Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 33 z 256
A podczas pisania napisaliście WERONKA czy WERONIKA?
i czy to jest duży błąd, skoro napisałam to drugie? :-|
Konto usunięte: no wlasnie matmy potrzebuje ale najbardziej na kierunku na ktory sie wybieram liczy sie przedmiot rozszerzony czyli w moim przypadku geografia, a nie boje sie ze jej nie zdam tylko denerwuje sie jaki bede miala wynik:D
ja mam lajcik,
psorka obnizyla poprzeczke i wymaga jedynie [!] 98% od nas.
Konto usunięte: swoja droga..czy jest jakis +/- odnosnie 250 zlow?jesli np.jest ich 230?to praca laduje w "koszu"?
Konto usunięte: Liczba 250 słów oznacza więc minimalną długość wypracowania, w którym oceniane będą wszystkie elementy wskazane w kryteriach, tj. rozwinięcie tematu, styl, język, kompozycja i zapis. W wypracowaniach krótszych niż 250 słów oceniane będzie jedynie rozwinięcie tematu.
ja pisałem Weronka, a w sumie nie wiem czy to błąd, we wszystkich tekstach spotykam Weronka.
Konto usunięte: no tez racja:) ale to sie powoli zaczyna robic nudne:D juz lepiej mogli znowu lalke dac:D
Lalką to się na ustnej będę popisywał ;)
w sumie to to kodowanie mnie zaczęło martwić, mam nadzieję, że mi nie unieważnią matury w sumie to by musieli całej grupie, bo cała została jednakowo poinstruowana :C
ja tez:D juz pojutrze sie bede musiala "popisywac" ;/ ale lalke to mam w malym palcu:P
Konto usunięte: w sumie to to kodowanie mnie zaczęło martwić, mam nadzieję, że mi nie unieważnią matury w sumie to by musieli całej grupie, bo cała została jednakowo poinstruowana :C
no chyba nie powinni uniewaznic... w koncu nie wasza wina tylko komisji ktora powinna na poczatku wszystko doladnie wam wyjasnic co i jak