margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

4Pure
4Pure
  4 maja 2009
Lucjan
Lucjan: mi pisali, ze o 16 :D

No już trochę po 16:00 jest :-p
smencik
smencik
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie kod był nazwą klasy w moim przypadku c1 i nr dziennika

U mnie kodem były jakieś trzy cyferki :woot: A kodowanie z klasą i nr w dzienniku miałem na próbnych.
4Pure
4Pure
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie kodem były jakieś trzy cyferki A kodowanie z klasą i nr w dzienniku miałem na próbnych.

:nielapie:

U mnie nic nie trzeba było wpisywać.
Babki zabroniły cokolwiek tam pisać :woot:
Jammi1990
Jammi1990
  4 maja 2009
Konto usunięte

u mnie tak bylo na probnej ale teraz chyba kazdy uczen dostal "swoj" numer. wedlug numeru i klasy bym miala F20 a teraz kazali wpisac tylko 177...
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie kodem były jakieś trzy cyferki A kodowanie z klasą i nr w dzienniku miałem na próbnych.

no to nie wiem, bo kolega siedział w innej klasie i mówi, że w ogóle w moim województwie się nie koduje ;)
hehaka
hehaka
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Może myślała, że to próbna

nie, mówiła na poczatku by zostawic puste miejsce, czego, oczywiscie ja nie slyszalam. :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: U nas powiedzieli, by rubryczkę ''kod zdającego'' zostawić pustą.

jak wyżej. ;-)

Konto usunięte
Konto usunięte: no tak ale moglabym nie zdac, nie zadecydowalo by to o zdaniu matury ale potrzebuje matmy bo chce na politechnike..

a mowilas, ze boisz sie najbradziej geografii,
nie rozumiem, skoro mozesz jej nie zdac, a liczy Ci sie matma? ;-)
Jammi1990
Jammi1990
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no to nie wiem, bo kolega siedział w innej klasie i mówi, że w ogóle w moim województwie się nie koduje ;)

o to jeszcze lepiej;P
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie tak bylo na probnej ale teraz chyba kazdy uczen dostal "swoj" numer. wedlug numeru i klasy bym miala F20 a teraz kazali wpisac tylko 177...

no to nie wiem, u mnie nic nie mówili i wszyscy tak wpisywali jak na próbnej. przynajmniej w klasie w której pisałem, ale niektórzy twierdzą, że w moim województwie w ogóle kodów nie ma.
hehaka
hehaka
  4 maja 2009
Konto usunięte

no u nas tez tak było, na probnych..
w mojej szkole byłbysz biol-chemu. ;-)
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: o to jeszcze lepiej;P

no nie wiem, w sumie to sama mi babka powiedziała zanim wychodziłem, żebym to uzupełnił, więc sam już nie wiem.
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no u nas tez tak było, na probnych.. w mojej szkole byłbysz biol-chemu. ;-)

a u mnie jestem human ;)
Jammi1990
Jammi1990
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: nie rozumiem, skoro mozesz jej nie zdac, a liczy Ci sie matma? ;-)

no wlasnie matmy potrzebuje ale najbardziej na kierunku na ktory sie wybieram liczy sie przedmiot rozszerzony czyli w moim przypadku geografia, a nie boje sie ze jej nie zdam tylko denerwuje sie jaki bede miala wynik:D
4Pure
4Pure
  4 maja 2009

Jestem w tych 34 % :-)
Jammi1990
Jammi1990
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem w tych 34 % :-)

ja tez:D ale w sumie dosc dlugo sie zastanawialam ktory temat wybrac... chlopi jak dla mnie byli ciekawsi od pana tadeusza:D
4Pure
4Pure
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tez:D ale w sumie dosc dlugo sie zastanawialam ktory temat wybrac... chlopi jak dla mnie byli ciekawsi od pana tadeusza:D

Ja właśnie też długo się zastanawiałam :-)
Ale w temacie 1 było mniej czytania i w ogóle :-p
Nie spodobały mi się oba tematy, ale trzeba było któryś wybrać...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.