
Konto usunięte: bo wtedy jeszcze kombinatoryka, prawdopodobieństwo nie były przerabiane w wielu szkołach. dopiero w grudniu zaczęliśmy jakoś. czy koniec listopada. nie pamiętam już. bo to było dostosowane do tego, co zostało już przerobione :>
no tak zapomnialem to na matmie chyba tylko na tym moglbym sie wylozyc : P