No to maturzyści jak tam po?
Jak oceniacie poziom? Łatwa/trudna ?
Jeżeli chodzi o mnie podpasował mi Świętoszek :)
Jedyna lektura, którą przeczytałam przez całe liceum
lista tematów
Polski. Matura :) strona 33 z 47
Ja przez ten weekkend rozwiazalam tyle zadan z matematyki Ze chyba w calym zyiu tyle nie ogarnelam licze na zadania z procentami z funkcjami nierownosciami z wartoscia bezwgledna i zbiorami:O a reszte blagam o litosc logarytmy jescze ewentualnie rpzejda ale np opisac te trapezy co na probnych byly podobienstwa jakies:O Porazka
@MalenstwoxD:
Tzn, np pisałam,ze Edelman opowiadał o tym żydku i ze to spowodowalo u niego takie emocje, że wiedział,że nigdy nie moze dopuscic to tego by stanac na takiej beczce, ze lepiej umrzec od strzalow, niz umrzec w komorze gazowej.
Żebyś się nie zdziwiła jak będziesz potrzebować jakiejś dziwnej zależności w karcie a tu nie wiadomo gdzie jej szukać. Na rozszerzeniu czasem się przegląda kartę z 5 razy nie wiedząc czego się tak naprawde szuka.
Dobra ja lecę . Trzymajcie się wszyscy :D
Konto usunięte: Tzn, np pisałam,ze Edelman opowiadał o tym żydku i ze to spowodowalo u niego takie emocje, że wiedział,że nigdy nie moze dopuscic to tego by stanac na takiej beczce, ze lepiej umrzec od strzalow, niz umrzec w komorze gazowej.
No ja podobnie napsialam:) Ale ja nie psialam nic jak on wolalby umrzec tylko naspail ze traktowal wsyzstkich na rowni ze Nie uwazal Nikogo za gorszego ze czemu ci co uciekaja przed smiercia maja byc gorsi od tych co ich rozstrzeliwuja Ze kazda smierc jest zla tylko neigodna jestporzez smierc innych ludzi I tam Pokazlaam tez ze 2 ludzi umarla przez to I tak jakby ich kosztem zycia oni nie musieli stawac na tej bedczce:) maslo mslane jednym slowem