TequilaSunrise
TequilaSunrise
  4 maja 2010 (pierwszy post)

No to maturzyści jak tam po?
Jak oceniacie poziom? Łatwa/trudna ?
Jeżeli chodzi o mnie podpasował mi Świętoszek :)
Jedyna lektura, którą przeczytałam przez całe liceum :ziober2:

MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nie lubisz kombinatoryki?

moja pieta Achillesowa :P jedyna rzecz z ktora mialem z matmy klopoty tak duze ^^, z reszta na uczelni tez sie z tym zetknalem ale jakos zaliczylem ; )
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: moja pieta Achillesowa :P jedyna rzecz z ktora mialem z matmy klopoty tak duze ^^, z reszta na uczelni tez sie z tym zetknalem ale jakos zaliczylem ; )

ja też tego nie ogarniam. :nie:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ja też tego nie ogarniam.

jak uzyc jeden wzor to jeszcze ok ale jak sie okazuje ze trzeba uzyc na raz wzoru na permutacje, wariacje i kombinacje to gleba. Drzewko mi tylko jakos szlo ^^
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: jak uzyc jeden wzor to jeszcze ok ale jak sie okazuje ze trzeba uzyc na raz wzoru na permutacje, wariacje i kombinacje to gleba. Drzewko mi tylko jakos szlo ^^

mi właśnie to drzewko ni uja nie idzie.
w ogóle mnie kombinatoryka nie lubi. :lol:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: mi właśnie to drzewko ni uja nie idzie. w ogóle mnie kombinatoryka nie lubi.

mi drzewko najlepiej szlo a co do Swietoszka na tym linku z interii podane cos o nim jest.
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: mi drzewko najlepiej szlo a co do Swietoszka na tym linku z interii podane cos o nim jest.

zaraz poszukam. :tak:
malinek998
malinek998
  4 maja 2010

Ciekawe jak będą oceniać te wypociny moje.. bo jeśli będą bardzo szczegółowi to wiem, że nie zdam... W zad.3 napisałem "rozsądek" W modelu tego nie ma..
W zad.5 napisałem prawie dobrze bo nie dopisałem "kto umie szukać ten znajdzie perełki" . O reszcie szkoda gadać... tak samo w wypracowaniu o Świętoszku.. ciągle pisałem o Kleancie i Orgonie "Brat" bo tak siebie nazywali.. a to może być błąd merytoryczny... Super mi to poszło...

styka51
styka51
  4 maja 2010

Jakis klucz do wypracowania o Świętoszku znalazłam
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100413/EDUKACJA1501/20531749

juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawe jak będą oceniać te wypociny moje.. bo jeśli będą bardzo szczegółowi to wiem, że nie zdam... W zad.3 napisałem "rozsądek" W modelu tego nie ma.. W zad.5 napisałem prawie dobrze bo nie dopisałem "kto umie szukać ten znajdzie perełki" . O reszcie szkoda gadać... tak samo w wypracowaniu o Świętoszku.. ciągle pisałem o Kleancie i Orgonie "Brat" bo tak siebie nazywali.. a to może być błąd merytoryczny... Super mi to poszło...

uwierz mi to jest istna tragedia. :crylol: w ogóle zjadłam to, że to jest w scenie takiej a takiej w akcie owakim. :nie: idiotka ze mnie. :nie:
styka51
styka51
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ciągle pisałem o Kleancie i Orgonie "Brat" bo tak siebie nazywali.

Ja tez tak pisałam... Mam nadzieje, ze duzo pkt za to nie pójdzie.
malinek998
malinek998
  4 maja 2010

Ja to w ogóle tej lektury nie miałem w rękach :D streszczenia również nie czytałem więc nie wiedziałem za bardzo kto kim jest :P Kaszana wyszła i tyle... mam nadzieje, że te kto to będzie sprawdzał będzie dla mnie łaskawy :mrgreen:

juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja to w ogóle tej lektury nie miałem w rękach :D streszczenia również nie czytałem więc nie wiedziałem za bardzo kto kim jest :P Kaszana wyszła i tyle... mam nadzieje, że te kto to będzie sprawdzał będzie dla mnie łaskawy

było trzeba napisać "proszę Komisję o łaskawe spojrzenie swym surowym okiem na mą pracę" :lol:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010

na interii sa jakies wskazowki juz co do dwoch utworow jakby co : )

juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: na interii sa jakies wskazowki juz co do dwoch utworow jakby co : )

do Świętoszka bardzo mi się przydały. jakoś się wstrzeliłam. :pavarotti: więc chyba na 30pkt napisałam. :tak:
malinek998
malinek998
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: było trzeba napisać "proszę Komisję o łaskawe spojrzenie swym surowym okiem na mą pracę"

Ej ja na wypracowaniach z polskiego tak pisałem do mojej wspaniałej Pani polonistki i nigdy nie miałem złej oceny :D :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.