margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

Larusch
Larusch
  4 maja 2009

Niektorzy pisza,ze jak egzaminator nie widzi 2 stron,to nawet nie zaglada do tresci,ale jest te problem,ze ja pisze,bardzo malym drukiem,po za tym mam ponad 250slow,(w tym cytaty)czy cytaty tez sie licza?

hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no chyba nie powinni uniewaznic... w koncu nie wasza wina tylko komisji ktora powinna na poczatku wszystko doladnie wam wyjasnic co i jak

no, ale najlepsze że jak wychodziłem, to mnie jeszcze pani zatrzymała i kazała ten kod wpisać, nie podała mi żadnego wzorca, więc wpisałem taki jak na próbnej i jeszcze mi go kazała wpisać w tej części dla egzaminatora. nie wiem, mam to w dupie, ale jeśli coś będzie źle to ją uduszę.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tez:D juz pojutrze sie bede musiala "popisywac" ;/ ale lalke to mam w malym palcu:P

jaki masz temat?
4Pure
4Pure
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: czy cytaty tez sie licza?

O ile wiem, nie liczą się.
Jammi1990
Jammi1990
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Niektorzy pisza,ze jak egzaminator nie widzi 2 stron,to nawet nie zaglada do tresci,ale jest te problem,ze ja pisze,bardzo malym drukiem,po za tym mam ponad 250slow,(w tym cytaty)czy cytaty tez sie licza?

nam nauczysiele mowili ze jezeli praca wydaje sie krotka ( np wlasnie z powodu drobnego druku) to wtedy licza slowa, wiec jesli masz ponad 250 to nie masz sie czym przejmowac:) ja swoich nawet nie policzylam:woot:
Kamaa08
Kamaa08
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: więc wpisałem taki jak na próbnej i jeszcze mi go kazała wpisać w tej części dla egzaminatora. nie wiem, mam to w dupie, ale jeśli coś będzie źle to ją uduszę.

czyli literka np. 'a' jeśli jestes w A klasie i numer z dziennika? :woot:
Jammi1990
Jammi1990
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jaki masz temat?

polska inteligencja i jej postawa wobec waznych spraw spolecznych
a Ty?
Larusch
Larusch
  4 maja 2009

Jammi1990 a czy cytaty sie licza??

Jammi1990
Jammi1990
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Jammi1990 a czy cytaty sie licza??

nie jestem pewna ale chyba cos slyszalam ze sie nie licza...
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli literka np. 'a' jeśli jestes w A klasie i numer z dziennika?

no tak wpisywałem :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: polska inteligencja i jej postawa wobec waznych spraw spolecznych a Ty?

bohater stereotypowy - niekonwencjonalny czy stereotypowy?
Kamaa08
Kamaa08
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak wpisywałem

no ja tez, wychowawczyni nam tak tłumaczyła na zakończeniu roku, że tak wpisać mamy. a to źle? :woot:
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: czy cytaty sie licza??

nie liczą się, podobnie jak nie liczą się wszelkie wyrazy jednoliterowe. w,z,i,a,o,u...
hydeparkowy
hydeparkowy
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja tez, wychowawczyni nam tak tłumaczyła na zakończeniu roku, że tak wpisać mamy. a to źle?

w sumie to nie wiem, bo mi tak kazano wpisywać, z kolei osobom w sąsiedniej klasie kazano zostawić to puste, bo niby moje województwo w ogóle nie koduje.
Jammi1990
Jammi1990
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja tez, wychowawczyni nam tak tłumaczyła na zakończeniu roku, że tak wpisać mamy. a to źle?

mi sie wydaje ze najwazniejszy jest kod szkoly a ten kod ucznia to bardziej dla szkoly zeby wiedziala czyj to arkusz... moze waszym szkolom po prostu sie nie chcialo "bawic" w przypisywanie kazdemu swojego numerka
hehaka
hehaka
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: hehehee a to spoko, zaden problem

[liczyła na współczucie] :ziober2:
to ja przyłączam sie do prośby o powiadomienie o odpowiedziach, konkretnych na pw i powodzenia na angielskim. :bye:
Jammi1990
Jammi1990
  4 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: niby moje województwo w ogóle nie koduje.

to by bylo zupelnie dziwne... a jakie to wojewodztwo?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.