Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 34 z 256
Niektorzy pisza,ze jak egzaminator nie widzi 2 stron,to nawet nie zaglada do tresci,ale jest te problem,ze ja pisze,bardzo malym drukiem,po za tym mam ponad 250slow,(w tym cytaty)czy cytaty tez sie licza?
Konto usunięte: no chyba nie powinni uniewaznic... w koncu nie wasza wina tylko komisji ktora powinna na poczatku wszystko doladnie wam wyjasnic co i jak
no, ale najlepsze że jak wychodziłem, to mnie jeszcze pani zatrzymała i kazała ten kod wpisać, nie podała mi żadnego wzorca, więc wpisałem taki jak na próbnej i jeszcze mi go kazała wpisać w tej części dla egzaminatora. nie wiem, mam to w dupie, ale jeśli coś będzie źle to ją uduszę.
Konto usunięte: ja tez:D juz pojutrze sie bede musiala "popisywac" ;/ ale lalke to mam w malym palcu:P
jaki masz temat?
Konto usunięte: Niektorzy pisza,ze jak egzaminator nie widzi 2 stron,to nawet nie zaglada do tresci,ale jest te problem,ze ja pisze,bardzo malym drukiem,po za tym mam ponad 250slow,(w tym cytaty)czy cytaty tez sie licza?
nam nauczysiele mowili ze jezeli praca wydaje sie krotka ( np wlasnie z powodu drobnego druku) to wtedy licza slowa, wiec jesli masz ponad 250 to nie masz sie czym przejmowac:) ja swoich nawet nie policzylam
Konto usunięte: no ja tez, wychowawczyni nam tak tłumaczyła na zakończeniu roku, że tak wpisać mamy. a to źle?
mi sie wydaje ze najwazniejszy jest kod szkoly a ten kod ucznia to bardziej dla szkoly zeby wiedziala czyj to arkusz... moze waszym szkolom po prostu sie nie chcialo "bawic" w przypisywanie kazdemu swojego numerka