TequilaSunrise
TequilaSunrise
  4 maja 2010 (pierwszy post)

No to maturzyści jak tam po?
Jak oceniacie poziom? Łatwa/trudna ?
Jeżeli chodzi o mnie podpasował mi Świętoszek :)
Jedyna lektura, którą przeczytałam przez całe liceum :ziober2:

MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ja wiem, gdzie co jest w tablicach, na to więc czasu nie zmarnuję

ja tam wzory mialem obkute chyba nawet do tablicy na maturze nie patrzylem ^^
Kingusia
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 10
Kingusia
  4 maja 2010

Ja przez ten weekkend rozwiazalam tyle zadan z matematyki Ze chyba w calym zyiu tyle nie ogarnelam licze na zadania z procentami z funkcjami nierownosciami z wartoscia bezwgledna i zbiorami:O a reszte blagam o litosc logarytmy jescze ewentualnie rpzejda ale np opisac te trapezy co na probnych byly podobienstwa jakies:O Porazka

styka51
styka51
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: trzeba jeszcze umiec z nich korzystac i nie tracic czasu na szukanie wzorow x]

Dupa, jasiu, kalesony...
Wzoru bede szukać 1- minut, to co to jest w stosunku do całego czasu pisania matury.
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: 13 i 14 zadanie sie pojawilo jakby co :P

:szok: jaka masakra z tym była, o ja Cię. :szok:
Kingusia
Kingusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: To stwierdzenie obiektywne nie jest, nie dobijając Cię, of course :D

E tam:D Nic lepszego nie wymyslilam:D dla mnie jest obiektywne;D
Gotusiaaa
Gotusiaaa
  4 maja 2010

@MalenstwoxD:
Tzn, np pisałam,ze Edelman opowiadał o tym żydku i ze to spowodowalo u niego takie emocje, że wiedział,że nigdy nie moze dopuscic to tego by stanac na takiej beczce, ze lepiej umrzec od strzalow, niz umrzec w komorze gazowej. :and:

AnatomyTune
AnatomyTune
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: jutro po matmie zacznę się pakować

Spokojnie, ja mam jeszcze biologię i wos :D

Konto usunięte
Konto usunięte: rozumiem :)

:)
juleczkusia
juleczkusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam wzory mialem obkute chyba nawet do tablicy na maturze nie patrzylem ^^

po co sobie utrudniać życie, skoro jeszcze nam je ułatwiają?? :P
MaQ7
MaQ7
  4 maja 2010
styka51
styka51: Wzoru bede szukać 1- minut, to co to jest w stosunku do całego czasu pisania matury.

znam takich co nie wiedza jaki wzor co jak i gdzie, wiec to ze tracisz ty minute nie znaczy ze inni tylko tyle straca ^^
pijana
pijana
  4 maja 2010

13 i 14 :zonk:

Gotusiaaa
Gotusiaaa
  4 maja 2010

poległam przy 13 i 14 zadaniu.
Dziękuję.

Gutek909
Gutek909
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: niee:)

aha :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Spokojnie, ja mam jeszcze biologię i wos :D

dobra, poczekam :P

uciekam narazie.. Elo wszystkim :D
styka51
styka51
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: po co sobie utrudniać życie, skoro jeszcze nam je ułatwiają?? :P

Dokladnie, jestem tego samego zdania, o :tak:
Ironizator
Ironizator
  4 maja 2010
styka51
styka51: Wzoru bede szukać 1- minut, to co to jest w stosunku do całego czasu pisania matury.

Żebyś się nie zdziwiła jak będziesz potrzebować jakiejś dziwnej zależności w karcie a tu nie wiadomo gdzie jej szukać. Na rozszerzeniu czasem się przegląda kartę z 5 razy nie wiedząc czego się tak naprawde szuka.

Dobra ja lecę . Trzymajcie się wszyscy :D
Kingusia
Kingusia
  4 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Tzn, np pisałam,ze Edelman opowiadał o tym żydku i ze to spowodowalo u niego takie emocje, że wiedział,że nigdy nie moze dopuscic to tego by stanac na takiej beczce, ze lepiej umrzec od strzalow, niz umrzec w komorze gazowej.

No ja podobnie napsialam:) Ale ja nie psialam nic jak on wolalby umrzec tylko naspail ze traktowal wsyzstkich na rowni ze Nie uwazal Nikogo za gorszego ze czemu ci co uciekaja przed smiercia maja byc gorsi od tych co ich rozstrzeliwuja Ze kazda smierc jest zla tylko neigodna jestporzez smierc innych ludzi I tam Pokazlaam tez ze 2 ludzi umarla przez to I tak jakby ich kosztem zycia oni nie musieli stawac na tej bedczce:) maslo mslane jednym slowem
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.