Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 35 z 256
Konto usunięte: mi sie wydaje ze najwazniejszy jest kod szkoly a ten kod ucznia to bardziej dla szkoly zeby wiedziala czyj to arkusz... moze waszym szkolom po prostu sie nie chcialo "bawic" w przypisywanie kazdemu swojego numerka
możliwe, mniejsza z tym, jakby co, to poprawią ;] ważne, że pesel jest.
Konto usunięte: tez czekam, głównie mi chodzi o wypracowanie. w czytaniu ze zrozumieniem 16 punktów tylko naliczyłam
no ja tak samo na to czekam, a co do czytania ze zrozumieniem, to punkt w tą punkt w tą mnie nie zbawi, i tak najważniejsze będą punkty z wypracowania za te wszystkie kompozycje, język itp. tam jest najwięcej do stracenia.
Konto usunięte: upa ludzi... dziwne zebyscie nie kodowali... no ale wlasnie najwazniejsze ze jest PESEL
no ale przecież i tak różnych kombinacji 3 cyfr jest tylko 999, to chyba zależy od szkoły czy koduje czy nie.
coo..
Konto usunięte: no ja tak samo na to czekam, a co do czytania ze zrozumieniem, to punkt w tą punkt w tą mnie nie zbawi, i tak najważniejsze będą punkty z wypracowania za te wszystkie kompozycje, język itp. tam jest najwięcej do stracenia.
no tak, ale ja nigdy nie byłam mocna w pisaniu wypracowań, boje się, że będę gdzieś z połowę tylko mieć...
Konto usunięte: oj na prawidlowe wyniki trzeba poczekac... ja jeszcze nie licze bo w niektorych odpowiedziach mi sie zgadza a na innych stronach juz zupelnie nie. najwazniejszy bedzie ten klucz z CKE wiec wole nie liczyc zeby sie nie denerwowac
dokładnie, wychodzę z tego samego założenia, w sumie to zaraz się chyba zacznę z wosu uczyć, bo mam jeszcze trochę zaległych rzeczy