margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

Lckowy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
Lckowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ale wiesz w niektórych było więcej możliwych odpowiedzi :)

żeby :ninja:
lookatbutterflies
lookatbutterflies
  4 maja 2009
Lucjan
Lucjan: z przykłądowego mam 13 pktów :/ ...

poczekaj na wyniki
4Pure
4Pure
  4 maja 2009
Lucjan

Konto usunięte
Konto usunięte: ale wiesz w niektórych było więcej możliwych odpowiedzi :)

Tak.
Nic straconego.
Poza tym podobno w 7 jest błąd.
Kamaa08
Kamaa08
  4 maja 2009
Lucjan

ja też mam pare, bardzo głupich błedów ;/ w ogóle to rozwiązanie momentami wydaje mi sie dośc dziwne... niby było banalnie proste, a teraz widzę 2 czy 3 błędy, jeszcze na dodatek w tym, w czym byłam pewna...
Lckowy
Lckowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym podobno w 7 jest błąd.

w uzasadnieniu ;x ?
WychowanaPrzezRaap
WychowanaPrzezRaap
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Poziom podstawowy przecież już jest; >

Rozszerzony znaczy się :and: .
4Pure
4Pure
  4 maja 2009

A spójrzmy na ten komentarz.

Konto usunięte
Konto usunięte: Z tego, co mi wiadomo, słowo "gotówka" nie należy do stylu potocznego. Słownik PWN-u też nic o tym nie wie ;). Tak samo z hipnoterapeutą - ani trochę nie brzmi to jak styl naukowy. W poleceniu wyraźnie napisane jest "wybierz właściwe", co już powinno sugerować, że nie należy przyporządkowywać wszystkich pojęć ;)
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym podobno w 7 jest błąd.

oczywiście jest i ja mam inaczej, to do czego się odwołują jest przecież przed tym pytaniem zadanym sobie, więc jak może być argumentem.
Lckowy
Lckowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: A spójrzmy na ten komentarz.

szlag :ninja:
4Pure
4Pure
  4 maja 2009
Lucjan
Lucjan: w uzasadnieniu ;x ?

Konto usunięte
Konto usunięte: W przykładowych odpowiedziach jest błąd: w zadaniu 7 trzeby w argumentacji skorzystać z 7 akapitu... a redaktor tych odpowiedzi skorzystał w uzasadnieniu z innego (8).

hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Z tego, co mi wiadomo, słowo "gotówka" nie należy do stylu potocznego. Słownik PWN-u też nic o tym nie wie ;). Tak samo z hipnoterapeutą - ani trochę nie brzmi to jak styl naukowy. W poleceniu wyraźnie napisane jest "wybierz właściwe", co już powinno sugerować, że nie należy przyporządkowywać wszystkich pojęć ;)

nie no to już by było przegięcie.
Agasia04
Agasia04
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: 2. "Dziady cz.1" -

jakie dziady??
CHŁOPI tom I był ! ;)
Jammi1990
Jammi1990
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Cytat: Z tego, co mi wiadomo, słowo "gotówka" nie należy do stylu potocznego. Słownik PWN-u też nic o tym nie wie ;). Tak samo z hipnoterapeutą - ani trochę nie brzmi to jak styl naukowy. W poleceniu wyraźnie napisane jest "wybierz właściwe", co już powinno sugerować, że nie należy przyporządkowywać wszystkich pojęć ;)

no mi te pojecia tez nie pasowaly ale jesli nie mialy byc przyporzadkowane wszystkie to moim zdaniem powinno to byc wyraznie zaznaczone w poleceniu...
Lckowy
Lckowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte:

Dziękować ;x
smencik
smencik
  4 maja 2009
Konto usunięte

hahaha ani hipnoterapeuty, ani gotówki nie ruszyłem, bo nie pasowały mi do żadnego ze stylów :jezyk2: Byłbym szczęśliwy jakby tak to wyglądało :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.