margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

Kamaa08
Kamaa08
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie to nie wiem, bo mi tak kazano wpisywać, z kolei osobom w sąsiedniej klasie kazano zostawić to puste, bo niby moje województwo w ogóle nie koduje.

aha. nie wiem jak to już w końcu ma być, ale skoro przed wyjściem facet mi sprawdzał i nic nie powiedział, to chyba dobrze jest.
Jammi1990
Jammi1990
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: [liczyła na współczucie] to ja przyłączam sie do prośby o powiadomienie o odpowiedziach, konkretnych na pw i powodzenia na angielskim.

:mrgreen: nie no serio to Ci wspolczuje:) nie dzieki:) :bye:
Kamaa08
Kamaa08
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: mi sie wydaje ze najwazniejszy jest kod szkoly a ten kod ucznia to bardziej dla szkoly zeby wiedziala czyj to arkusz... moze waszym szkolom po prostu sie nie chcialo "bawic" w przypisywanie kazdemu swojego numerka

możliwe, mniejsza z tym, jakby co, to poprawią ;] ważne, że pesel jest.
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: to by bylo zupelnie dziwne... a jakie to wojewodztwo?

śląskie, w sumie to nie wiem, moim zdaniem to ten kod i tak nie ma większego znaczenia, najważniejszy jest PESEL
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: możliwe, mniejsza z tym, jakby co, to poprawią ;] ważne, że pesel jest.

dokładnie, nie ma co się denerwować, kurde będzie dziś ten klucz czy nie :woot:
Kamaa08
Kamaa08
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: dokładnie, nie ma co się denerwować, kurde będzie dziś ten klucz czy nie

tez czekam, głównie mi chodzi o wypracowanie. w czytaniu ze zrozumieniem 16 punktów tylko naliczyłam :and:
Jammi1990
Jammi1990
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: śląskie

kupa ludzi... dziwne zebyscie nie kodowali... no ale wlasnie najwazniejsze ze jest PESEL
Lckowy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
Lckowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: 16 punktów tylko

... :ninja:
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: tez czekam, głównie mi chodzi o wypracowanie. w czytaniu ze zrozumieniem 16 punktów tylko naliczyłam

no ja tak samo na to czekam, a co do czytania ze zrozumieniem, to punkt w tą punkt w tą mnie nie zbawi, i tak najważniejsze będą punkty z wypracowania za te wszystkie kompozycje, język itp. tam jest najwięcej do stracenia.

Konto usunięte
Konto usunięte: upa ludzi... dziwne zebyscie nie kodowali... no ale wlasnie najwazniejsze ze jest PESEL

no ale przecież i tak różnych kombinacji 3 cyfr jest tylko 999, to chyba zależy od szkoły czy koduje czy nie.
Jammi1990
Jammi1990
  4 maja 2009
Lucjan
Lucjan: Kamaa08: 16 punktów tylko ...

oj na prawidlowe wyniki trzeba poczekac... ja jeszcze nie licze bo w niektorych odpowiedziach mi sie zgadza a na innych stronach juz zupelnie nie. najwazniejszy bedzie ten klucz z CKE wiec wole nie liczyc zeby sie nie denerwowac
Kamaa08
Kamaa08
  4 maja 2009
Lucjan
Lucjan: ...

coo.. :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: no ja tak samo na to czekam, a co do czytania ze zrozumieniem, to punkt w tą punkt w tą mnie nie zbawi, i tak najważniejsze będą punkty z wypracowania za te wszystkie kompozycje, język itp. tam jest najwięcej do stracenia.

no tak, ale ja nigdy nie byłam mocna w pisaniu wypracowań, boje się, że będę gdzieś z połowę tylko mieć... :and:
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: oj na prawidlowe wyniki trzeba poczekac... ja jeszcze nie licze bo w niektorych odpowiedziach mi sie zgadza a na innych stronach juz zupelnie nie. najwazniejszy bedzie ten klucz z CKE wiec wole nie liczyc zeby sie nie denerwowac

dokładnie, wychodzę z tego samego założenia, w sumie to zaraz się chyba zacznę z wosu uczyć, bo mam jeszcze trochę zaległych rzeczy :ninja:
Jammi1990
Jammi1990
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: to chyba zależy od szkoły czy koduje czy nie.

no bardzo prawdopodobne. zreszta jak na arkuszu jest kod szkoly i nasz pesel to spokojnie bedzie wiadomo czyja jest dana praca
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak, ale ja nigdy nie byłam mocna w pisaniu wypracowań, boje się, że będę gdzieś z połowę tylko mieć...

ważne żeby zdać :) a reszta to już później zależy od tego jaki poziom prezentowali inni ;)
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no bardzo prawdopodobne. zreszta jak na arkuszu jest kod szkoly i nasz pesel to spokojnie bedzie wiadomo czyja jest dana praca

po PESELU to i bez szkoły by mnie znaleźli ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.