TequilaSunrise
TequilaSunrise
  4 maja 2010 (pierwszy post)

No to maturzyści jak tam po?
Jak oceniacie poziom? Łatwa/trudna ?
Jeżeli chodzi o mnie podpasował mi Świętoszek :)
Jedyna lektura, którą przeczytałam przez całe liceum :ziober2:

juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: robota? :P wez zaczekaj na swoja pierwsza sesje to zobaczysz haha, nie no u mnie pierwszy semestr byl taki nijaki ze tak ujme potem to sie zaczelo ;D laboratoria to juz w ogóle :D

noooooooooo. ja pójdę na prywatne. wole płacić te 400złotych miesięcznie, ale iść do roboty, bo teraz, jak młodzi ludzie idą do pracy to od kobiety wymagane są trzy rzeczy. :and:
1). ładna, zgrabna, młoda
2). wykształcenie wyższe - co jest logiczne
3). minimum 10letnie doświadczenie.
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: tutaj akurat tego jest duzo, ja np pamietam, ze mialam taka kolorowa tabelke. i np najpierw zapamietalam, ze jest kilka er i okresów zaczynających się na literę "p" albo "k" i tak dalej, tzn, uczylam sie jakby pierwszych liter a potem ciagle czytalam te wszystkie ery itp i pozniej samo w praniu wyszlo. Najpierw spamietalam to wszystko, a pozniej ulozylam w kolejnosc. No i niektore rzeczy kojarzylam np kenozoik z permumami kenzo itp :D

typowy scislowiec?:P
nie uczy sie wyrazow a literek ?^^
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: tutaj akurat tego jest duzo, ja np pamietam, ze mialam taka kolorowa tabelke. i np najpierw zapamietalam, ze jest kilka er i okresów zaczynających się na literę "p" albo "k" i tak dalej, tzn, uczylam sie jakby pierwszych liter a potem ciagle czytalam te wszystkie ery itp i pozniej samo w praniu wyszlo. Najpierw spamietalam to wszystko, a pozniej ulozylam w kolejnosc. No i niektore rzeczy kojarzylam np kenozoik z permumami kenzo itp :D

masz jeszcze tę tabelkę???
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nie uczy sie wyrazow a literek ?^^

na angielski to się uczyli ludzie, jak się pisze, a nie jak się czyta. :pavarotti: jako jedyna uczyłam się tak, jak się czyta :>
bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: typowy scislowiec?:P nie uczy sie wyrazow a literek ?^^

czepiasz sie.... :mrgreen: mówiłam, że teraz humaniści mają za swoje z ta matma :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: masz jeszcze tę tabelkę???

spalilam wszystkie zeszyty po wynikach :mrgreen:
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: spalilam wszystkie zeszyty po wynikach

wr. :zly: dlaczego Cię nie poznałam wcześniej!! :zly:
bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: masz jeszcze tę tabelkę???

poza tym jak to sama zrobisz, to szybciej Ci wejdzie w glowe, poza tym poczytaj troche o tym epokach, bo to tez Ci sie moye kojaryzc pozniej. Albo tez system karteczkowy :tak: Np napisz na karteczce prekambr i przyklej do rzeczy, ktora w Twoim domu wydaje Ci sie najstarsza :tak: i tak dalej... :) i pisz na tych kartkach numerki:tak:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wime jak Ty, ale ja uczyłam sie go na pamiec

tez probwalem uczyc sie na pamiec , efekt byl tragiczny bo zaciny mialem niezle ^^

Konto usunięte
Konto usunięte: noooooooooo. ja pójdę na prywatne. wole płacić te 400złotych miesięcznie, ale iść do roboty, bo teraz, jak młodzi ludzie idą do pracy to od kobiety wymagane są trzy rzeczy. 1). ładna, zgrabna, młoda 2). wykształcenie wyższe - co jest logiczne 3). minimum 10letnie doświadczenie.

tez myslalem o zaocznych ale mowiac wprost , chce szybko to skonczyc i zaczac prace w zawodzie, prace na wakacje raczje tylko lapie jak sie uda :)
bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: tez probwalem uczyc sie na pamiec , efekt byl tragiczny bo zaciny mialem niezle ^^

ja polowy prezentacji uczylam sie dzien przed matura i to jeszcze po zerwaniu z facetem :tak:
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: poza tym jak to sama zrobisz, to szybciej Ci wejdzie w glowe, poza tym poczytaj troche o tym epokach, bo to tez Ci sie moye kojaryzc pozniej. Albo tez system karteczkowy Np napisz na karteczce prekambr i przyklej do rzeczy, ktora w Twoim domu wydaje Ci sie najstarsza i tak dalej... :) i pisz na tych kartkach numerki

w zasadzie to i masz rację. zaraz się wezmę do roboty. :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: tez myslalem o zaocznych ale mowiac wprost , chce szybko to skonczyc i zaczac prace w zawodzie, prace na wakacje raczje tylko lapie jak sie uda :)

hehe. niby tez sposób :>
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ja polowy prezentacji uczylam sie dzien przed matura i to jeszcze po zerwaniu z facetem

jak to sama ujelas 89' mam pecha i farta zarazem ^^
bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: w zasadzie to i masz rację. zaraz się wezmę do roboty.

i no stres :mrgreen:
jak cos to pobawisz się w strzelca :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: jak to sama ujelas 89' mam pecha i farta zarazem ^^

moja polonistka z LO powiedziała, że jesteśmy pokoleniem X :ninja:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: moja polonistka z LO powiedziała, że jesteśmy pokoleniem X

ta nie raz to slyszalem ^^

Konto usunięte
Konto usunięte: hehe. niby tez sposób :>

sposob jak sposob , ma swoje wady , troche sie biduje do konca studiow :P
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: i no stres jak cos to pobawisz się w strzelca

jakiego strzelca? :woot:
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: sposob jak sposob , ma swoje wady , troche sie biduje do konca studiow :P

a ja tego chcę uniknąć :>
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.