TequilaSunrise
TequilaSunrise
  4 maja 2010 (pierwszy post)

No to maturzyści jak tam po?
Jak oceniacie poziom? Łatwa/trudna ?
Jeżeli chodzi o mnie podpasował mi Świętoszek :)
Jedyna lektura, którą przeczytałam przez całe liceum :ziober2:

bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: jakiego strzelca?

tam bardzo duzo pytan jest abcd albo "uloz w kolejnosci...." albo wstaw do tabeli powyzsze stwierdzenia :tak:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja tego chcę uniknąć :>

no wiem widze wlasnie, ja obralem ta droge ktora bywa niestety dosc meczaca :P
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: tam bardzo duzo pytan jest abcd albo "uloz w kolejnosci...." albo wstaw do tabeli powyzsze stwierdzenia

i mam strzelać, czy to jest dobre, czy nie? :lol: dobre sobie. :lol: nie nadaję się do tego. :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: no wiem widze wlasnie, ja obralem ta droge ktora bywa niestety dosc meczaca :P

chcę usamodzielnić. zresztą powoli już to robię, gdyż we wrześniu wyprowadzam się. do kolegi. :ninja:
bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: i mam strzelać, czy to jest dobre, czy nie? dobre sobie. nie nadaję się do tego.

no dobrze, ale jak czegos nie wiesz, to dobrze, ze w ogole masz jakis wybor, niz zostawiac puste pole.
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: no dobrze, ale jak czegos nie wiesz, to dobrze, ze w ogole masz jakis wybor, niz zostawiac puste pole.

oj to już racja. :tak:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: chcę usamodzielnić. zresztą powoli już to robię, gdyż we wrześniu wyprowadzam się. do kolegi.

ja uczynie to po zakonczeniu szkoly wyzszej, co jak co ale w domu chociaz nie martwie sie o "inne" sprawy ktore moglby wchodzic mi na glowe w takim wypadku :P
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ja uczynie to po zakonczeniu szkoly wyzszej, co jak co ale w domu chociaz nie martwie sie o "inne" sprawy ktore moglby wchodzic mi na glowe w takim wypadku :P

ale wiesz, j tam będę tylko gotować, sprzątać :> resztę ma kolega. :lol:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ale wiesz, j tam będę tylko gotować, sprzątać :> resztę ma kolega.

ja u siebie na szczescie musze tylko sprzatac i sie uczyc :P i nie musze sie martwic o to kto kogo zaprosi itp itd ale to zupelnie inny temat ; )
co do matury z matmy jaka jest w ogóle teraz jej formula bo slyszalem plotki ze wersja podstawowa to cos a la test? xD
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ja u siebie na szczescie musze tylko sprzatac i sie uczyc :P i nie musze sie martwic o to kto kogo zaprosi itp itd ale to zupelnie inny temat ; ) co do matury z matmy jaka jest w ogóle teraz jej formula bo slyszalem plotki ze wersja podstawowa to cos a la test? xD

mamy 50pkt. i to trzeba mniej więcej po połowie rozłożyć. żeby test zaliczył.
pokarzę Ci próbną z listopada:
Matura próbna z matematyki. listopad 2009 .

a odpowiedzi masz tutaj, jakbyś chciał:
Odpowiedzi do próbnej matury z matematyki. listopad 2009
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010

zadnego zadania z kombinatoryki? jezu przeciez, jak czytalem na szybko to wszystkie zadania da sie na spox rozwiazac...

juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: zadnego zadania z kombinatoryki? jezu przeciez, jak czytalem na szybko to wszystkie zadania da sie na spox rozwiazac...

bo wtedy jeszcze kombinatoryka, prawdopodobieństwo nie były przerabiane w wielu szkołach. dopiero w grudniu zaczęliśmy jakoś. czy koniec listopada. nie pamiętam już. bo to było dostosowane do tego, co zostało już przerobione :>
Kingusia
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 10
Kingusia
  4 maja 2010

Ma ktos strone gdzie jest jakis klucz do II pracy O Edelmanie? Bo widze wszedzie tlyko o Swietoszku

juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
MalenstwoxD
MalenstwoxD: Ma ktos strone gdzie jest jakis klucz do II pracy O Edelmanie? Bo widze wszedzie tlyko o Swietoszku

a podeślij mi o Świętoszku? :pavarotti:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: bo wtedy jeszcze kombinatoryka, prawdopodobieństwo nie były przerabiane w wielu szkołach. dopiero w grudniu zaczęliśmy jakoś. czy koniec listopada. nie pamiętam już. bo to było dostosowane do tego, co zostało już przerobione :>

no tak zapomnialem to na matmie chyba tylko na tym moglbym sie wylozyc : P
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak zapomnialem to na matmie chyba tylko na tym moglbym sie wylozyc : P

nie lubisz kombinatoryki?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.