TequilaSunrise
TequilaSunrise
  4 maja 2010 (pierwszy post)

No to maturzyści jak tam po?
Jak oceniacie poziom? Łatwa/trudna ?
Jeżeli chodzi o mnie podpasował mi Świętoszek :)
Jedyna lektura, którą przeczytałam przez całe liceum :ziober2:

juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: matma prosta jest , ja to sie zastanawiam jak fizyke rozszerzona zdalem bo do tej pory nie wiem :D

acha. no spoko, odważny jesteś. :lol:
a na ile procent matma, a na ile fizyka??
UkolyszMnieDoSnu
UkolyszMnieDoSnu
  4 maja 2010

chyba mi nie poszło :and: xD

bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma co komplikowac sobie zycia :P zdalem, na studia sie dostalem gdzie chcialem wiec zlewka.

ale przed zlozeniem papierow tego nie wiedziales :mrgreen: mimo wszystko gratulacje :mrgreen:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: acha. no spoko, odważny jesteś. a na ile procent matma, a na ile fizyka??

bardzo cienko matma mimo ze dobrze sie z niej czulem 52 tylko z fizy 40
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: bardzo cienko matma mimo ze dobrze sie z niej czulem 52 tylko z fizy 40

na rozszerzeniu? :szok:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: na rozszerzeniu?

no ta, przeciez nie podstawa hahaha
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: no ta, przeciez nie podstawa hahaha

więc czego Ty się dziwisz? jak ja zdam matematykę na podstawie, tak, jak sobie radzę z arkuszami, które znajduję w internecie to się nie obrażę. :mrgreen:
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: więc czego Ty się dziwisz? jak ja zdam matematykę na podstawie, tak, jak sobie radzę z arkuszami, które znajduję w internecie to się nie obrażę.

dziwie bo dla mnie to na ile Ja zdalem bylo malym wynikim, uwazalem ze stac mnie na wiecej :P
bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: juleczkusia: na rozszerzeniu? no ta, przeciez nie podstawa hahaha

się smiejesz, jak pisalam geoegrafie, to rozszerzenie bylo owiele latwiejsze niz podstawa :mrgreen: i balam sie, ze sa jakies haczyki :and:
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: dziwie bo dla mnie to na ile Ja zdalem bylo malym wynikim, uwazalem ze stac mnie na wiecej :P

przecież przez pięć lat można poprawiać. :mrgreen:
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: się smiejesz, jak pisalam geoegrafie, to rozszerzenie bylo owiele latwiejsze niz podstawa i balam sie, ze sa jakies haczyki

ja zdaję geografię na rozszerzeniu. :lol: bo jest łatwiejsza niż podstawowa :ssh:
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba mi nie poszło xD

a co ja mam powiedzieć? :lol:
bellemadone
bellemadone
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zdaję geografię na rozszerzeniu. bo jest łatwiejsza niż podstawowa

powodzenia :)
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: się smiejesz, jak pisalam geoegrafie, to rozszerzenie bylo owiele latwiejsze niz podstawa i balam sie, ze sa jakies haczyki

ano ja do tej pory sie zastanawiam jak mozna zdac fizyka na rozszerzeniu przerabiajac przec cale LO pol materialu :D

Konto usunięte
Konto usunięte: przecież przez pięć lat można poprawiać.

mozna mozna , tylko nie nalezy zapominac ze studia rozleniwiaja ^^
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: powodzenia :)

nie dziękuję. :ninja: to mnie czeka 13stego maja ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: mozna mozna , tylko nie nalezy zapominac ze studia rozleniwiaja ^^

bardzo? :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.